Glossybox – November 2013

IMG_8570
I starten av denne måneden mottok jeg Glossybox for November, en boks jeg er svært fornøyd med – Produkter jeg gleder meg til å teste og et produkt jeg ble veldig imponert over som kommer til å bli brukt mye…

Denne Glossyboxen inneholdt fem produkter hvor tre av dem er fullsize. Produktene den inneholdt er Carmex Moisture Plus som jeg allerede har og har omtalt tidligere på bloggen, St.Moriz selvbruner som mange sier er en god og billigere dupe for St.Tropez, Batist tørrsjampo som er verdens beste tørrsjampo etter min mening, Naobay dagkrem og en fantastisk godt pigmentert øyenskygge fra Emite Make Up i en sort farge.

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013
Les også: Glossybox – Juni 2013
Les også: Glossybox – Juli 2013
Les også: Glossybox – August 2013
Les også: Glossybox – September 2013
Les også: Glossybox – Oktober 2013

IMG_8572

IMG_8573

IMG_8575

IMG_8576

Som du ser over har jeg swatchet øyenskyggen uten primer under, jeg lurer på om de andre øyenskyggene fra dette merket er like bra – Hvis du har prøvd øyenskyggene fra Emite Make Up så vil jeg gjerne høre din meining 🙂

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden.

 

Q: Har du prøvd noen av disse produktene?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.