Ukens favoritt: Blå eyeliner fra MakeupMekka

De siste ukene har jeg brukt mye blå eyeliner. I fjor gikk det mye i turkis på våtkanten, men nå er det altså mørke blå som er tingen. Jeg har brukt mye MAC Indigo eyekohl som er en marineblå farge. Men så fikk jeg en Cream Eyeliner fra MakeupMekka i Midnight som er en blå eyeliner bare i kremform, jeg foretrekker jo kremeyelinere nå som jeg har fått dreisen på det.

Midnight er mørke blå kremeyeliner med litt blått shimmer i seg (tross shimmeret kan den brukes på våtkanten – I følge

MakeupMekka).  Blå gjør jo ting hvitere, så å ha en blå eyeliner på våtkanten/tightlining, vil gjøre det hvite i øynene dine enda hvitere. Øynene dine ser klare og våkne ut. Pluss litt blått vil freshe opp alle «kjedlige» hverdagslooker. Du kan også bruke denne eyelineren som base for å få fram fargen øyenskygger.
Denne eyelineren har jeg brukt hver dag på jobb –  Det jeg bruker er litt mascara og denne cream eyelineren på våtkanten eller under våtkanten/vipperoten, så har jeg litt concealer under øynene og jeg ser mye mer våken ut. Rask og enkel hverdagsmakeup.

 

Tar man litt for mye kremeyeliner på kan den smuldre litt når den blir tørr.  Den kan også føles litt stivt da. Så ha ett tynt lag med eyelineren for å unngå smuldring (spesielt viktig på våtkanten). Men ellers sitter den godt på huden. Den er godt pigmentert, så du trenger ikke så mye om gangen heller. På våtkanten vil den forsvinne med tiden, slik som de fleste eyelinere. Så da må du påføre mer. Eit tips er jo å sette eyelineren med ein øyenskygge i tilsvarende farge ( uten glitter). Men det kan føles veldig ekkelt om du ikke er vant med det. Denne eyelineren tørker fort noe som er bra for da smitter den ikke av.

 

En børste jeg vil anbefale til kremlinere er MAC 210 eller CoastalScents sin bøyde eyeliner.
Men skal du tightline anbefaler jeg en tynn rett børste som f.eks Sigma E15 eller MakeupMekkas Pro Flat Liner Brush.

MakeupMekka har flere farger enn blå, så ta deg ein tur innom å se om du finner noen flotte farger.
Har du nok svarte eyelinere anbefaler jeg heller å kjøpe en blå eller annen sprekere farge for å piffe opp makeupen litt.  NB: Husk å skru lokket godt igjen og oppbevar dem på hode, da slipper du at produktet tørker ut.

Pris:
99,- hos MakeupMekka
Tilbud nå 69,50,- !!

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.