Products I´ve Used Up – Desember 2012

probanDa er vi kommet til år 2013 og første blogginnlegg dette året vil bli om produktene jeg har brukt opp i desember måned. Den siste måneden har vert en travel måned så jeg har ikke fått brukt opp så mange produkter som planlagt, men litt ble det nå…

Jeg har hatt shoppestopp på bl.a hårprodukter en god stund nå, så det å få brukt opp en del hårprodukter er deilig – Snart kan jeg kjøpe meg nye hårprodukter igjen, selvom jeg har jukset litt å kjøpt ny shampoo/balsam (som jeg liker kjempegodt, innlegg kommer).

Men her er produktene jeg har brukt opp og en liten miniomtale på produktene…

IMG_7965

Kérastase Resistance Bain Volumactive Reinforcing Shampoo – Denne shampooen har jeg hatt en god stund og ble liksom aldri helt fornøyd med den. Den vasket håret rent og gjor det glansfult, men ikke noe mer enn det – jeg ble også drittlei lukta etterhvert. Så halvparten av denne har jeg brukt til børstevask og nå er jeg endelig tom. Ikke en shampoo jeg kommer til å kjøpe igjen med andre ord. Den er ikke direkte dårlig, men det finnes bedre produkter der ute.

Fåes hos Feelunique til 120,-

 

Sebastian Color Ignite Conditioner – Denne balsamen er rar, den har nemlig en mousse konsistens noe som er litt uvant. Men jeg liker den kjempegodt! Den bevarer hårfargen lengre og lukter utrolig godt. Håret blir mykt, glansfult og flokefritt. Jeg liker også shampooen, men den har jeg brukt opp for lenge siden, så hadde jeg litt igjen av denne balsamen og har nå brukt den opp. Det er godt mulig jeg kjøper Color Ignite produktene igjen for jeg var veldig fornøyd med den serien. Den fåes for farget og stripet hår.

Fåes hos Feelunique fra 99,-

 

Paris Hilton CanCan Shower Gel & Body Lotion– Disse fikk jeg i et parfymesett en gang, og da jeg ryddet på badet for litt siden fant jeg både showergelen og bodylotionen igjen. Målet for november/desember måned var å bruke opp CanCan parfymen, men den er ikke helt tom enda – men det er showergelen og bodylotionen. De lukter godt, men tilfører ikke huden noe fukt bare lukt. Jeg er veldig glad i parfymen men disse to produktene kjøper jeg nok ikke igjen.

 

Batiste Brunette Dry Shampoo – Denne har jeg hatt med en gang før i et slikt innlegg. Dette er verdens beste tørrshampoo, men desverre så blir den veldig fort brukt opp (En slik boks holder 1-2 mnd). Men den fjerner fett hår og er super å ha de dagene du ikke har vasket håret men vil ha en fresh og nyvasket følelse. Absolutt et produkt jeg kjøper igjen.

Fåes hos Vita til 79,-

 

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit – Verdens beste concealer til å dekke urenheter ect. I dette kitet får du concealer og under finner man et pudder som man kan sette concealeren med – Genialt å ha i samme boks. Denne dekker kjempebra og setter seg bra på huden uten å kake seg. Jeg bruker en fluffy blendebørste til å påføre denne concealeren med og kviser og andre ujevnheter bare viskes bort. Jeg har kjøpt ny av concealeren og jeg kommer nok ikke til å bytte den ut med det første. Jeg bruker fargen Warm Ivory – PS: De har endret etuiet nå + i stedenfor løst pudder er det nå et presset pudder du får med.

Fåes hos Britique til 279,-

 

Venus Gillette Satin Care barberskum/gel – Venus sine barberskum har jeg brukt i mange mange år, jeg har alltid vert fornøyd med produktene – jeg er også fornøyd med «Pure & Delicate» skummet deres som jeg har brukt opp denne måneden. Leggene/armhullene blir ikke tørre og klør ikke etter barbering, skummet gir god glid til høvelen som fører til en skånsom barbering. Lukten er helt grei og den gjør leggene glatte og myke. Kommer nok til å kjøpe Venus sine barberskum flere ganger, med mindre jeg finner noe som er bedre (tips?)

Fåes hos daglivarebutikker til 59,-

 

Korres Makeup Wipes Milk Proteins – Dette er en sminkefjerner for alle hudtyper som jeg kjøpte da feelunique var tomme for Pomegranate (kombinasjons/fet hud) som er min favoritt sminkefjerner i «serviettform». Dette er en god sminkefjerner, men er langt i fra like bra som Pomegranate. Jeg føler den er litt «tørrere» og fjerner ikke sminken like effektivt som Pomegranate. Den lukter også ikke like godt. Den gir ingen urenheter eller annen form for reaksjon, den svir ikke rundt øynene og er mild og god. Den inneholder ikke fæle ingredienser som bl.a Mineralolje, men inneholder planteekstrakter som er pleiende for huden.
Jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen, rett og slett fordi jeg liker Pomegranate mye bedre og den passer også bedre til min hudtype.

Fåes hos Feelunique til 43,-


Daiso svamp- og sminkebørsterens – 
Dette er min favoritt børsterens, den fjerner foundationrester fra sminkebørstene mine på 1-2-3. Den er perfekt til syntetiskebørster som du bruker på våtprodukter ( foundation, concealer e.l.) men kan fint brukes på børster som du bruker til øyenskygger og lignende. Jeg har et eget innlegg på denne som du kan lese her. Den er billig og drøy i bruk og jeg kjøper garantert denne igjen når jeg har brukt opp backupene mine.

Fåes hos ebay til 30,-

 

 

… Sååå må jeg få si godt nyttår kjære lesere!
Håper dere har hatt en kjempefin julefeiring og er klar for et nytt år ♥13 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Desember 2012”

 1. Godt nyttår, Malin 😀
  Greit å høre din mening om den sjampoen. Eg har nemlig vært svært fornøyd med andre sjampoen fra Kerastase, og vurdert å prøve denne, nå står eg heller over og fortsetter med favoritten!

  Svar
 2. herlig å få brukt opp produkter:) eg har same målet så deg, har altfor mye ståaness så ikje e bra. mange dårlige sjampooer:p hehe. får bare være toldmodig:)

  Svar
 3. Hyggelig å ha deg tilbake. Fikk faktisk brukt opp masse produkter i desember 🙂 Har samme mening om batiste tørrshampoene, de er super enkle og lettvinne men de forsvinner fort. Hos meg virker det som om det er mer produkt igjen men det kommer bare luft ut… merkelig.

  Svar
 4. Kom inn på bloggen din ved en tilfeldighet, og må bare skryte av hvor utrolig bra blogg du har ! Falt virkelig i smak hos meg. Har bare et spørsmål. Hvor får du tak i alle produktene dine ? Ser at du har produkter fra nars, urban decay, laura mercier osv, og det er virkelig produkter jeg har lyst til å skaffe meg! Men jeg har ingen anelse om hvor jeg får tak i de. Har du dratt til utlandet og kjøpt alle produktene, eller bestiller du på nettet ? Isåfall, kunne du lagt ut linker til hvor du kjøper de forskjellige produktene ?

  Mvh en ny bloggleser 🙂

  Svar
  • Hei hei, og velkommen 😀

   Tusen takk for det, utrolig kjekt å høre og kjekt med nye lesere<3

   Jeg handler alle mine produkter på nett (feelunique, HQhair osv...) Alle nettbutikkene sine bannere finner du på venstre side av bloggen 🙂
   Og på menyen under header finner du Netthandel -> nettbutikker, der finnre du flere med litt info om hver nettbutikk.

   Ha en flott dag videre, Silje!

   Svar
 5. Hei Malin! Jeg lurte på om du kunne prøve Skindinavias makeup finishing spray! Siden jeg vet du har prøvd ut settingsprayen til urban decay tidligere så kan du jo også sammenligne med den. Jeg er veldig i konflikt om jeg skal kjøpe skindinavia sin eller urban decay sin. Er mulig jeg bare kjøper den fra Scindinavia og prøver ut selv altså, men tenkte at du kanskje kunne vært interessert i å prøve den ut også!

  Jeg savner innleggene dine. Sjekker bloggen din (nesten litt manisk) daglig og ser etter nytt innlegg. Jeg håper du snart får anledning til å blogge ofte(re) igjen og at det blir mer sminkerelaterte innlegg. Savne’ræ vettøø! Hihi!

  Men håper du har det bra og er frisk og fin!
  Klem fra Irina !

  Svar
  • Hei hei Irina!
   Det er godt mulig jeg prøver skindinavias sprayen nå som jeg snart er tom for UD sin 🙂 Det er jo Skindinavia som har laget UD sine ( samme produkt ) men dei har litt flere «versjoner» å velge mellom enn det UD har 🙂 Så jeg har sett litt på S og skal bestille så snart som mulig 🙂

   Savner å blogge og dere lesere veldig mye, så skal se å få fingen ut å begynne å blogge litt igjen 🙂 Koslig du fortsatt stikker innom, setter stor pris på det :)<3

   Ha en flott dag videre 🙂
   Klem<3

   Svar
 6. Hei 🙂
  Jeg har tenkt å bestille meg et produkt fra feeluniqu.com
  Ettersom jeg ser dette er et nettsted du handler en del fra lurer jeg på om du kan svare på et kanskje litt «dumt» spørsmål som jeg har.

  spørsmål: Produktet som jeg jeg vil kjøpe koster 204 kr i NOK, men i GBP koster det 166 kr når jeg ganget i valutakostnaden. Jeg har tenkt til å bestille dette produktet i GBP, så da kommer jeg vell under tollgrensen, for de bruker vell bankens valuta, eller?
  Har også hørt de betaler tilbake moms og toll, men vil helst slippe dette.

  Takk på forhånd 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.