Omtale: Biotherm Lait Solaire SPF30 – Solkrem


De siste årene har jeg blitt helt nazi når det gjelder solkremer og høy SPF.  Husker før brukte jeg solfaktor 8-10 og når jeg tenker over det er det jo galskap! Nå bruker jeg solfaktor 30 og heller trapper ned til 15-20 i løpet av sommeren, men aldri solfaktor 10 eller mindre.

En solkremserie som har solfaktor 15 og helt opp til 50 er solkremene fra Biotherm – I tillegg til høy solfaktor beskytter de deg også mot UVA og UVB. Jeg har brukt deres solprodukter en stund nå og kan si at jeg er fornøyd med solkremene deres.

Les også: Omtale – Matis Réponse Soleil Sun Protection Face Cream SPF20
Les også: Omtale – md formulations Total Protector SPF 15

Biotherm Lait Solaire er i følge merket selv for både ansikt og kropp, men jeg bruker denne kun på kroppen da denne har gitt meg urenheter når jeg har brukt den i ansiktet – Jeg har ikke fått urenheter på kroppen av denne, bare i ansiktet.  I ansiktet bruker jeg Biotherm Sun Vivo Face SPF30 som det kommer omtale på senere.

Denne solkremen er ikke så veldig tykk og seig slik som Matis sin er, den har en typisk body lotion konsistens – litt tynn og rennende konsistens. Den har også en utrolig frisk duft av sitrusfrukter og kan fint brukes av menn også. Den etterlater ikke huden fet eller klissete.

Det eneste negative jeg har å si om denne solkremen er at det står den kan brukes til både ansiktet og kroppen, men har du en hud som lett får urenheter ville jeg ikke brukt den i ansiktet, kun kroppen. Denne solkremen bør heller ikke komme i kontakt med klær da den kan gi klærne hvite flekker.

En veldig god solkrem som er lett å få tak i både i parfymerier og på nett !

Pris:
225,- hos diverse parfymerier i Norge / VITA

Karakter:
5 av 6

 

8 kommentarer om “Omtale: Biotherm Lait Solaire SPF30 – Solkrem”

 1. Jeg liker også disse, opplevde også urenheter i ansiktet av den… Små nupper 🙁
  Fikk dem ganske så billig, siden jeg hadde en kupong med 40% avslag på valgfritt solprodukt 🙂

  Svar
  • Bruker den standard linsen som følger med Canon D500, men av og til bytter eg til en annen eg ikkje husker navnet på ( står navnet i FAQ innlegget).
   Tusen takk for det btw:)

   Svar
 2. Du tar så delikate bilder! Lurer på om jeg skal investere i en god solkrem i år, jeg som har så lett for å bli brent!

  Svar
 3. Jeg burde virkelig kjøpe meg noen gode solkremer selv, er alt for dårlig på å bruke det hver dag. Skam meg! Flotte bilder forresten, så sommerlige 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.