Video: Zombie SFX makeup – “Død snø”

IMG_9809
Endelig er det halloweentid igjen og i år tenkte jeg å prøve meg på en halloween tutorial – Det er evigheter siden jeg har laget en sminkevideo og ikke alt ble helt velykket, men hey! Det er zombiesminke og da skal det ikke se perfekt og jevnt ut….

Denne zombien er inspirert av filmen “Død Snø”. Jeg har sett mye zombiefilmer og spilt mye zombiespill, men ingen zombier er skumlere enn han “sjefen” i Død Snø. Jeg har faktisk ikke tørt å se dei filmene før nå for jeg syns han er så sykt ekkel *grøss*….

Min versjon kan selvsagt ikke måle seg med den originale, dette er også første gang jeg lager latex/wax SFX sminke, så min er en enkel versjon som hvem som helst kan lage til Halloween….

Du trenger:
Flytende Latex
Papir
Foundation/Death Flesh farge
Forskjellige farger i enten pudder eller krem
Blod (flytende og paste).
Svamper og børster.

IMG_9813

Håper dere liker denne videoen – Ønsker dere alle en fin halloweenfeiring !

Q: Feirer du halloween, og hva skal du kle deg ut som?

24 kommentarer om “Video: Zombie SFX makeup – “Død snø””

 1. ÅÅh! Knalltøff!
  Du e kjempeflink!!
  Tenkte å legge ut inspo til halloweensminke på bloggen sjøl i morra! =D
  Halloween e såå gøy!!

  Svar
  • Tusen takk 😀 så kjekt å høyra at folk liker resultatet og videoen.
   Var litt redd for at folk kanskje tok det med den uniformen litt galt, men zombien og antrekket er inspirert av “Død snø” filmen og ikke fordi vi liker uniformen eller noe 🙂

   Svar
 2. Hei 🙂

  Jeg har et spørsmål til deg. Jeg er en danser og vi skal ha forestillinger om 6 uker. På scenen er det viktig at vi bruker en god del sminke slik at ikke ansiktet forsvinner i alt lyset. MEN jeg blir utrolig fort svett i ansiktet, og det renner svette ned i pannen, og på kinnene mine. Jeg trenger derfor en foundation som ikke “renner av” slik at jeg får “striper” og steder hvor foundationen forsvinner helt. Nå har jeg prøvd meg litt frem med Loreal True Match de siste treningene, men den renner fort bort i pannen, under øynene/over kinnbena, haken og på nesen.

  Spørsmålet mitt er rett og slett om du har noen tips til en foundation som vil sitte på 4 forestillinger fra kl. 0900-22.00..? Har hørt mye positivt om Mac Pro Longwear foundationen for eksempel. Kan du hjelpe meg? 🙂

  Svar
 3. Hei! Tenker å prøve ut noen sigmakoster..
  Finner ikke den lista over alle nettsidene de selger sigma, så jeg lurte på om du vet om makeup-online.dk selger ekte sigma produkter? Takk for svar

  Svar
 4. Sykt kult!!
  Men en ting jeg lurer på, hvor mange lesere må en ha for å få sponsorer? Har nettopp startet en sminkeblogg og hååper at jeg kan få noen sponsorer når jeg har kommet litt mer igang med bloggen! Noen tips? 😀

  Svar
  • Takk for det 🙂

   Gratulerer med nyoppstartet sminkeblogg 🙂 Blogge ofte og ha gode bilder det er vel de beste tipsene jeg kommer på nå 🙂 Variere mellom omtaler og andre typer blogginnlegg. Aner ikke hvor mange blogglesere en bør ha, det er vel litt opp til hva sponsorene mener 🙂

   Svar
 5. Kult! 😀
  Men lurte på hvor du kjøpte “blood paste” og ben nye nose and scar wax? 😀

  Svar
 6. Wow, dette var imponerende! Jeg synes det er så kult når folk tar den helt ut på Halloween – kanskje jeg skal prøve meg på noe sånt til neste år? Synes Død Snø-filmene er skikkelig morsomme, i hvert fall. Takk for inspirasjonen!

  Svar
  • Tusen takk 😀 Det er kjempekjekt med halloween når en kan være litt mer kreativ enn vanlig 🙂
   Ja, dei er morsomme, men eg syns dei er litt skumle óg ;P Bare hyggelig !

   Svar
 7. Hei, lurte bare på om rabattkoden 7BEAUTYFUZZ hos feelunique er nå fjernet da det står denne ikke lenger er i bruk?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.