Omtale: Matis Réponse Soleil Sun Protection Face Cream SPF20

Siden dagkremen min Matis Response Delicate som jeg nylig skrev en omtale på ikke inneholder SPF (solfaktor), gikk jeg til innkjøp av denne solkremen fra samme merke. Jeg er mye ute å jobber så jeg trenger noe med spf i seg og tenkte da at denne er sikkert superb til det.

Men det var den ikke, iallefall ikke som dagkrem med solfaktor i som du har på jobb, under sminken, fordi huden blir veldig blank. Denne er god til å ha på om du skal ut å sole deg, men til noe hverdag, jobb eller skole vil jeg ikke anbefale denne. Som sagt kan du bli veldig blank og fet når du har denne. Ikke misforstå, den gir deg ikke urenheter, men når du påfører denne ser huden din blank ut, noe som er normalt for solkremer.  Det er ikke sikkert den blir blank på alle, men på meg med kombinert hudtype ble denne blank på….

… Men jeg hater den ikke, nå bruker jeg denne når jeg er hjemme eller på stranden og soler meg. I tillegg til å beskytte deg mot sola skal den også hjelpe deg med å bli raskere brun – Den har nemlig en tan accelerator i seg. Nå blir jeg fort brun fra før, så jeg vet ikke om denne tan acceleratoren fungerer.

Den beskytter mot UVA og UVB, hindrer at du blir solbrent og hindrer tidlig aldring.

Den har ikke noe veldig sterk duft, den lukter fresht og godt, noe som jeg syns er bra for da kan min kjære også bruke den – Så den kan fint brukes av menn også. Den har en veldig tykk konsistens, så man ser litt hvit ut når man har påført denne, men dette forsvinner når solkremen har fått trekt godt inn i huden.

Pris:
157,- hos Cheapsmells.

Karakter:
6 av 6

 

En kommentar om “Omtale: Matis Réponse Soleil Sun Protection Face Cream SPF20”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.