Omtale: Matis Réponse Pureté Intensive Purifying Serum

Har du uren hud? Bruker du md formulations Continious renewal serum, men trenger en erstatning for den når sommeren nærmer seg? Da bør du prøve dette serumet for uren hud fra Matis!

Når jeg har urenheter og vanskelig hud bruker jeg til vanlig md Formulations Continious Renewal serumet for å holde urenheter unna, men når det er sol og sommer bytter jeg den ut med denne fra matis grunnet at denne ikke inneholder Glykolsyre. Glykolsyre skal ikke brukes sammen med sol.

Les også: Matis Respons Jeunesse Optimal Moisturising Serum.

 

Siden dette serumet ikke inneholder glykolsyret så stikker den ikke i huden slik som md formulations sitt serum gjør. Det er heller ikke fare for at du får mer urenheter i de første ukene man bruker denne. Ved md formulations får de fleste urenheter de første ukene, for alle urenhetene kommer opp til overflaten til huden og vil bort fra huden, men dette slipper du altså med matis.

Dette serumet har en lett konsistens, den lukter ganske godt og fresht. Syns den har litt hint av herreduft i seg.
Den påføres etter toner og før dag- eller nattkrem. Den trekker raskt inn i huden og er veldig drøy i bruk.

Jeg bytter på å bruke denne for uren hud og Matis sin Jeunesse Optimal Moisturising Serum, som jeg bruker de dagene jeg føler huden trenger fukt. Matis serumene kan også brukes sammen/samtidig – Jeg bruker ofte serumet for uren hud bare i t-sonen og den for fukt i kinnene, det fungerer supert!

Matis Résponse Pureté Purefying Serum er mildere enn md formulations, men likevel et kjempebra serum for uren hud i alle aldrer. Anbefales!


Pris:

£36.65 hos Feelunqiue
£24,65 hos Cheapsmells
….. Og ja, nå har de fått inn matis hos Cheapsmells og snart hos Feelunique!

Karakter:

6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.