Glossybox – Juni 2013

IMG_8340
Litt sent, men bedre sent enn aldri ?  Siden jeg har vert på ferie har jeg desverre ikke fått tid til å skrive om «juniboksen» fra  Glossybox før nå. Men her kommer et lite innlegg på hva denne hærlige boksen inneholder.

«Don´t  Let Anyone Ever Dull Your Sparkle»..

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013

Juniboksen er en flott sort og hvit boks med tekst på, i juni inneholdt glossyboksen fem forskjellige produkter som kan brukes til sommeren. Solkrem fra Hawaiian Tropic med en deilig sommerduft og solfaktor 15 i en søt travelsize, travelsize Sebastian Volupt Spray ( jeg elsker Sebastian produkter ♥ ), Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant, Eyelash Curler og en neglelakk fra Color Club i fargen «Age Of Aquarius».

Jeg syns denne månedens glossyboxinnhold var OK, eneste jeg ikke likte i denne boksen var neglelakken da dette ikke er en farge jeg kommer til å bruke. Men resten av innholdet ser jeg frem til å bruke – og solkremen og hårsprayen er så liten og søt og passer perfekt å ha med seg i veska i tilfelle jeg skulle trenge litt.

IMG_8341

IMG_8342_1 copy

IMG_8351

For å lese mer om glossybox kan du besøke nettsiden dere her, eller lese det jeg har skrevet om Glossybox i tidligere innlegg (her).
Jeg har også mottatt Glossybox for Juli måned som jeg skal poste straks her på bloggen.

Ha en fortsatt fin kveld, jenter!
Håper dere har eller har hatt en fin ferie ♥

 

Q: Abonnere du på Glossybox, hva syns du sålangt om Glossybox? 

 

4 kommentarer om “Glossybox – Juni 2013”

  1. Likte du vippetangen?
    Selv syntes jeg den irriterte og den røde gummi greien traff øyet mitt når jeg skulle bruke den :/

    Svar
  2. ahh, jeg vil åsså ha! :p Har enda ikke karvet meg opp å bestilt de der boksene! :p har registrert meg å alt, men den lønnen kommer jo aldri! :p

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.