Omtale: Daiso Makeup Brush and Sponge Cleanser

Å vaske sminkebørstene og svampene sine ofte er utrolig viktig. Vanligvis bruker jeg en mild shampoo og MAC brush Cleanser, men nå har jeg testet en børsterens fra Japan som visstnok skal vær like bra..

Det denne skal gjøre i følge diverse bloggere, som ikke MAC brush cleanser gjør, er å fjerne all foundation fra sminkebørstene uten gnikking og gnuring. Har du en børste du føler aldri blir helt ren må du prøve denne.

Les også: How-to rengjøre sminkebørstene

Da jeg fikk denne børsterensen måtte jeg prøve den med en gang, jeg var så spent om de «hvite» MAC sminkebørstene mine ble helt hvite igjen, slik som dei var da de var ny. Så jeg satte i gang med den ukentlige sminkebørstevasken, som vanligvis er grusomt kjedelig, men på en eller annen rar måte så var det faktisk kjekt og spennende denne gangen…

Det finnes forskjellige måter du kan bruke denne rensen på:

  1. Du kan tømme litt av børsterensen oppi håndflaten og swirle børsten rundt i produktet og jobbe det godt inn for å så skylle børsten med rent vann.
  2. Eller du kan blande produktet med litt vann i en kopp og dyppe børsten oppi og swirle rundt. Du kan stoppe her og skylle ut produktet eller ta børsten ut av vannet igjen for å så jobbe produktet godt inn i børsten ved å swirle den i håndflaten før du skyller børsten med rent vann.

Jeg prøvde det siste alternativet….

Det som jeg likte var at foundation forsvant så fort. Mesteparten av foundationen forsvant med en gang bare ved å swirle børsten rundt oppi vannet. Å rense foundationbørstene på denne måten gikk utrolig raskt og de trengte ikke så mye arbeid for å bli rene. Hårene på de syntetiske børstene ble helt hvite igjen.

Den fjerner skitt og rester av øyenskygger også, men misfarging på børstene fjernet den desverre ikke. Det var litt skuffendes for jeg hadde håpet på at de hvite geitehår børstene fra MAC skulle bli hvite igjen. Men får bare leve med at de har litt rosa skjær på tuppen.

Noe den ikke fjernet var eyeliner ( Mac blacktrack fluidline) fra eyelinerbørstene. Der måtte jeg bruke vanlig shampoo for å få dem helt rene. 

En annen ting jeg elsker med dette produktet er at du kan vaske flere børster samtidig. Og for meg som har så mangen børster, så dette er midt i blinken – Sparer mye tid!

Alt i alt er dette en god og ikkje minst billig børsterens. Den fjerner foundationrester og øyenskyggerester på et blunk. Børstene blir rene og bakteriefrie. Børsterensen er nemlig desinfiserende, den er også parfymefri og inneholder ikke farge. En ny favoritt hos meg..

Pris:
$6,99 på Ebay

Karakter:
6 av 6

En kommentar om “Omtale: Daiso Makeup Brush and Sponge Cleanser”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.