Paypal og sikkerhet

Er du nybegynner når det gjelder netthandel, eller du trenger litt tips til hvordan du trygt kan handle på nettet? Da kan dette innlegget hjelpe deg på vei. Sikkerhet er nemlig veldig viktig når man handler på nettet – Og Paypal er det beste.

Paypal = Sikkherhet !  Jeg oppfordrer alle som skal handle på nett å skaffe seg paypal. De fleste nettsidene kan du bruke paypal som betalingsmetode. Det er det sikreste du kan velge.

Hvorfor?

Kjøper du noe som viser seg å vær fake ( ebay ) eller du ikke får varen, eller varen er skadet/ødlagt -Kan du kontakte Paypal og så vil Paypal kontakte selgeren og hjelper deg å få pengene dine tilbake! Det vil du ikke få hjelp til om du bruker nettbanken din. Paypal vil passe på pengene dine og sørge for at de blir overført på en trygg og sikker måte.  Ikke minst det går raskere å overføre penger via paypal enn nettbank – Ved nettbank tar det kanskje 2-3 dager før overføringa blir fullført, mens med paypal blir det overført med en gang.

 

Hvordan?

www.paypal.com  – Lag deg en konto, legg inn nettbanken din, så vil paypal trekke 15 kr ( det vil du se i nettbank oversikten din) også vil det gå 3-10 dager da vil du finne en kode bak 15kr inne på oversikten din i nettbanken.
Dette er veifiseringskoden din, kopier koden og lim den inn på paypal kontoen din og da er kontoen hos paypal aktivert. Dette gjør paypal for å være sikker at det er ditt kort du oppgir hos paypal.  Edit 2011: Nå trur jeg det er bare å legge til nettbanken din, du trenger ikke å veifisere den.

 

Det er enklere og raskere:

Som sagt, overføringa skjer raskere ved Paypal.
Og i tillegg må du ikke fylle ut masse tall og anna konto opplysninger slik som du må gjøre hvis du handler med nettbank,  med Paypal så skriver du bare inn brukernavnet (eposten din) og passordet og trykker betal så er det gjort. Du slipper å taste inn kortnummer, sikkerhetsnummer, passord, dato på kortet osv osv…

 

Annet sikkerhet:

Opplys aldri personnr, koder og andre private ting. Får mail fra “Paypal” om å opplyse ditt kontonr og passord – Ikke gjør det, det er antagligvis Phising ( folk som vil hacke seg inn på din paypal konto og ta pengene dine).


Hvilken nettsider har Paypalbetaling:

Se etter en lignende logo som den under..

3 kommentarer om “Paypal og sikkerhet”

 1. Hei!
  Vet du når man skal velge konverteringsmåte på paypal sin side, om det lønner seg å velge at Visa/mastercard velger kursen eller at siden jeg handler fra velger kurs?

  Svar
  • alternativene var visst enten :PayPals konverteringsprosess til å fullføre transaksjonen ved hjelp av valutaen for kortet mitt, eller :Fakturer meg i valutaen som brukes på selgerens faktura
   Takk på forhånd 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.