Affiliate og sponsing

 

Sponsing / PR produkter
Det hender jeg mottar produkter som er sponset/PRprodukter – videre kan jeg velge om jeg vil skrive omtale på produktet eller ikke. Når jeg skriver en omtale på et produkt som er sponset skriver jeg alltid nederst i innlegget at produktet er sponset.

Selvom jeg har fått det produktet betyr det ikke at jeg er kjøpt og betalt og må skrive positive ting om produktet. Jeg skriver 100% ærlige omtaler uansett om produktet er kjøpt selv eller sponset.

Hvorfor skal jeg skrive positivt om et produkt fordi jeg har fått det?  Det resulterer jo i at nettbutikken/sponsoren får mangen nye kunder, som kanskje ikke liker produktet og vil da komme tilbake til meg og klage og miste tilliten til meg – Og det ønsker jeg ikke. Ærlighet er derfor veldig viktig og jeg står 100% for mine meninger.

 

Affiliate
Bannere og linker jeg har rundtom på nettsiden kan jeg tjene penger på. Men jeg har kun bannere og linker fra nettbutikker jeg selv handler fra og anbefaler.

Jeg får ofte mail fra diverse nettsider om samarbeid/affiliate, men jeg takker nei til de nettsidene jeg ikke kjenner til og ikke har handlet fra. Som sagt jeg samarbeider kun med trygge nettsider som jeg selv bruker. Bruker du mine linker støtter du driften av denne bloggen.