Sigma Brush Spa – Brush Cleaning Glove (med video)

IMG_8025Sist uke mottok jeg enda en pakke fra Sigma med deres nyeste produkt som har release dato i dag, mandag 18.februar. Jeg har testet den hele helga og er klar for å dele min mening om dette produktet…

Jeg har faktisk vert inne på tanken å lage noe lignende hjemme bare med en litt ru svamp i bunnen av et glass med såpevann oppi, som jeg kunne swirle børsten på i stedenfor handflaten når jeg skulle vaske børstene mine – så jeg ble utrolig glad når jeg såg Sigma har laget en slik sak nå. For har man mange sminkebørster og man står slik å vasker alle i handflaten blir man veldig fort tørr i huden og det er ikke så veldig behagelig.

IMG_8028

IMG_8030

Denne votten har to forskjellige sider med forskjellige mønster. Den ene siden er for ansiktsbørster og den andre for øyenskyggebørster. Den for ansiktsbørstene har litt større og grovere mønster enn den siden for øyenskyggebørstene. Området mellom tommel og resten av hansken har riller slik at du kan forme børsten før du legger den til tørk.

Selve hansken er laget av gummi og hansken har en «inner-hanske» laget av microfiber for ekstra komfor. Hansken fåes i fire forskjellige farger – Sort, Rosa, Lilla og Turkis.

IMG_8027

Jeg liker denne hansken veldig godt, den gjør at børstevasken går mye hurtigere da du kan ha flere børster om gangen når man vasker de. I tillegg så sørger den for å fjerne all såperester fra børstene, noe som kan være litt vanskelig å se/gjøre dersom du bruker handflaten.

Eneste negative jeg kan si om denne hansken er prisen,  jeg syns $38 er litt mye for en gummihanske med mønster på. Men utenom det har jeg ingenting negativt å si om denne hansken – Den gjør jobben sin, effektivt og skånsomt.

Pris:
$38 hos SigmaBeauty.
BASE2013 vil gi deg 10% rabatt på hele nettbutikken 


 

Skjermbilde 2011-10-06 kl. 02.57.34
Produktet er sponset

11 kommentarer om “Sigma Brush Spa – Brush Cleaning Glove (med video)”

 1. Jeg har dessverre ikke troa på dette produktet i det hele tatt. Jeg ser for meg at det sikkert er kjekt og gjør kostevasken enklere, men jeg ser også for meg at det sliter veldig mye mer på kostene enn det gjør å vaske dem i håndflaten. $38 er altfor drøyt, og jeg hadde ikke tatt sjansen på å bruke denne over tid. :/

  Svar
 2. Ja, det er synd den er såpass stiv i prisen. Den vil jo helt sikkert bli stoppet i tollen også, og da blir det den heftig pris for en gummihanske! Men konseptet er kult og gjør nok jobben som den skal 🙂

  Svar
 3. Hei du 🙂 Siden du vet mye om sigma børster, jeg bestilte nettopp ett kit, kom på 116 dollar med frakt. Medfører dette toll da???
  Hilsen ida

  Svar
 4. Denne så kjempe smart ut .Denne må jeg skaffe meg etter vært.
  Tusen takk for veldig god beskrivelse og tips du legger ut

  Klem Fra Eva Helen

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.