Glossybox – London Calling LE

IMG_8456
Som jeg nevnte i sist innlegg skulle jeg poste bilder av London Calling Limited Edition Glossyboxen.  Jeg delte faktisk ut 10 slike bokser til mine lesere for litt siden i samarbeid med Glossybox Norge og fikk en selv som jeg nå skal vise hva inneholdt.

London Calling var en Limited Edition Glossybox som måtte bestilles utenom. Den inneholder produkter kun fra England og skal være en hyllest til London og Storbritania. Boksen inneholder også litt flere produkter enn de vanlige Glossyboxene, denne inneholdt hele 9 produkter !

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013
Les også: Glossybox – Juni 2013
Les også: Glossybox – Juli 2013
Les også: Glossybox – August 2013

Jeg er strålende fornøyd med denne boksen, den inneholder full- og travelsize produkter fra både kjente og ukjente merker (for meg) som jeg gleder meg til å teste ut. Selve boksen er også stilig og skal brukes til å oppbevare ting i.

I London Calling boksen får man bl.a travelsize Batiste Dry shampoo som er min favoritt tørrshampoo, så denne kommer jeg til å ha i veska. Betty Hula Body Butter som lukter som denne Estee Lauder Bronze Goddess sommerduften som jeg bare elsker. Eyeko Skinny Mini Brush mascara, Steamcream All-in-one Natural Moisturiser for Face Body & Hands, Mitchell and Peach Luxury Hand Cream, Helen É Cosmetics Lipstick, NailGirls London neglelakk som er hvit og Nails Inc Caviar Top Coat – Mye nytt her å teste ut altså.

IMG_8460

IMG_8461

IMG_8462

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden.

 

Ha en fin fin lørdag videre, jenter!
– Er du fornøyd med Glossybox Norge ? 

3 kommentarer om “Glossybox – London Calling LE”

  1. Denne boksen eeeelsket virkelig jeg også 🙂 Helt super! Digger spesielt den hvite neglelakken og Bettyhula-kremen 🙂 Lukter FANTASTISK!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.