Omtale: Lancôme Hypnôse Star Mascara – Noir Midnight


Jeg har alltid vert en fan av Betty Boop, og når jeg såg hun var med i reklamen til denne mascaraen var jeg solgt. Hypnôse Star er Lancômes nyeste mascara og har en unik børste som skal gi vippene masse volum og en fin krøll.

Det er ikke ofte jeg kjøper en dyr mascara uten å ha lest noen omtaler først, men jeg kunne bare ikke dy meg, jeg bare måtte ha denne mascaraen – og jeg angrer ikke !

Børsten på denne mascaraen er veldig spesiell, den er på en måte flat og har en kjegleform. Så du har to forskjellig lengder på denne børsten – Den flate siden har logisk nok kortere hår enn den andre.

Jeg tenkte at siden den har denne kjegleformen hvor den er tynnest på spissen, kom det til å samle seg mye mascara på tuppen av børsten – Noe det overraskende ikke gjor, men de flate sidene derimot kan det komme litt mye mascara på, så det kan vær lurt å tørke litt av på de sidene før du påfører mascaraen.

Konsistensen er litt tykkere enn de fleste mascaraer jeg har prøvd, men ikke så tykk at man får klumper. Jeg liker faktisk mascaraer med tykk konsistens og venter alltid noen uker før jeg bruker nye mascaraer slik at de blir litt tykkere i konsistens – Med denne fra Lancôme trenger jeg ikke vente for den er akkruat passe tykk i konsistens.

Dersom du påfører mange lag, noe du egentlig ikke trenger med denne mascaraen, kan den drysse litt i løpet av dagen. Men med 1 til 2 lag med mascara har jeg ikke merket at mascaraen drysser eller sverter av.

Fargen «Noir Midnight» er en matt sort farge uten noe glitter i – Jeg trodde når jeg kjøpte den at det var glitter i den siden den har litt «bling-bling» på hylseret, men heldigvis er det ikke det.

Jeg liker veldig godt denne mascaraen, spesielt den siden av mascarabørsten med lengst «hår» – Den separerer vippene og gir en illusjon av lengre vipper. Jeg har naturlig krøll på vippene fra før, så på meg var det ikke noe ekstra krøll som jeg kunne merke. Mulig de med rette vipper kan se en forandring, men jeg gjor altså ikke det.

Det eneste negative jeg har å si om denne mascaraen er den korte siden på mascarabørsten – Jeg syns de kunne ha droppet den og hatt lik lengde på alle sidene av børsten (slik som Lancôme Hypnôse Doll Eyes), men utenom dette er denne mascaraen super !

Anbefales!

Pris:
199,- hos Feelunique
7% rabatt dersom du bruker kodeord 7BEAUTYFUZZ
Karakter:
5 av 6

 

 

3 kommentarer om “Omtale: Lancôme Hypnôse Star Mascara – Noir Midnight”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.