Glossybox – Juli 2013

IMG_8354For ikke så lenge siden dukket denne nydelige boksen opp i postkassa mi – Dette er «Juliboksen» fra Glossybox og som vanlig har jeg tenkt å vise dere hva månedens Glossybox inneholder.

Jeg er alvorlig forelska i bare boksen denne måneden, bare se hvor nydelig den er. En turkis boks med sjøstjerne og korall på – Den minner meg litt om en MAC kolleksjon, iallefall så er boksen så fin at den kunne blitt brukt i en MAC kolleksjon. Så denne boksen kommer jeg til å bruke til noe lurt.

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013
Les også: Glossybox – Juni 2013

Men selvom selve boksen er fin, så må jeg ærlig innrømme at innholdet denne måneden var litt skuffende. Jeg har vert veldig fornøyd med innholdet i Glossyboxene sålangt, men som sagt så var ikke «Juliboksen» så veldig bra, etter min mening…

IMG_8355

IMG_8356_1

IMG_8358

IMG_8361

Det eneste fra denne boksen som jeg har kjennskap til er neglelakken fra «nails inc.» – Denne neglelakken har også en veldig fin farge som er fresh til sommeren, resten av produktene har jeg ikke hørt om før. Men allikevel skal det bli spennende å prøve noe nytt. Ansiktsmasken gleder jeg meg bl.a veldig masse til å teste ut for jeg er tom for det meste av ansiktsmasker etter ferien.

Jeg liker fortsatt Glossybox selvom denne månedens boks ikke falt helt i smak hos meg, men jeg kan jo ikke forlange kjente/populære merker hele tiden 😉 Vil du lese mer om Glossybox kan du besøke deres nettside her, eller lese dette innlegget jeg har skrevet her.

Ha en superflott sommerkveld, jenter!
– Liker du månedens Glossybox?

 

 

5 kommentarer om “Glossybox – Juli 2013”

 1. Wen sine produkter har jeg sett i sånn tv-shop reklame, Tvins sine.. De har blant annet reklamert for et superprodukt som skal være shampo-og balsam i én. Du har jo bare fått balsam da, men jeg tror de skal være gode. Men man vet jo aldri med tv-shop reklamer og sånn, de har en tendens til å overdrive litt 😉

  Svar
 2. Greia med Glossybox er jo at man skal bli introdusert for nye produkter og merker fra skjønnhetsmarkedet. Så hvis du er skuffet bare fordi du kun har kjennskap til et av merkene, vil jeg si at du kaster bort pengene dine hver måned ved å motta eskene 😉

  Dette er absolutt min favoritt så langt! Tror dette er esken med mest verdi så langt (så vidt jeg regnet ut) også. Jeg har nå prøvd ut alle produktene, og det alt-i-et produktet til WEN er jeg bare helt forelsket i. Har prøvd ut alt av dyre frisørmerker føler jeg men har aldri funnet noe som gjør håret mitt mykt og deilig, inntil nå!
  Hadde også bare kjennskap til Nails inc, men er faktisk storfornøyd med alt jeg har prøvd 🙂 Var rimelig skuffet over de tidligere eskene, men denne måneden var det verd hver ei krone for min del.

  Svar
  • Det er jo det eg skriver at eg får prøvd nye merker 🙂 og det gleder eg meg til ! 😀 men flott du e fornøyd, jeg er det jeg også med glossyboxene…

   Svar
 3. Du burde teste ut den fra WEN – jeg må bare si WOW. Var skeptisk til den, men etter å ha prøvd den, så elsker jeg den. Den skummer ikke, men den gjør håret veldig mykt og fint! Alt-i-ett-produkt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.