Omtale: Matis Résponse Délicate Moisturising Cream (fuktighetskrem).

Jeg har vert på jakt etter en god, men trygg dagkrem som gir huden min fukt uten å gjøre den blank – Og Matis sin dagkrem fra Response Delicate serien skulle passe godt da. Nå har jeg brukt denne en god stund og må si jeg har funnet en ny favoritt dagkrem!!

Jeg liker denne dagkremen veldig godt, men i starten var jeg ikke så begeistrert over lukta – Lukten var litt sterk, såpe lignende duft, men jeg har blitt vant med lukta nå og syns faktisk den er litt god allikevel. Konsistensen er litt fastere/tykkere enn de kremene jeg er vant til, men alikevell lett slik at vi med kombinert/fet hudtype kan bruke denne uten noe problem.

Som de fleste av dere sikkert vet nå, så har jeg en kombinert hudtype som også er fuktfattig. Denne kremen fungerer supert for meg kombinert med MD Form. Renewal Serum.  Nå føles ikke huden min så stram lenger og med det serumet har jeg også mindre urenheter enn vanlig.

Alle hudtyper og aldrer kan bruke denne, den egner seg spesielt bra til de med sensitiv hud siden det er det denne egentlig er til. Denne kan man også bruke som nattkrem, så du får et slags 2 in 1 produkt. Siden den ikke inneholder solfaktor bør du bruke en solkrem i tillegg dersom du skal være mye ute en dag.

Dette er uten tvil min nye favoritt dagkrem som jeg kommer til å bruke fast fremover og jeg kommer til å kjøpe den igjen og igjen når jeg går tom – for denne er virkelig bra!
Anbefales

Pris:
230,- hos Cheapsmells.

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.