Omtale: John Masters Organics Dry Hair Nourishment and Defrizzer


For litt siden kjøpte jeg en duo hvor jeg fikk med JMO saltvannspray og denne hårolja/-serumet fra samme merke. Jeg elsker håroljer fordi de gjør håret mykt og flokefritt, og denne fra JMO skal i tillegg vær pleiende og fjerne frizz.

Dette er en olje med 100% naturlige ingredienser av diverse planter og essensielle oljer. Dette er en hårolje helt fri for silikon og skal derfor være mer pleiende mot håret enn det f.eks Orofluido og MoroccanOil er. Denne hårolja/leave-in-kuren er spesielt til folk med tørt og frizzy hår.

I starten syns denne hårolja var helt elendig. Det står at man kun trenger 3 dråper for å påføre i hele håret, men jeg syns at jeg trenger minst en halv flaske til mitt lange hår. Men etterhvert som jeg brukte produktet og prøvde forskjellige mengder begynte jeg smått å like det bedre og bedre.

Jeg syns fortsatt at 3 dråper er for lite, og bruker heller 5-6 dråper i mitt hår. Jeg syns ikke produktet er noe særlig drøyt i bruk – og 15ml med produkt er alt for lite til den prisen man betaler.

Du får som sagt 15ml med produkt, flaska er av glass og i korken henger det en dråpeteller. Produktet lukter veldig sterkt av forskjellige urter og lavendel – Jeg føler jeg går rundt å lukter som et gammelt apotek etterpå, men når håret er tørt er lukta borte.

Når man påfører denne må du for all del ikke ha den i hodebunnen, da vil du få veldig flatt og fett hår. Jeg sørger alltid for å påføre produktet kun i tuppene. Du kan bruke olja i både tørt og vått hår – jeg bruker den kun i vått hår, og sørger for at jeg ikke bruker varmeverktøy på håret etterpå.

Les også: Hårolje kombinert med varmeverktøy.

Etter man har påført denne olja i vått hår kjennes håret litt trått og ekkelt ut, men når håret er tørt er det mykt, glansfult og krusefritt. Litt lurt å kamme lett gjennom håret for å fjerne alle floker og for å fordele oljen best mulig i håret når det er vått.

Som sagt liker jeg olja litt bedre nå enn det jeg gjorde i starten, men det er fortsatt ting jeg ikke liker med denne olja. Den er litt vanskelig å fordele jevnt i håret fordi jeg føler at olja bare forsvinner, derfor får du følelsen om at du må bruke mer og kan derfor ta for mye i og ende opp med et fettete resultat. Jeg liker heller ikke lukten på produktet og at man får så lite for det man betaler.

Denne hårolja er sunnere for håret ditt enn disse andre håroljene med masse silikon i – den gjør det samme, men er mer pleiende for håret ditt. Jeg merket ikke noe stor forskjell på håret helt i starten, men har nå begynt å bruke den annenhver gang jeg har vasket håret og jeg føler den gir håret litt ekstra fukt og temmer de tørre/frizzye tuppene mine.

Helt grei hårolje, men litt usikker på om jeg kommer til å kjøpe den igjen. Jeg håper på å finne en annen naturlig hårolje med bedre lukt og litt drøyere i bruk – Har du en du vil tipse om så skrik ut 🙂

Pris:
£16 hos Feelunique.

Karakter:
4 av 6

 

– Har du prøvd denne hårolja?

 

14 kommentarer om “Omtale: John Masters Organics Dry Hair Nourishment and Defrizzer”

 1. Høres jo forsåvidt grei ut sånn med tanke på at den ikke inneholder silikon da, men kjedelig at den ikke er så drøy i bruk 🙂 Jeg kjøpte Caudalie Divine Oil, men føler at den er litt for fet til å bruke i håret (men skal teste den ut mer før jeg kommer med en bombastisk uttalelse kanskje!). Men absolutt verdt å sjekke ut 🙂 Den kan brukes i hår, på kroppen og i ansikt står det i en film som ligger på Feelunique sin nettside.

  Svar
 2. Om du ønsker en naturlig hårolje som virkelig pleier håret ditt, vil jeg anbefale å bare kjøbe en naturlig olje og bruke i håret. Mye billigere, og du har hele kontrollen over hvilke oljer du vil blande og bruke selv 🙂 Ren arganolje er veldig lett og fin til det, men du kan med fordel blande inn andre oljer også. Les deg gjerne litt opp på hvilke oljer som anbefales 🙂 rawgaia.com har flere gode kvalitetsoljer. En kan også prøve iherb.com, men vær obs på at det er mye ymse kvalitet der.

  Svar
 3. Jeg liker Alterna sin Bamboo smooth kendi Oil, inneholder kun litt silikon og lukter veldig godt. Jeg har den som Michelle nevnte over her men den fungerer ikke spesielt bra i håret mitt ettersom det er en tørrolje, men super til kroppsbruk 🙂

  Svar
 4. HEI! Jeg skal bestille produkter fra HQhair og da jeg gikk til handlevognen så skrev jeg inn rabattkoden du har på dine favorittprodukter og så fikk jeg opp en melding om at koden ikke var aktiv lenger? Varte den koden bare en liten stund? Håper du svarer!

  Svar
 5. Hei lurte bare på hvor du kjøpte de tabelettene og sprayen som fikk håret til å vokse fortere? og prisen på dem :)?

  Svar
 6. Lurer på om du har hørt noe om John Masters Organics Bearberry Oily Skin Balancing Face Wash? Ser den er for oily skin, men min er kombinert, vil dette gå fint? Har en tendens til at NARS sheer glow legger fra seg «Flassete merker» noen områder, men en del av t-sonen er også oily.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.