Omtale: Matis Réponse Jeunesse Optimal Moisturising Serum


Dette er altså et serum som du påfører før du påfører dagkremen. Dette serumet skal gi huden din fuktighet, så sliter du med fuktfattighud er dette produktet midt i blinken for deg.

Jeg blir vanligvis litt stram i ansiktet etter jeg har dusjet (grunnet jeg har fuktfattig hud) og etter jeg begynta å bruke dette produktet så har dette problemet minsket litt. Den stive følelsen forsvinner med en gang jeg påfører dette serumet etter jeg har dusjet.

Serumet trekker seg fort inn i huden, så man slipper å vente lenge før man skal påføre dagkrem/nattkrem.
Konsistensen er lett og litt avkjølende og selve produktet er drøy i bruk.

Lukten på dette serumet er jeg ikke så stor fan av, men jeg har blitt vant med det nå, så jeg legger ikke så mye merke til det lenger.  Men jeg må innrømme at i starten syns jeg lukten var litt sterk og fæl.

Dette er mitt faste fuktserum, jeg bruker denne de dagene jeg føler huden trenger fukt. Noen ganger bruker jeg md formulations Continuous Renewal serum (for uren hud). Om sommeren bytter jeg ut md formulations sitt serum med matis Response Purete serum, siden md formulations sitt serum inneholder glykolsyre ( noe som ikke er bra å bruke når det er sommer og sol).

Jeg kan ikke si noe annet at jeg er blir matis frelst, jeg elsker serumet deres og ikke minst dagkremene deres. Og jeg krysser fingrene for at Feelunique eller Cheapsmells får snart inn desse produktene igjen for jeg er nemlig snart tom for dette serumet *stresser*.

Pris:
£34 hos Feelunique 

Karakter:
6 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.