Products I´ve Used Up – Januar 2013

proban

Da er det på tide å poste et innlegg med produkter jeg har brukt opp i forje måned, i dette tilfellet, januar. Det ble ikke så mye produkter denne måneden, mest hårprodukter – men jeg er fornøyd for det!

I neste måned håper jeg på å få brukt opp noen sminkeprodukter, for jeg har en del halvtomme produkter som jeg gleder meg til å bruke opp – for da kan kje kjøpe nye ting!

Jeg vet jeg er litt sent ute med å poste dette innlegget, men bedre sent enn aldri 😉

IMG_8065

Biotherm Eau Vitaminee Showergel – Veldig forfriskende og oppkvikkende dusjgele, perfekt for trøtte «typer» som meg selv om morningen. Den har en frisk duft av sitrusfrukter og inneholder ikke parabener. Den gjør deg ren uten å tørke ut huden. Anbefales veldig og jeg kommer muligens til å kjøpe den igjen dersom dusjgelen som jeg tester nå, fra Decleor, ikke faller i smak.

-Fåes hos Feelunique til 146,-

 

Sassoon Rich Clean Shampoo & Sassoon Conditioner – Disse to produktene har jeg hatt i en evighet. De har ligget i badebagen en stund nå og er endelig tomme. Jeg tror jeg aldri skrev en omtale på disse produktene rett og slett for jeg aldri ble helt enig om hva jeg syns om dei – En gang likte jeg dem og en annen gang ikke, men har kommet frem til at produktene er verken supergode eller elendige. De lukter utrolig godt og gjør håret rent, noe mer enn det syns jeg ikke de gjør. Kommer ikke til å kjøpe disse produktene igjen (Produktene er sponset).

– Fåes hos div. frisørsalonger.

 

John Masters Organics Dry Hair Nourishment and Defrizzer – Dette er en hårolje som ikke inneholder silikon og skal derfor vær mer pleiende enn f.eks MorrocanOil. Jeg syns denne hårolja gjor veldig lite for håret mitt i starten, men etter hvert som jeg brukte den begynta jeg å like den mer – men det er fortsatt ting jeg ikke liker med denne olja, bl.a lukta (les full omtale her). Den skal vær fin til tørt hår og som en detangler dersom man sliter med floker. Men som sagt så er det ting jeg ikke liker med denne olja også, så jeg kommer ikke til å kjøpe igjen – Jeg har andre oljer jeg liker bedre.

-Fåes hos Feelunique til 137,-

 

Biotherm Biocilt Makeup Remover – Veldig god og rimelig sminkefjerner som fjerner det meste av sminke, men med vannfast mascara må man kanskje bruke litt ekstra eller bytte til ny bomulspads for den sliter litt med å fjerne alt. Den etterlater huden en oljete film fordi denne sminkefjerneren inneholder olje, men dette forsvinner etter man har brukt en ansiktsrens. Den svir ikke på huden og gir meg ingen reaksjon/urenheter. Jeg liker denne godt og bruker den de gangene jeg ikke bruker sminkeservietter/når jeg har mye sminke på meg. Den er på samme nivå som MAC sin rosa sminkefjerner. Jeg tror jeg har funnet en sminkefjerner jeg liker bedre enn denne fra Biotherm så jeg kommer nok ikke til å kjøpe den igjen ( omtale på den andre kommer ).

-Fåes hos Feelunique til 137,-

 

Matis Résponse  Vitalite Energising Cream – En deilig og oppkvikkende/forfriskende hudkrem som er perfekt om morningen. Den har en sitrusaktig duft og føles litt kjølig og god på huden. Den tilfører c-vitamin og gir gløden tilbake i huden. Når jeg har vert syk eller veldig trøtt bruker jeg denne kremen for den får meg til å føle meg mye bedre og fresh. Den passer muligens best til normal hud som mangler glød, har du veldig tørr eller fuktfattig hud så finnes det bedre alternativer. Kommer nok til å kjøpe denne igjen.

-Fåes hos Cheapsmells til ,-

 

Alterna Bamboo Smooth Anti Frizz shampoo og balsam – Dette er min nye favoritt hårproduktserie. Den er supergod til nordisk hår som er tørt og frizzy. Den gir fukt og pleie + den lukter utrolig godt! Håret blir mykt, glansfult og flokene forsvinner. Sammen med hårkuren fra samme serie eller fra UV+ serien gjør susen på håret. Jeg er allerede godt i gang med flaske nummer 2 av disse produktene, så disse anbefaler jeg virkelig.

-Fåes hos BeautyBay fra 109,- (På salg!)

 

Lancome Hypnôse Star mascara – Denne mascaraen er kjempegod! Jeg pleier vanligvis ikke kjøpe dyre mascaraer, men siden denne hadde Betty Boop med i reklamen, «måtte» jeg bare ha den. Mascaraen har en flat men kjegleformet kost – som gjør det enklere å komme inn i øyenkroken og får dratt med seg alle vippene. Man får en illusjon av lange bambi vipper. Den separerer bra og klumper ikke vippene. Absolutt en mascara å anbefale og du kan se før og etter bilder + full omtale her.

– Fåes hos Feelunique til 188,-

 

Q: Har du prøvd noen av disse produktene?
Ha en flott søndag videre, jenter ♥

 

5 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Januar 2013”

  1. Så fint innlegg 😉 Tusen takk for alle tips! Har prøvd biotherm sin sminkefjerner – likte den selv, men liker ikke oljete sminkefjernere egentlig. Men den er absolutt god ja.

    Svar
  2. Har prøvd volume shampoo og balsam fra Alterna, som jeg ikke likte. Fikk veldig statisk hår, men elsker alle andre produktene fra merket som jeg har prøvd. Blir nok å prøve de du skriver om her neste gang.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.