Omtale: Korres Pomegranate Cleansing & Makeup Removing Wipes


Da jeg skulle på Roskilde festivalen ville jeg ha med meg noen sminkeservietter i stedenfor flasker med sminkefjerner og lignende. Jeg var tom for Yes To Cucumber serviettene mine og ville prøve noe nytt – Da jeg såg Korres hadde sminkeservietter tvilte jeg ikke ett sekund på å kjøpe dem, for Korres er et merke jeg virkelig liker!

Duften på disse sminkeserviettene er bare… Amazing! Liker du frisk, søt fruktduft kommer du til å like duften på granateple (pomegranate) serviettene. De lukter faktisk som granateplesaft og jeg får lyst å vaske hele meg med dem bare for å lukte slik.

Korres sine sminkeservietter inneholder aktive planteekstrakter og granateple ekstrakt som er rik på antioksidanter og som gir glød til huden. Disse sminkeserviettene fjerner sminke og skitt fra huden, balanserer den og frisker opp ansiktet. Den inneholder ikke mineralolje, silikon, propylene glycol og ethanolamine (!)

Det finnes to versjoner av Korres sine sminkeservietter, «Pomegranate» og «Milk Proteins», begge er til forskjellige hudtyper. Pomegranate er for kombinert til fet hudtype, mens Milk proteins er til alle hudtyper.

Korres makeup removing wipes fjerner lett sminken og fjerner det meste av vannfast mascara. Serviettene er passe våte så de vil ikke føles røffe mot huden, de etterlater heller ikke huden fet og oljete slik som mange sminkeservietter kan gjøre. Serviettene svir ikke på øynene eller andre steder i ansiktet, men man føler seg fresh og våken.

Så er det store spørsmålet – Hvilken anbefaler du mest, «Yes to Cucumber» sine sminkeservietter eller Korres? Jeg holder faktisk en knapp på Korres Pomegranate sine fordi jeg føler de er mer fuktige og vil da vær drøyere i bruk.

Anbefales !

Pris:
66,- hos Feelunique (gratis frakt).
56,- hos HQHair (Bruk kodeord: BEAUTYFUZZ for å få 15% rabatt)


Karakter:
6 av 6

 

7 kommentarer om “Omtale: Korres Pomegranate Cleansing & Makeup Removing Wipes”

  1. Jeg har testet disse og Milk proteins serviettene og liker begge godt. Yes to.. seerviettene reagerte øynene mine på, så for meg er Korres helt klart de beste 🙂

    Svar
  2. uff uff, enda en gang jeg ikke klarer å forstå va som er ekte eller ikke, men er det noen sjangs for denne er ekte? selgeren heter coolalexander2011, og produkte jeg vil ha heter maroccanoil, han har god feedback på produkte, men at de bare koster 32 dollar, gjør meg usikker! har lenge hatt lyst på den, og nå var de en vanvittig god pris, sjekket feedbacken, så utrolig bra ut da ;D

    Svar
  3. Testet disse etter å sett dette innlegget faktisk, og må si meg fullstendig enig! Maken til wipes har jeg aldri sett, de er rett og slett fantastiske og fjerner sminken helt easy peasy. Myke, og irriterer ikke – verken øyne eller resten.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.