Mine favorittprodukter


Velkommen til skattene mine – Her vil du kunne lese om mine absolutte favorittprodukter som jeg kjøper igjen og igjen. Dette er produkter jeg syns fortjener en egen side fordi de enkelt og greit bare er helt fantastiske.

Listen blir oppdatert etterhvert jeg finner nye produkter som fortjener å ligge på denne listen. Jeg bytter også ut gamle favoritter dersom jeg finner nye jeg liker bedre, slik at jeg ikke har 13 favoritt concealere. Du finner også mer info om de forskjellige produktene i omtalene mine som du finner her på bloggen.

 

SMINKE:


Chanel Vitalumiere Aqua.

Denne foundationen har vert en favoritt helt siden 2011 – Det er noe med denne foundationen som slår alle andre foundationer ned i sokkene. Den har en medium dekkevne, men den ser så naturlig ut at det ser ikke ut som man har foundation på, men at man har feilfri hud. Man får en fin glød, uten at man ser svett og blank ut. Er ment for normal til tørr hud, men jeg som har kombinert til blank hud kan fint bruke denne uten at den glir av og ser blank ut. Den beste foundationen jeg noen gang har prøvd, og som sagt har vært en favoritt siden 2011 (!)
–  Fåes her til 403,- (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

NARS Radient Creamy Concealer

Endelig har jeg funnet en ny favoritt concealer til bruk under øynene, i mange år har Amazing Concealer vært favoritten, men nå er den byttet ut med NARS sin fantastiske lysreflekterende concealer. Denne har full dekkevne, legger seg ikke kakete under øynene. Jeg setter concealeren med Laura Mercier Secret Brightening pudder som er lysreflekterende settingpudder, for å unngå creasing i løpet av dagen. 
– Fåes her til 261kr. (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

MAC Bite Of An Apple.

Dessverre er dette en Limited Edition blush fra MAC som ikke selges lenger, men helt ærlig min absolutt favoritt blush noen sinne. Den er en dyp rødrosa «eplefarge» som er helt matt – Den er helt nydelig på blek nordisk hud, men også på solbrun hud med masse bronzer og glød. Den kan brukes til alt, og selvom jeg nå er blitt blond syns jeg denne er nydelig på min hud. Det finnes heldigvis en dupe fra MakeupStore, «Mission».

 

Make Up For Ever Pro Fusion Bronzer 

Tidligere så stod krembronzeren fra Chanel på denne lista, denne er fortsatt en favoritt, men i min hektiske hverdag har jeg gått over til pudder bronzer for det går mye raskere. Jeg stod mellom to favoritter, Physicians Formula Butter Bronzer og denne fra Make up For Ever. Dette er en nydelig bronzer som smelter inn i huden, du kan legge på så mange lag du vil uten at det blir pudrete eller kakete. Den har litt shine i seg slik at du ikke blir helt matt, men får en nydelig naturlig glød.
– Fåes her til 280kr

 

Becca Shimmering Skin Perfector Opal

Dette er en nydelig bronzy-champagne farget highlighter som ser ut som flytende gull på huden. Med denne highlighteren ser det ut så gløden kommer innenfra da den ikke etterlater huden puddrete. Den er godt pigmentert, så man trenger bare litt produkt. Den inneholder ikke grove glitter slik at man ser ut som en diskoball, men den gir en nydelig shine til huden.
-Fåes her til 314kr.

 

 

Korres lip Butter

Den beste pleiende leppeproduktet noen sinne! Igjen et produkt jeg har brukt i mange år og fortsatt gjør. Jeg aner ikke hvor mange krukker jeg har kjøpt, men det begynner å bli en del. Du får de i forskjellige farger og smaker, de kan bruke som kremblush og de inneholder ikke mineralolje, silikon og parabener. Disse gir ikke hudormer, men pleier leppene dine og etterlater de fuktet, myke og glossy.
-Fåes her til 67kr  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

MAC Shy Girl leppestift

Nok et produkt som har vært en favoritt i mange år, sikkert helt siden jeg startet å blogge i 2009. En nydelig lys ferskenfarget leppestift med shimmer i seg. En av mine favoritt nude leppestifter fra MAC. Den er veldig kremete og er en av de formulaene til MAC som ikke tørker ut leppene. Nydelig sommerfarge, men kan fint brukes året rundt.
-Fåes her til 175,-

 

 

Anastasia Brow Wiz Blonde

Det beste brynproduktet jeg noen gang har prøvd. Ja, jeg liker også godt Dip Brow fra Anastasia, men Brow Wizen er mye mindre arbeid og påføringen går mye raskere. Den er ikke vannfast slik som Dip Brow, men uansett min favoritt fordi den sitter så bra på, er lett å påføre, fåes i forskjellige nyanser, har en spooliebørste på enden til å duse ut med og spissen er så tynn at man kan lage små «hårstrå» slik at brynet ser naturlig ut. Jeg har alltid en backup liggende for jeg kan bare ikke gå tom og vente på ny i flere dager (Avhengig, much?).
-Fåes her til 163,-

 

 

Maybelline Falsies Flared mascara

Jeg aner ikke hvor mange slike mascaraer jeg har brukt opp, men det begynner å bli en del. Denne mascaraen er den beste mascaraen jeg har prøvd. Den gir lengde, krøll, volum og separer, i tillegg legger den vippene mine ut mot ytterkanten slik at jeg får denne «cat-eye» formen på øynene som er veldig flatterende. Og det beste er at den er superbillig!
-Fåes her til 96,- (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Stila Stay All Day Waterproof  Liquid Eye Liner

En supergod flytende eyeliner som gjør påføringen til en lek – Den presise supertynne felt-tip applikatoren gjør det enkelt å lage tynne og jevne streker på huden. I tillegg er denne vannfast og smitter ikke av i løpet av dagen. Den fåes i forskjellige farger, men min favoritt er selvsagt den sorte. Den varer også veldig lenge og er drøy i bruk. 
-Fåes her til 157,- (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

HUDPLEIE :

 

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm

Det er så deilig å fjerne sminken og rense ansiktet med denne balmen. Man skulle tro at oss med kombinert eller fet hud ikke burde bruke balms, men det er feil! Denne kan fint brukes av alle hudtyper og gjør ikke huden noe fet eller gir urenheter. Denne smelter bort sminken og skit på ansiktet og etterlater huden myk, pleiet og ren. En ny favoritt metode å rense sminken på som føles ut som en spabehandling. Kan også brukes som ansiktsmaske, nattkrem, brukes på tørre områder som knær og alboger..
-Fåes her til 460,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Matis Response Delicate Moisturising Cream

Min favoritt dagkrem som gir masse fukt til en fuktfattig hud. Denne lukter så rent og fresht og jeg gleder meg hver gang jeg skal påføre den for jeg føler meg så kvikk etterpå + huden min elsker den. Jeg har ikke slitt med stram og stiv hud etter jeg begynta å bruke denne dagkremen. Det som er litt synd er at den inneholder ikke SPF, så dette må du påføre etterpå – Og jeg bruker da Decléors DD cream.
-Fåes her til 500,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm

Igjen et hudpleieprodukt i balm konsistens – Denne nattbalmen tar du en liten ert ut av krukken og varmer mellom hendene til den blir en slags olje og smører i ansiktet. Denne fukter og pleier huden i løpet av natten og er desidert en av de beste nattkremene jeg har prøvd.  Den er litt dyr, men absolutt verdt prisen – i tillegg er den drøy i bruk.
-Fåes her til 390,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

md Formulation Face & Body Scrub

Skrubben over alle skrubber – Denne er en skrubb som også eksfolierer kjemisk med syrer. Har du sensitiv hud og ikke kan bruke en skrubb med korn i kan du bruke denne og la den virke litt før du skyller av. Jeg er på jakt etter en skrubb som skal erstatte denne da md Formulations er på vei ut fra Europa, men har enda ikke funnet en som er like god.

 

Origins Intensive Overnight mask

Verdens beste fuktmaske som slår Decleor sin uten tvil – denne lukter i tillegg mye bedre enn Decleor sin. En tykk ansiktsmaske som man påfører på kvelden før man legger seg, så vil den virke i løpet av natten og gi huden din massevis av fukt. Når man våkner dagen etter er huden myk og har en fin glød. Det finnes en 10minutters versjon av denne også, men liker best denne som man har på over natten.
-Fåes hos bl.a Kicks.

 

Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes

Til de dagene jeg er lat og ikke orker å bruke tid på rensekremer og balmer er denne sminkeservietten fra Korres den beste. Disse inneholder ikke mineralolje, silikon, parabener og er trygge å bruke på huden. Den fjerner sminken kjempebra, gir ingen urenheter og tørker ikke ut huden. De er passe våt og fjerner derfor mascara lett, men vannfast mascara må man bruke litt «sterkere» sminkefjerner på. Uten tvil en favoritt og de beste serviettene jeg har prøvd, i tillegg veldig billige.
-Fåes her til 80,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

KROPP:

 

Biotherm Deo Pure Roll-on

En favoritt jeg alltid hamstrer på taxfree når jeg er ute å reiser – En svindyr deodorant egentlig, men fytti hvor bra den er. Deodoranten dufter godt og holder borte uønsket duft. Den forstyrrer ikke parfymen man bruker da den heller dufter rent enn parfymert. Som sagt litt dyre, men absolutt verdt det.
-Fåes hos diverse parfymerier.

 

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Shower Gel

Jeg dør hver gang jeg dusjer fordi denne er så god – Det hørtes litt feil ut, men den er bare så god at jeg blir litt trist at den ikke finnes i en parfyme. Den dufter friskt, men søtt, litt som champagnebrus egentlig. Den gjør kroppen ren uten å tørke ut huden og den gode duften henger i lenge etter. Den er drøy i bruk og inneholder gode ingrendienser. Den beste dusjsåpa ever!
-Fåes her til 210,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

St.Tropez Bronzing Mousse Dark

St.Tropez er etter min meining de beste på selvbruning. Denne bronzing moussen finnes i lys og mørk farge, og begge er like gode, bare jeg liker den mørke best. Deres produkter har ikke så sterk selvbruningslukt, en lukt jeg virkelig avskyr. Resultatet blir ikke skjoldete, men en jevn nydelig brunfarge. Bronzing Mousse er den enkleste av selvbrunerene å påføre, så jeg anbefaler alltid den til nybegynnere.
-Fåes her fra 400 ,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

HÅRPLEIE:

 

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Dette er uten tvil den beste lillasjampoen jeg har prøvd, og jeg har prøvd en god del. Denne er så god at jeg etter å ha brukt opp en tube på 300ml kjøpte 1L flaske. Denne sjampoen er helt utrolig pigmentert og virker sykt bra på blondt hår som har litt oransje-/gulskjær i seg. Denne sjampoen merket jeg forskjell etter en gang – håret ble mye kaldere og de oransje tonene forsvant. Jeg har denne i 2 minutter, underhåret kan jeg ha den i lengre da dette er mørkere.
-Fåes her fra 120,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Wella Color Fresh 8/81 Toner

Enda et produkt for blondt hår du bare må prøve. Dette er en toner, som varer lengre i håret enn lillasjampoen da denne farger håret i stedenfor å fylle det med pigmenter. Denne gir blonde hår en kaldere farge – Så har du gult/oransje hår må du bare teste denne. Den er veldig billig og man får 2-3 gangers bruk av en flaske. Håret blir også veldig mykt og glansfult. Jeg har før og etter bilde her så du kan se den store forskjellen.
-Fåes her til 100,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Redken Extreme Strengt Builder Fortifying Mask

Supergod proteinkur for slitt og skadet hår – Hele Extreme serien til Redken er supert til skadet hår, spesielt CAT kuren og Anti Snap som også er favorittprodukter. Denne hårkuren er en pleiende kur for skadet og slitt hår, gjør håret sterkt igjen, mykt og kambart. Vanligvis pleier håret bli trått av proteinkurer, men denne gjør håret mykt og deilig, i tillegg så lukter den godt. Jeg bruker en fuktkur etter proteinkur og da bruker jeg Joico Moisture Recovery Balm.
-Fåes her til 210,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Kérastase Nutritive Fondant Nutri-Thermique

Tidligere kalt «Nectar Thermique». Dette er en varmebeskyttende og pleiende leave-in for tørt hår. Denne dufter så godt og etterlater håret mykt og blankt. Når man retter eller krøller håret glir rettetangen lett gjennom håret uten å lugge. Den beskytter håret mot varme, at det skal tørke ut, og pleier allerede tørt hår med fukt.
-Fåes her til 200,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

John Masters Organic Deep Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Denne leave-in sprayen økter blodsirkulasjonen i hodebunnen, som igjen øker hårveksten. Etter jeg startet med denne fikk jeg masse babyhår rundt hårfestet og merket at håret voks mye raskere. Den inneholder naturlige ingredienser som urter og oljer som igjen kan hjelpe mot andre hodebunnsplager – Tørrhet, kløe, irritasjon ect. Denne sprayer man direkte i hodebunnen og masserer inn, håret får da også volum.
-Fåes her til 270,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil

Håroljer har jeg testet en god del av og tidligere har favoritten vert Orofluido, men nå er det altså denne hårolja fra Alterna som jeg liker best. Denne hårolja lukter så fantastisk godt, den etterlater ikke oljete rester i håret, tunger det ikke, men gjør det blankt og mykt. Den samler tupper og gjør slik at de slitne tørre tuppene ikke ser så slitne ut. Den inneholder ikke mineralolje, parabener og syntetisk farge. En god hårolje som pleier litt samtidig som den brukes til å style håret.
-Fåes her til 242,-

 

Shu Uemura Shusu Sleek Smoothing Treatment Mask

En ny favoritt innen hårpleie – Denne hårmasken gjør håret mykt, mindre frizzy, glansfult og ikke minst så blir håret mye glattere. Jeg har naturlig bølger/fall i håret, men etter jeg har brukt denne masken så blir håret på en måte mye rettere, og det betyr også mindre floker og frizz. Nydelig duft som sitter lenge i etter vask. Minuset er prisen, men jeg unner meg denne uten dårlig samvittighet.
-Fåes her til 449,-

 

 

PARFYME:

 

Estee Lauder Bronze Goddess

Denne parfymen lukter sommer, og jeg har så mange gode minner som popper frem når jeg lukter på denne. Den lukter litt kokos, solkrem og ja slik som sommeren dufter. Jeg bruker den mest om våren og sommeren og kan fint bruke den til både jobb, hverdag og fest. Det var så mye kjekt som skjedde da jeg kjøpte denne parfymen, så den minner meg om en veldig god tid og er en av grunnene til den er en så stor favoritt + den dufter supergodt!
-Fåes til ca.589,- hos diverse parfymerier.

Roberto Cavalli

En parfyme som passer året rundt, men spesielt til høsten og vinteren. Dette er en varm, eksotisk og sexy duft av vanilje, musk, creme bruleé. Den er ikke for søt, tross de søte notene, men mer eksotisk/orientalsk. Parfymen kan fint brukes til både hverdag og fest, og kan brukes av unge og voksne kvinner. Det er vanskelig å beskrive duften på denne, men den er bare helt nydelig og kanskje min signaturduft.
-Fåes her fra 410,- (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

 

ANNET:

 

Tweezerman Pinsett

Jeg er veldig kresen på pinsetter, og etter jeg har prøvd Tweezerman sine har jeg ikke funnet noen andre jeg liker bedre. Disse pinsettene er skarpe slik at de lugger deg ikke, men drar håret ut – Begynner de å bli sløve kan du sende de inn og få dem slipt gratis. Jeg pleier å kjøpe «Pink Ribbon» versjonene for da støtter jeg en god sak samtidig som jeg får en god pinsett, ikke minst er dem rosa og flotte. Disse pinsettene har du lenge!
-Fåes her fra 127,- (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

Clarisonic Mia.

Dette er som en elektrisk tannbørste, bare for huden din. Denne renser huden din 6 x mer enn en vanlig rens ved bruk av hendene dine. Den fjerner skitt i porer, sminkerester og eksfolierer bort døde hudceller. Denne bruker jeg hver dag sammen med et renseprodukt og den etterlater huden min ren, uten å irritere den, den forminsker porene og jeg føler sminken legger seg mye finere på når jeg har brukt denne.
-Fåes her til 1500,-  (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

GHD Styler.

Den beste rettetangen i mine øyner – Denne lugger ikke og sliter mye mindre på håret enn billige  rettetenger. Grunnen er at denne har «floating plates» som beveger seg etter håret slik at du sliter minst mulig i det, den har også keramiske plater som er mer skånsomt mot håret. Den er klar til bruk etter 30sek.   og blir 180ºC. Man kan rette og krølle håret med denne rettetangen og resultatet blir alltid glansfult og mykt.
-Fåes her fra 1070,- (kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt)

 

 

 

Sist oppdatert: 10.05.15