Glossybox i Norge – April boksen

IMG_8211
Jeg har fått mange spørsmål fra lesere om jeg vet om noen Glossybox lignende abonnementer som sender til Norge – og det har ikke vert noen tidligere, men litt før jul fikk jeg vite fra Glossybox Norge at de kommer til Norge i 2013. Og nå er de her!

Jeg fikk tilsendt deres siste Glossybox pakke fra April og det var utrolig gøy å få en slik pakke som vi ser så mange kjekke videoer hos diverse beautyguruer på YouTube. Det var på en måte som en liten julaften, for jeg visste jo ikke hva som låg i pakken. Det tok meg faktisk litt tilbake til barneskoletiden da jeg var med i TL- og Penny Klubben og fikk slike lignende pakker hver måned.

IMG_8213

IMG_8214

IMG_8216

«GlossyBox er et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!»

Prisen for å få en slik boks er 179,- og du får da boksen sendt hjem i postkassen din. Hver boks inneholder forskjellige produkter i både fullsize og store travelsize størrelser som du kan teste og skrive omtaler på og tjene deg «GlossyDOTS» som du kan veksle inn i mot en kostnadsfri Glossyboks. >> Les mer om Glossybox her <<

IMG_8219

IMG_8226

Jeg må si at jeg syns prisen var litt stiv da jeg først fikk vite hvor mye man må betale i måneden for å få en slik pakke i posten – Men da jeg fikk denne og såg hvor fint alt var pakket inn og hvor mye man får og at det er greie størrelser og ikke slike så poser (sachets) med ting, men faktisk store travelsize og fullsize størrelser, så syns jeg faktisk det er verdt prisen – Men om jeg kommer til å melde meg på å for å få pakker hver eneste måned er jeg litt usikker på enda, jeg kommer til å bestille noen glossyboxer nå og da – vi får se, men jeg er hverftall veldig fornøyd med April pakken og likte konseptet godt 🙂

 

– Har du tenkt å abonnere på GlossyBox?
Ha en strålende fin helg, jenter ! ♥

Sponset

 

22 kommentarer om “Glossybox i Norge – April boksen”

 1. Liker konseptet, men jeg synes det er litt stiv pris å betale for testere. Samtidig så bruker jeg ikke dyretestede produkter, så da kan jeg jo ende opp med å betale for produkter jeg ikke vil bruke som er litt bortkastet for min del. Hadde det eksistert en «dyrevennelig» glossybox så hadde jeg kanskje testet.

  Svar
 2. Så stilig! 🙂 Tror ikke jeg kommer til å gjøre det.. Kommer for min del til å bli masse produkter jeg aldri kommer til å bruke.. Og bortkasta penger 😮

  Svar
 3. Hihi, jeg har også fått denne, og likte den godt (utenom tannblekemiddelet) 😉 Jippi, så utrolig artig konsept! Jeg elsker å prøve nye produkter, så det passer meg helt utmerket 😉

  Svar
 4. Hei. Jeg ventet for glossybox i Norge så lang tid men jeg også tror at det er stiv å betale så mye håper at de går ned med prisen til 100 eller mindre 😉

  Svar
 5. Har hatt lyst at det skal komme til Norge lenge!! Men syntes prisen kunne vert litt lavere.. Men kommer kanskje til å bestille en pakke i fremtiden 😀

  Svar
 6. Åh, jeg var også medlem av TL-klubben 🙂 Kjempegøy 🙂
  Men tror jeg ser an denne, om det blir mer produkter «for meg» fremover, og om de kanskje setter ned prisen (lov å håpe).

  Veldig flotte produktbilder, forresten!

  Svar
 7. I had subscribed pre-launch and was so happy when I got the email that they finally were going to start it up 🙂
  Judging from the first month’s box, I think it is totally worth the 179NOK. The nail polish alone almost covers it but I hope they will give us some more upscale/well-known brand products as well.

  Glad to finally be able to get it while I am in Norway 🙂

  Svar
 8. hei! 🙂 kan vi som ikkje har blogg også bestille slike pakker? eller er man nødt for å skrive omataler av produktene?

  Svar
 9. hei 🙂 hvordan betaler man pakkene? får man rekninger sammen med pakkene i posten? 🙂

  Svar
 10. hei 🙂 når man har bestilt abonnoment. trekker dem deg hver mnd. eller må du inn hver mnd å betale. ? 🙂

  Svar
  • «Den første betalingen kommer til å skje direkte ved bestilling. Betalingen skjer alltid i forkant av kommende boks. Påfølgende betaling dras rundt den 9 hver måned, men unntak for helgdager. Månedsabonnementet kan når som helst sies opp, men tenk på å gjøre det senest dagen før vi drar pengene hvis du ikke vil ha påfølgende boks. Hvis du ikke avslutter månedsabonnementet løper det videre og du får en herlig GLOSSYBOX hver måned.»

   Utdrag fra deres FAQ 🙂

   Svar
 11. Jeg har kjempe lyst til å bestille en sånn boks 🙂 Men jeg skjønner ikke hvordan man skal lage profilen slik at de som sender ut boksen ser hva vil liker mest???? er det noe man må legge til, eller skrive for at de skal vite det? 🙂

  Svar
  • Tror du kan lage «skjønnhetsprofil» etter du er registrert og har konto på «Min Konto».
   Kan komme tilbake til deg når jeg har fått registert meg 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.