Omtale: Alterna Bamboo Smooth Anti Frizz Shampoo & Conditioner

IMG_7974
For noen måneder siden skrev jeg en omtale på min favoritt hårkur fra denne Alterna Bamboo serien, da nevnte jeg at jeg kom garantert til å prøve shampoo/balsamen som hører til – Og det har jeg gjort nå…

… Dette er uten tvil en helt fantastisk produktserie, spesielt til nordisk hår og til de som sliter med litt tørt og frizzy hår. Jeg har litt tørt hår, men etter jeg har vasket håret med denne serien blir håret mykt, glatt og glansfullt.

Les også: Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque

Lukten på disse produktene er så fantastisk god, veldig frisk og fruktig duft som henger i håret en god stund. Konsistensen på shampooen er litt tykk gele aktig, så det er viktig at man sørger for at håret er helt gjennomvått for ellers vil ikke den fordele seg godt syns jeg – Så jeg spyler håret med lunket vann en god stund før jeg shamponerer, hvis ikke så må jeg bruke mye shampoo. Såklart er det en selvfølge at håret må vær gjennomvått, men jeg må skylle det lengre enn normalt med denne shampooen enn med andre. Men den får  ikke noe trekk for det, bare et lite tips hvis noen har prøvd denne og syns dere må bruke mye for å få vasket håret.

IMG_7977

Balsamen har en vanlig balsamkonsistens som er lett å fordele i lengdene. Balsamen tynger ikke på håret og gjør det ikke fett, men glansfullt, flokefritt og skinnende blankt. Den gir ikke fullt så mye pleie som hårkuren gjør, men den er bedre enn ingenting.

Produktene er uten parabener, gluten, sodium chloride og fargestoffer. Produktene inneholder bl.a bambus ekstrakt som skal være med på å styrke håret og Kendi Olje som gir næring og pleie til håret.

Etter jeg har brukt disse produktene har håret blitt mindre tørt og flokete. Jeg kombinere disse produktene med proteinkurer for å styrke håret i tillegg til å gi det fuktighet. Jeg digger disse produktene og har bestilt ny forsyning med både shampooen, balsamen og UV+ hårkuren. Hårolja skal også testes!

Hele denne serien anbefales, spesielt til nordisk hår som er  frizzy og tørt.

Pris:
Fra 114,- hos BeautyBay  (På salg!)

Karakter:
6 av 6

 

– Har du prøvd noen av produktene til Alterna?
Ha en fin søndag videre, jenter ♥

6 kommentarer om “Omtale: Alterna Bamboo Smooth Anti Frizz Shampoo & Conditioner”

 1. Hvordan vil du si denne serien er i forhold til f.eks Kerastase? Jeg bruker termique-serien nå, og er fint fornøyd. Kunne godt tenke meg å gå over til et mer naturlig alternativ.

  Svar
  • Den Thermique serien har jeg desverre ikke prøvd, bare nectar thermique.
   Men av det jeg har prøvd av kerastase så syns jeg Alterna sin shampoo er bedre, men når det gjelder hårkurer så er de vel på omtrent samme nivå, men syns at kerastase sin gir mer fuktighet/pleie på kortere tid – som absolutt er et stort pluss! 😀

   Svar
 2. Tenkte bare å fortelle deg at Blush har bra salg på disse produktene + hårkuren idag 🙂 Løp og kjøp! Hehe. Kjempefin omtale forresten 🙂 Jeg har en del «babyhår» og frizz, så kanskje disse kunne hjulpet meg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.