Glossybox – Oktober 2013

IMG_8552
Glossybox for oktober måned er det Det Nye redaktør, Mari, som har satt sammen – Den består av hennes favorittprodukter som hun syns er enkle å bruke i en hektisk hverdag. Jeg er veldig fornøyd med denne månedens Glossybox !

Min store favoritt i denne boksen må være body butteret fra The Body Shop, jeg elsker disse butterene og har faktisk tenkt å kjøpe en slik travelsize krukke som jeg skal ha med til Lithauen neste måned, men det slipper jeg å tenke på nå. Min favoritt fra TBS er jo Coconut, Mango og Pink Grapefruit, men denne Shea Butteren lukter også fantastisk godt.

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013
Les også: Glossybox – Juni 2013
Les også: Glossybox – Juli 2013
Les også: Glossybox – August 2013
Les også: Glossybox – September 2013

Travelsize av hårprodukter fra frisørmerke Matrix er også greit å få nå så jeg kan ha med på turen. Jeg har ikke prøvd denne Matrix serien, Biolage Volumathérapie, men satser på den fungerer bra. Den skal i følge Mari gjøre håret lett å gre og glansfult. Den inneholder ikke parabener.

Det følgte med en mascara fra Oriflame også som jeg glemte å ta bilde av. Denne skal gi volum og separere vippene – Egen omtale på denne kommer.

IMG_8553

IMG_8556

IMG_8559

Andre produkter som kom med i denne månedens Glossybox var Elizabeth Arden Visible Difference Optimizing Skin Serum som gir huden økt struktur og glød. Skal gjevne ut hudtonen og gjøre fine linjer og porer mindre synlige. Og en Fnug neglelakk.

Jeg er som sagt godt fornøyd med denne månedens Glossybox, mest pga. Bodybutteret og hårproduktene. Jeg er veldig spent på mascaraen og serumet – mens neglelakken er jeg ikke helt «gira» over, jeg syns det har vært litt mye neglelakker i det siste :p Men ellers veldig fornøyd. Også ekstra pluss at man fikk med «Det Nye – Den lille Beauty Bibelen» et lite magazin med sminketips og masse produktanbefalinger.

 

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden.

 

Q: Hva likte du best i denne Glossyboxen ? Har du prøvd noen av disse produktene?

 

7 kommentarer om “Glossybox – Oktober 2013”

  1. Jeg var også veldig fornøyd med denne 🙂 Det serumet likte jeg veldig godt – det er nesten den eneste tingen fra Elizabeth Arden som faktisk lukter godt! Det lukter fantastisk 🙂 Hårpleieproduktene er også gode 🙂

    Svar
  2. Jeg har abonnert på glossybox siden den kom til Norge, og boksene har ikke skuffet meg enda! Jeg mottok ikke den sjampoen og balsamen men en hårolje og shinespray istedenfor fra samme merke. Er superfonøyd med produktene og gleder meg til å motta the golden box i desember!:D

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.