Omtale: Biotherm Biocils Conditioning Make Up Remover

biotherm_silk_40089_121210104230

Jeg har hatt mange slike flasker med Biotherm Biocils, noen har jeg gitt vekk i konkurranse på bloggen og 2stk har jeg brukt selv – Så er jeg så «smart» at jeg kaster den tomme flasken før jeg har fått tatt bilde av den til denne omtalen. Så beklager at jeg har brukt et produktbilde i stedenfor å ta et selv denne gang.

Dette er en oljebasert sminkefjerner for øynene, den har to lag så du må riste den godt før du tømmer litt på en bomullspads. Men siden den er oljebasert bør du være obs på at den etterlater huden en oljete film – Denne oljete filmen forsvinner når du renser ansiktet med en vanlig ansiktsrens etterpå.

Sminkefjerneren ligner veldig på MACs rosa oljebaserte sminkefjerner, Eyes & Lips. Den fjerner sminken effektivt og skånsomt, men den fjerner ikke vannfast mascara like enkelt – da må man bruke litt ekstra sminkefjerner på en ren bomullspad og holde over vippene en stund. Mange sminkefjernere kan svi litt i huden etter bruk, men det gjør ikke denne fra Biotherm.

Den har ikke gitt meg noen urenheter eller reaksjoner, men jeg lar den heller ikke ligge på huden over lang tid ( jeg renser alltid ansiktet etterpå med en rens fra Decléor). Den er litt parfymert så har du sensitiv hud så bør du kanskje styre unna denne.

Absolutt en sminkefjerner å anbefale, billig er den også dersom du handler på nett. Den får litt trekk for at man må bruke litt ekstra produkt dersom man skal fjerne vannfast mascara, men utenom dette har jeg ingenting negativt å si.

Jeg hadde nok kjøpt denne igjen hadde det ikke vert for at jeg har funnet en ny favoritt sminkefjerner ( omtale på den kommer også, snart ).

Pris:
137,- hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
5 av 6

 

Q: Har du en favoritt sminkefjerner du vil anbefale?

8 kommentarer om “Omtale: Biotherm Biocils Conditioning Make Up Remover”

 1. Hei, skrev tildigere at jeg bestilte ifra sigma sine sider, bestilte på Torsdag den 21 Feb, men det står fortsatt prossesing på varen min, summen er fortsatt trukket. Når blir kostene sendt ut?? Sendte de mail igår med spm men ikke fått noe svar. Er ny på dette skjønner du, så er litt usikker. Leste at du kunne så mye om sigma ect.

  Svar
  • Hmm, da skal det gå raskere enn om man betaler med Visa. Mulig de har stor pågang nå med alle de nye produktene og åpning av butikk – Ville sendt de en mail på torsdag hvis det fortsatt ikke er endret, det skal ikke ta mer enn en uke å få sendt det ut fra lager etter bestilling 🙂

   Svar
 2. Tusen takk for at du er så snill og svarer, her jeg har funnet nettbutikker jeg vil prøve meg på 🙂 Så setter stor pris på bloggen og at du tar deg tid til å svare. Sendte jo mail igår, så får bare smøre meg med tolmodighet og vente 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.