Ukens favoritt: Make Up Store High Tech Lighters – Primer ?

Det var en periode hvor jeg kjøpte mangen High Tech Lightere hos MakeupStore for å bruke dem som highlighter i ansiktet. Men jeg likte dem ikke så godt til det og begynta å bruke dem som base i stedet, så slutta jeg å bruke dem helt og de låg å støvet ned i skuffa mi lenge…

… Nå har jeg tatt dem frem igjen og har begynta å bruke dem som base og skjønner ikke hvorfor jeg slutta å bruke de den gangen. Dette er en av de beste basene du kan bruke dersom du ønsker intense farger på øyenskyggene.

Makeup Artistene på Makeup Store anbefalte å bruke High Tech Lighter som base under øyenskygger da jeg kjøpte dei, så det er av MakeupStore artistene jeg har lært dette. Men nå ser jeg at flere og flere bloggere (bl.a Hiilen) bruker HTL som base og det minnet meg på at jeg har jo slike liggende som må brukes opp. Så da gav jeg HTL en ny sjanse – Og jeg angrer ikke på at jeg gjor det for å si det slik.

Ved å bruke HTL (High Tech Lighter) som base vil øyenskyggene bli veldig intense/sterke farger. Den kan brukes til både lite- og sterke pigmenterte øyenskygger og basene fåes i forskjellige farger. Du kan bruke de som øyenskygge alene, men de creaser lett uten noe pudder over.

Dei er en del tykkere i konsistens og mye mer klissete enn vanlige primere, så øyenskygger setter seg godt og du kan pakke på så mye øyenskygge over slik at til og med lite pigmenterte øyenskygger blir skikkelig intense. Noe som er litt vanskeligere med HTL som base er å blende øyenskyggene, men med en god blendebørste så går det fint det også.

Det tok litt tid før jeg ble vant med å bruke HTL som base og det er sikkert en av grunnene til jeg slutta å bruke de til base for litt siden. Men med øving og testing så får man det til – Jeg måtte finne riktig mengde jeg skulle bruke på lokket, fordi for mye HTL under øyenskyggene kan det bli kakete og crease litt. Man må huske å pakke på øyenskygger i stedenfor å dra dem over for å unngå at det blir flekkete osv.

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
… Her har jeg vist hvor intens øyenskyggen «Ruby» blir me HTL som base i forhold til UDPP og Painterly.

Dette er uten tvil ukens favoritt produkt – Og neste gang jeg er innom Makeup Store i Stavanger skal jeg kjøpe flere, blant annet den sorte ( Space ).

Har du slike i liggende hjemme, ta de frem og gi de en ny sjans!
Anbefales!

Pris:
155,- hos MakeupStore.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.