Ukens favoritt: KMS California HairPlay Dry Touch-up


Jeg må bare tipse dere om denne fantastiske sprayen, den har vert en favoritt en liten stund nå – Jeg har lenge tenkt å lage et «Ukens favoritt» innlegg på denne sprayen, men har glemt det hver gang. Nå er det på tide å skryte litt om denne sprayen !

Noen ganger når jeg har vert ute på fest/byen blir håret mitt skikkelig tørt og flokete i tuppene dagen etter. Det er nesten som jeg har sprayet masse hårspray i håret og tuppert det – noe jeg ikke har gjort. Håret er mykt, glatt og flokefritt kvelden før, men som sagt dagen etter er det skikkelig tørt.

Da har denne sprayen vert en livredder for håret! Før pleide jeg å kure håret etter jeg hadde vert ute og problemet ble løst, men det er ikke alltid jeg har tid til å kure håret dagen etter og da er denne sprayen god å ha. Den gir vel ikke så mye pleie og slikt som den påstår, men den forvandler høyet (tørt hår) til normalt hår igjen. Jeg sprayer litt på de områdene hvor det er tørt og flokete så børster jeg lett over med enten en naturbørste eller tangle teezeren og håret blir blankt, flokefritt og ikke tørt mer – Magisk!

Ekstra pluss er at den lukter friskt og godt, den etterlater ikke håret fett eller klissete slik som f.eks noen håroljer kan gjøre. Den trekker fort inn i håret og gir håret glansen og fukten tilbake. Siden den gir litt glans anbefaler jeg ikke at du bruker den så mye ved hårrøttene da det kan se litt fett ut, men bruk den ut i lengdene/tuppene.

Denne sprayen er et must-have i veska hvis du er mye ute å farter. Får du tørt hår pga. klima eller som meg, utgang, og ikke har tid til å kure håret men trenger at det ser bra ut der og da så anbefaler jeg denne sprayen. Husk dette er ikke en hårkur, så den vil ikke gi noe langvarig effekt, men vil gjøre håret ditt bedre der og da – Så bruk en hårkur dersom du sliter med tørt hår hele tiden og bruk denne i «nødsituasjoner» eller hvis du vil at håret skal se ekstra fresht og blankt ut.

Anbefales!

Pris:
£10.40 hos Gorgeous Shop.

 

– Har du prøvd denne sprayen?
Ha en fin søndag videre, jenter  ♥ 

 

23 kommentarer om “Ukens favoritt: KMS California HairPlay Dry Touch-up”

  • eg kjøpte en og en + rabatt, så sprayen slapp jeg toll på. Jeg husker ikke hvor mye jeg betalte for tablettene, men tollen får du refundert tilbake dersom du sender «bevis» te feeluniuqe at du har betalt ekstra toll/moms 🙂

   Svar
 1. Hei, jeg liker bloggen din veldig godt og synes den ser veldig proff ut:)
  men hvor får du kjøpt de mac palettene til 15 øyenskygger?

  Svar
  • Heisann!
   Tusen takk for det, og beklager sent svar:)
   Hvis du trykker på MAC cosmetics knappen under header og finner der jeg har skrevet litt om hvor på nett du får tak i MAC så har jeg nevnt nettsider som Britique og Rock The Catwalk, begge pleier å ha 15 palettene inne 🙂

   Ha en god jul !

   Svar
 2. Jeg har et spørsmål. Jeg har utrolig lyst til å bestille «Mrs Bunny blue essential kit» fra Sigmabeaty, men det blir så dyrt med toll, moms og frakt.. Finner det noen triks jeg kan bruke for å slippe unna dette, eller en norsk nettside som også selger dette sminkebørste settet? Også lurer jeg også på om dette settet finnes i London, i og med at jeg kanskje skal en tur dit på nyåret! 🙂

  Svar
  • Jeg tror ikke Sigma har åpnet butikker utenom US, desverre.
   Du kan se om Britique har Sigma inne, evt Allcosmeticswholesale 🙂
   Men ellers er det vanskelig å lure seg unna Moms/tollen :/

   Ha en god jul!

   Svar
 3. Hei! Bestille noen julegaver på Cherryculture den 24.November. Den pakken kom aldri frem til juleaften, selv om det sto at det ville ta 8-17 dager. Nå har det vært et par postdager siden juleaften også, og ingen pakke enda. Sendte mail til Cherryculture og sa at jeg syntes dette var dårlig, og de svarte med at det var min feil siden jeg ikke tok tracking på pakken.. Veldig dårlig service syntes nå jeg. Ikke beklaget de heller over at de sa at pakken ville komme frem til jul, og at dette var feil. Har det noen gang tatt deg 36 dager å få en pakke fra Cherryculture? Og pleier de å ha god service?

  Hilsen Pernille

  Svar
  • Det var veldig dårlig service ja! 🙁
   Jeg har opplevd noen få ganger at pakker fra USA har tatt 4-5 uker så det kan jo vær den kommer men er veeeeeldig forsinket i posten eller noe?
   Betalte du med Paypal? Då kan du jo lage en slik sak og forlange pengene tilbake 🙂

   Cherryculture har jeg kun god erfaring med, og pakker fra dem pleier faktisk bare å ta max 2 uker. Men som sagt det kan vær posten er forsinket.

   Svar
 4. Hei 🙂

  Jeg lurer på, har du noe erfaring md chastum.no? Lurer på om det er en trygg nettside:) fant en parfyme der jeg har kjempelyst på, den koster 499. Kommer det med toll da eller? Eller det er jo en norsk side? Lurer på om siden er trygg og om du har noe erfaring 🙂

  Svar
  • Chastum, har ikke de lagt ned nettbutikken sin ? =)

   Men ja, det var en trygg, har handlet der fra før. Ingen toll/moms siden det er en norsk nettbutikk ( i norge) 🙂

   Svar
   • Hvaa?! :O Jeg var jo inne der 31 desember, da jeg skrev kommentaren. Alt var oppe og gikk. Men når jeg klikker meg inn nå står det at de har stengt siden.. Hm, dumt da..

    Svar
 5. Godt tips! Har ikke prøvd den enda, men spørs om jeg må gjøre det nå, gitt :).. Ingen liker slitt og flokete hår!

  PS: Sjekk gjerne ut pole fitness -bloggen til meg og de andre instruktørene ved STEG Lillestrøm: http://www.lillestroempole.com

  Godt nytt år!
  Heidi :)..

  Svar
  • Jeg har handlet der fra og har vert fornøyd. Nå er det en stund siden sist jeg har handlet der..
   Vet de har hatt litt problem med treg levering, og litt usikker om dette er forbedret nå 🙂

   Svar
 6. Hei! har fulgt bloggen din en stund nå, og lurer på om du kan legge ut en video/bildeserie over sminkesamlingen din? Elsker å se sånne på youtube!

  Svar
 7. Hva synes du egentlig om denne i forhold til Batiste?
  Har selv prøvd denne, men synes ikke den var spesielt bedre enn Batiste. Og denne er jo mye dyrere!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.