Products I’ve used up – Oktober/November 2013

IMG_8544
Det er lenge siden jeg har laget et slikt innlegg, så det er vel på tide med å begynne med dette igjen, for det var jo litt kjekt – Ikke bare kjekt, men jeg ble mer motivert til å bruke opp produkter også, og det har jeg klart den siste måneden.

Det er ikke så mye jeg har klart å bruke opp, men noe har det blitt. Satser på at det blir mer når jeg har fått innredet det nye sminkerommet og fått alle produktene mine ut av flyttekasser – Muligens jeg får laget en ny «sminkerom video» da 😉 Men her er altså hva jeg har brukt opp i oktober/november:

 

Alterna Bamboo Kendi Oil – Dette er en hårolje som lukter helt fantastisk! Den kommer i en liten flaske på 50ml, men er drøy i bruk, så denne har du en stund. Den gjør håret mykt og deilig, samler splittede tupper slik at skadet hår ser bedre og friskere ut ( men fikser det ikke permanent, det må klippes av). Gir massevis av glans uten å seendes fett ut, den tynger ikke på håret. Absolutt en hårolje du bør sjekke ut.

-Fåes hos BeautyBay for ca. 159,-

 

Chanel Vitalumiere Aqua Foundation B20 – En av mine all time favoritt foundationer, uten tvil. Selvom denne ganske så dyr så syns jeg at den er så bra at den er verdt det. Den er veldig lett, men gir likevell en medium dekkevne. Det synes ikke at du har foundation på når du bruker denne, men at du bare har perfekt hud. Den gir litt glød, men ikke mye, så jeg med kombinert/fet hud kan fint bruke denne uten å se blank ut. Den gir meg ingen urenheter.

-Fåes hos parfymeri til 390,- // Britique til 359 ,-

 

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit #Warm Ivory – Dette er min tredje Creamy Concealer, med andre ord: også en favoritt. Denne har full dekkevne og er derfor perfekt til å bruke på urenheter og lignende. Den kan også brukes til å dekke mørke ringer under øynene, men jeg har en annen jeg bruker til det området nå. Den gir meg ikke noen urenheter.

– Fåes hos Britique til 279,-

 

Decléor Aroma Cleansing Milk – Dette er en rensemelk som jeg brukte mye før, men som har blitt erstattet av Foaming cleanseren til Decléor. Men når jeg startet å bruke denne igjen kom jeg på hvor enkel den er, ingen søl med vann – Bare påføre litt på en bomullsdott og rense huden uten å skylle med vann, bare gå til neste steg i hudpleierutinen som er toner. Den fjerner sminken og annet skitt på en skånsom måte. Absolutt en god rens til alle hudtyper. Tips: Du får slike Try-me-kits til £20 der du bl.a får med rensen og toneren i gode travelsize størrelser her.

-Fåes hos Feelunique fra 167,- (7.5% rabatt i linken)

 

Sebastian Professional Penetraitt Masque – Denne kommer det en full omtale på, for den fortjener et eget innlegg. Men kan si kort at denne er en ny favoritt, og tror du vil like den også hvis du sliter med flokete hår. Den gir pleie og er litt gjennoppbyggende, men jeg har fått min elsk på denne mest fordi den løser opp floker og gjør håret silkemykt.

-Fåes hos Feelunique til 163,- ( 7.5% rabatt i linken)

 

Kerastase Nectar Thermique – Fryktelig mange favoritter som er brukt opp denne måneden, og denne er en favoritt også. Dette er den beste varmebeskyttende produktet jeg vet om. Ikke bare beskytter den håret mot varme, men den gir også pleie til tørt hår. Dette er en krem som du påfører i vått hår for å så bruke varme på ( hårføner, rettetang ect). Håret blir mykt, glansfult, glatt og frizzfri. Den gjør ikke håret stivt slik mange varmebeskyttende produkter ofte gjør. Denne har jeg anbefalt til mange både på blogg og privat og fått mange gode tilbakemeldinger på – Anbefales!

-Fåes hos Feelunique til 157,- ( 7.5% rabatt i linken)

 

Redken Blonde Glam Shampoo & Balsam & Hårkur – Denne serien har jeg brukt en stund, men nå går jeg tilbake til Alterna Bamboo produktene mine. Blonde Glam er en bra serie for oss med blondt hår, shampooen/balsamen motvirker gulskjær, mens hårkuren nøytraliserer gulskjær som allerede er der. Hårkuren er ikke like god som en godt pigmentert lillasjampoo eller en toner, men gir god kambarhet og er fin å bruke mellom toning/lilla shampoo behandlinger. Den er ikke så pigmentert at du kan ha den en stund i håret uten at du trenger bekymre deg for å ende opp med lilla hår. OK produkter, men jeg trenger litt mer pleie i form av fukt og proteiner nå så jeg bytter disse ut av hårpleierutinen min.

-Fåes hos Feelunique fra 107,- (7.5% rabatt i linken)

 

Det var litt produkter som jeg har brukt opp den siste tiden – Hvis du ønsker at jeg skal fortsette med slike innlegg så si i fra ! Jeg vil gjerne høre fra dere hvilken innlegg dere ønsker i fremtiden også. Fremover skjer det noe spennende på bloggen, noen som vil gjette? (Hint: Desember…Jul…) 😉

 

Q: Har du brukt noen produkter denne måneden ?

 

6 kommentarer om “Products I’ve used up – Oktober/November 2013”

 1. Hej, jag har beställt produkter från britique.com för över 1000 NOKmen inte fått några produkter. Jag gjorde beställningen 7/8 och har mailat deras kundservice flera gånger utan att få svar. Jag såg att du haft ett samarbete med de, har du något förslag på vad jag ska göra?:(
  Med vänlig hälsning
  Sara

  Svar
  • Hei!

   Jeg vet de har hatt problemer med ekstremt sene leveringer og kunder som ikke får varene sine, og derfor har jeg også avsluttet mitt samarbeid med Britique. Mitt råd er å fortsatt kontakte de, skrive offentlig på facebookveggen deres og mase. Hvis de fortsatt ikke svarer ville jeg kontaktet forbrukerrådet evt skrevet en reklamasjonsak til banken din som videre kan kontakte Visa/mastercard eller hva du har brukt til å betale med 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.