Mitt sminkerom – 2016

IMG_0188

Da begynner det å komme seg inne på sminkerommet og i det siste har jeg kjøpt litt flere møbler for både meg selv, men også for kunder. Både ny sofa og kaffebord har fått plass på rommet og det eneste så mangler nå er putetrekkene til sofaen – Putetrekkene må jeg nesten vise i et blogginnlegg senere 😉

Å vise sminkekolleksjonen min er vel det spørsmålet jeg har fått mest av i løpet av min bloggkarriere, som nå er 7 år (!) – Tiden går så fort.  Uansett så blir det ikke en video på min sminkekolleksjon i dag, men et lite bildedryss fra sminkerommet skal bli.

IMG_0177
Kaffekroken ♥

IMG_0180Sofa, bord og en «kjøpmannsdisk» med skjønnhetsprodukter, SFX sminke, duftlys og kameraustyr.

Godt hair extensionet mitt ikke er sort, for da hadde det blitt litt The Grudge vibber på det bildet over. Mens vi er inne på hair extensions kan jeg nevne at mine hair extensions henger på en hjemmelaget holder –  En DIY kommer i løpet av uken 🙂

IMG_0183Duftlys fra Bath & Body Works ♥

IMG_0185

IMG_0186

IMG_0187Noen av parfymene mine, resten ligger i skuffa med kaffemaskina.

Jeg er ikke heeeelt fornøyd enda, det er litt bilder på veggen som skal flyttes på å henges opp litt penere, samme med den hyllen på høyre side av sminkebordet  (den så rotete ut på bildene, men ikke så rotete i virkeligheten) og selvsagt putetrekk som mangler. Men hvis vi ser bort fra dette og hundhårene på gulvet kan jeg endelig si meg ferdig med rommet. Nå blir det bloggings fra sofaen med god kopp Grande Intenso fra kaffemaskinen – Dette er kos ♥

 

Q: Yey or ney til video om sminkekolleksjonen?
Ha en superflott mandag, hvis det er noe dere lurer på så bare spør ♥

 

24 kommentarer om “Mitt sminkerom – 2016”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.