Innkjøp: Michael Kors, Prada, Esteé Lauder ect.

IMG_8492

Hei! Husker dere meg ? Jaaa, jeg har vert litt «slauren» med blogginnlegg i det siste, men jeg har hatt det så travelt med jobben, flytting ect. Men jeg tenkte jeg skulle oppdatere bloggen litt og starter derfor med et innkjøp-/pakke i posten innlegg.

I sommer ble jeg 25 år gammel og kjøpte meg derfor en fin klokke fra Michael Kors i rosegull og jeg elsker den – Den kan liksom brukes til hverdags, men også til finere anledninger. Jeg slet veldig med å velge mellom rosegull og sølv, så jeg kommer til å kjøpe enda en klokke fra Michael Kors i sølv slik at jeg har begge fargene jeg liker.

IMG_8474

Estee Lauder Nail Polish // Estee Lauder High Intensity Lip Lacquer // Prada Candy EDP // Estee Lauder Bronze Goddess parfyme // Clarisonic MIA 2 // Decléor Aroma Cleanse Brightening Cleansing Foam // Sigma Eye Pencil // Estee Lauder Bronze Goddesse Bronzer.

Litt nytt fra Estee Lauder har dukket opp i posten og jeg endte faktisk opp med å kjøpe sommerduften også fra Bronze Goddess kolleksjonen, så den har jeg brukt mye i sommer. De nye Lip lacquerene til Estee Lauder liker jeg godt og det kommer eget innlegg på dei. De nye eyelinerene fra Sigma Beauty kommer det ganske snart en omtale på. Jeg måtte også kjøpe meg en ny Clarisonic, Mia 2, for den jeg hadde tok nylig kveld (ble ødlagt) – Kjøpte da i samme slengen en ny rens fra Decléor som jeg gleder meg til å teste sammen med Clarisonicen.

IMG_8477

Kicks negleprodukter // Kicks Eyeshadow // Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes // St.Tropez Bronzing Mousse Dark // St.Tropez Mitt // Juicy Couture Roller Ball Duo //

Kicks sendte meg noen nye neglelakker, neglelakkfjerner, Corrector og 3 av deres øyenskygger som er superflotte nå til høsten. Jeg måtte ha to backuper på min favoritt sminkefjerner fra Korres og en selvbruner fra St.Tropez som jeg gleder meg til å teste da denne er litt mørkere enn den vanlige.

IMG_8479
Wella Color Fresh 8/81 // Sebastian Penetraitt Hårkur // Pureology Perfect 4 blond spray // S-Factor Papaya fuktspray // Wella Mousse // Phyto Huile D´Alés preshampoo treatment.

Til slutt har jeg handlet noen hårprodukter, da en ny flaske av toneren fra Wella som jeg bruker fast, Sebastian hårkur som er helt fantastisk, ny flaske av Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler spray som er gjennoppbyggene, en fuktspray til håret fra S-Factor, en whipped cream kur fra Wella og Phyto preshampoo fuktkur.

Ønsker du omtaler på noen av disse produktene så skrik ut. Og jeg må si beklager for mitt fravær, jeg skal virkelig prøve å få i gang Beautyfuzz.com igjen – Tusen takk til dere som fortsatt stikker innom, sender meg mail og kommenterer innleggene mine, jeg setter veldig mye pris på det 🙂

Ha en strålande flott lørdagskveld videre!
Klem Malin ♥

 

 

 

 

 

13 kommentarer om “Innkjøp: Michael Kors, Prada, Esteé Lauder ect.”

 1. Hei! Kunne du ha fortalt litt mer om hvordan du bruker den toneren fra wella? 🙂 kan den brukes på alle typer stripet blondt hår?

  Svar
 2. Så mye lekkert du har kjøpt deg 🙂 Gleder meg til omtalene om lipglossene kommer, de så supersmashing ut 🙂 Og så bra at du er tilbake, har savnet innleggene dine 🙂 Blir så inspirert 🙂

  Svar
 3. KLokken er nydelig!! 🙂 Ønsker meg klokke fra Micheal Kors selv jeg. 🙂

  Så mye nydelig du har fått og mottatt den siste tiden!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.