Glossybox – Mai 2013

IMG_8250
For noen uker siden postet jeg et innlegg om Glossybox som endelig har kommet til Norge + litt info om Glossybox og bilder fra April Boksen. I dag kom Mai boksen og jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvilken godsaker som befinner seg i denne boksen.

Mai boksen har en kjempefin rosa farge, slik jeg er vant med å se Glossyboxer, bare boksen selv kan jo brukes til å oppbevare ting i for dei er så fine og stødige/god kvalitet – Jeg kommer nok til å oppbevare løsvipper oppi denne boksen for nå ligger det løsvippeesker å slenger løst i skuffene mine, men nok om det.

Les også: Glossybox Norge – April boksen ( og info om Glossybox Norge).

Jeg er utrolig fornøyd med denne månedens Glossybox – Fullsize leppestift fra Babor, favoritt tørrshampooen min fra Batiste, serum kapsler fra Elizabeth Arden og mye mer. Leppestiften gleder jeg meg mest til å prøve, for en fresh rosafarge, perfekt nå til sommeren!

Denne gangen overrasket Glossybox meg positivt og fortsetter de med så flott innhold blir dette veldig, veldig bra.

IMG_8253

IMG_8256

IMG_8259

IMG_8266

Hver Glossybox koster 179,- og man får 5-6 nye skjønnhetsprodukter hver gang, i både store travelsize og fullsize. Dere kan lese mer hva jeg syns om forje Glossybox her og litt mer info om hvordan dette fungerer. Denne månedens Glossybox syns jeg faktisk er fantastisk bra og verdt prisen til 179,-.

Jeg fikk mange spørsmål forje innlegg om hvordan man betaler, om det skjer automatisk, når trekker de pengene og mye annet – Svar på dette finner dere på Glossybox FAQ side.

 

– Er du fornøyd med Mai boksen til Glossybox?
Ha en nydelig og solfylt helg, jenter! ♥

 

 

14 kommentarer om “Glossybox – Mai 2013”

 1. jeg tror jeg venter litt med å abonnere på glossybox til de får litt flere samarbeidspartnere. etter å ha lest begge innleggene, er jeg ikke veldig imponert. men du får jo mye for pengene, det er et pluss!

  Svar
 2. Fikk min første boks i går og elsker den! Det eneste er at jeg er 14 og da er ikke serum akkurat noe for meg så mamma fikk den ( velfortjent fordi det er jo hun som betaler for boksen). Favoritten min er nok lebestiften fra babor. Har aldri sett en lignende farge før.

  Svar
 3. Jeg var ikke kjempeimponert over aprilboksen, men denne elsket jeg! Leppestiften er kjempefin, perfekt med minitørrshampo nå som er fin å ha med på ferie.. 🙂

  Svar
 4. Du skrev et innlegg for noen år siden, om hvordan du fjernet bakterier i sminken din som pudder osv. husker du hva du brukt av produkt for å fjerne bakteriene? 🙂

  Svar
 5. jeg begynte akkurat å abonere selv ^^ gleder meg til å få første boksen! husker jeg sendte de en mail for ikke så lenge siden å spurte om de kom til å sende til norge snart, og da visste de ikke.. men etterspørselen var nok stor da 😀 gleder meg til å teste nye produkter!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.