Glossybox – August 2013

IMG_8463
Bedre sent enn aldri – Jeg poster likevel innlegget om Glossyboxen for August måned som jeg fikk i begynnelsen av september. Denne glossyboxen er jeg svært fornøyd med, så jeg må bare dele med dere hva den inneholdt.

Hvis jeg har ett blogginnlegg som har ligget på vent lenge med å bli postet så pleier jeg bare å slette det, men siden jeg er så fornøyd med denne glossyboxen måtte jeg bare skrive innlegg om den, selvom det er en liten stund siden jeg fikk den.

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013
Les også: Glossybox – Juni 2013
Les også: Glossybox – Juli 2013

Glossybox August inneholdt faktisk et hårprodukt fra ID Hair som jeg lenge har vurdert å teste. I fjor sommer fikk jeg lukte på ID Hair sin nye hårserie i frisørsalongen og ble forelsket med en gang – Men av en eller annen grunn fant jeg aldri produktene igjen og jeg har ikke sett dem på noen nettsider heller. Denne shampooen er fullsize og den koster faktisk mer enn hva man må betale for én Glossybox 😀

Andre produkter denne Glossyboxen inneholdt var en parfyme fra Elizabeth Arden Untold i en søt miniflaske, Model Co. Bronze Goddess Duo eyeshadow, Bliss Fabulous Foaming Face Wash og Anatomicals Spray Misty for Me som er en fuktspray for ansiktet.

IMG_8465

IMG_8467

IMG_8468

Veldig fornøyd altså, og hvis du vil lese mer om hva jeg har syns om tidligere Glossyboxer kan du trykke her. Jeg kommer straks til å poste innlegget om Glossybox London Calling boksen også. Vil du ha slike pakker i posten hver måned kan du melde deg på Glossybox her.

Sees om litt   ♥

 

2 kommentarer om “Glossybox – August 2013”

  1. Jeg var ikke SÅ fornøyd med denne når jeg fikk den, men etter å ha prøvd shampooen, så er jeg strålende fornøyd 🙂 Ansikts-misten er også god 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.