Omtale: MD Formulations Continuous Renewal Serum (Hudpleie)

Dette er eit serum for Kombinert/uren hud. Du får den i normal og i sensitiv formula – Jeg har den i sensitiv formula, som jeg kjøpte ved en feil, men den funker den også !

I starten da jeg brukte denne ble huden verre, jeg fikk masse urenheter. Men dette er normalt når man bruker denne. Fordi alle urenheter kommer opp fra underflaten og vil ut/vekk!  Men etter en periode med bruk av denne var alt av urenheter vekke. Huden har nå en fantastisk glød og gamle kvisearr begynner å lysne/forsvinne.

Jeg er strålende fornøyd med dette serumet og kan med handen på hjerte anbefale denne til alle som sliter med uren hud. Huden min har blitt fri fra urenheter, den ser ikke så ujevn ut (arr /discoloration).

Continuous Renewal Serum inneholder Glykolsyre, derfor er dette eit serum du bør droppe dersom du skal sole deg. Når det blir sommer og du er den personen som soler seg eller er mye ute i solen så dropp dette de ukene du er mye ute.
Glykolsyre har en blekende effekt, så har du arr eller discoloration kan dette serumet bleke det, altså redusere synligheten.

Påføring:
Man tar 3 dråper på fingertuppene og klapper det inn i huden i ansiktet.
Jeg kjente litt stikking de første gangene jeg brukte dette produktet, men det forsvinner med tiden.
Etter du har påført serumet påfører du dag-/nattkremen din.

Noe annet jeg har merket etter jeg begynta å bruke dette serumet er at når jeg har flytende foundation har den ofte flasset eller sitt litt kakete ut mellom brynene og på nasetippen, selv om jeg scrubber (med MD Formulations Face & Body Scrub) så ser det kakete ut. Men etter jeg begynta med dette serumet så har dette problemet forsvunnet!
Enten er det dette serumet eller fuktighetskremen fra Matis som jeg bruker sammen med dette serumet. Dei 2 produktene sammen har funket som bare det på min hud.

Så jeg er veldig fornøyd med dette serumet og anbefaler det virkelig med folk som har samme problemene/hudtype!

Priser:
Normal/Kombinert hud (Uren hud) –  340 kr hos Feelunique
Sensitiv hud- 340 kr hos Feelunique
Tørr Hud –   370 kr hos Feelunique
Fet hud –  180 kr hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.