Månedens skjønnhetsfavoritter: Mai 2012


Mai måned har vert fantastisk – Fint vær, sene kvelder på altanen og supre produkter. Jeg har funnet en del nye favorittprodukter og jeg har fått en ny hårsveis/-farge som også bør nevnes som månedens favoritt.

Nå er det endelig sommer, jenter – Og denne måneden som var har det vert mye fint vær og jeg har derfor brukt mye forskjellige solprodukter for både hud og hår som har blitt noen favoritter.

Denne gangen kommer jeg til å skrive kort om hvert produkt – Dette er noe jeg spørte dere om på Facebook-gruppa, og de fleste stemte for at jeg skreiv litt om hvert produkt i stedenfor å bare skrivet navnet (som jeg har gjort tidligere).

 

Shiseido Sun Protecting Foundation SPF 30.
Denne foundationen er fantastisk – En lett flytende foundation som man ikke føler at man har på huden, men som likevel dekker ujevnheter i huden. Man kan legge flere lag for mer dekkevne uten at det blir kakete eller føles heavy. En billigere variant av Chanel Vitalumiere Aqua som også er én av mine all time favorite foundationer. Se full omtale her.

Pris: 255,- hos Feelunique.

 

Biotherm Sun Vivo Face SPF 30
Dette er en solkrem kun for ansiktet med solfaktor 30. Den har en lett konsistens som ikke føles fet og klissete på huden. Den trekker godt inn i huden og beskytter den under soling. Jeg føler ikke den har noen annen pleiende effekt enn beskyttelse, men det er for beskyttelse jeg bruker den til så det gjør ikke noe. Den har en frisk vanilje/sitrus duft.

Pris: 270,- hos diverse parfymerier.

 

Biotherm Lait Solaire SPF 30.
Dette er en solkrem for både ansikt og kropp – Jeg bruker denne kun til kroppen da denne har en litt fetere konsistens og kan gjøre at jeg får urenheter av den i ansiktet. Den har solfaktor 30 og beskytter huden under soling. Den har en litt sitrus-aktig duft som er veldig frisk og god. Konsistensen er tykk, men allikevel ikke for tykk slik at den er vanskelig å smøre ut på kroppen.

Pris: 155,- hos Feelunique.

 

Goldwell Sun Reflects Protect Spray
Denne sprayen brukte jeg mye i fjor sommer og likte den så godt at jeg kjøpte en ny flaske i år også. Denne har jeg brukt en del denne måneden for å beskytte håret, hodebunnen samt hårfargen mot sola. Den har en veldig god søt/fruktig duft og sprayen gir en fin glans til håret uten å tunge det. Men sprayer du mye i hodebunnen kan det seendes litt fett ut.

Pris: 68,- hos Feelunique.

 

St.Tropez Bronzing Lotion
St.Tropez er en av mine favorittmerker innen selvbruning og jeg har brukt denne selvbruneren en del den siste tiden. Den gir en fin mørkebrun brunfarge uten at man ser oransj ut. Den har heller ikke den ekle selvbruningslukten, og hvis du skulle oppleve å få litt lukt så forsvinner lukta etter første dusj. Den er enkel å påføre jevnt, blir ikke skjoldete og gir en naturlig solbrun hud.

Pris: 365,- hos BeautyKick

 

KMS MoistRepair Therapy Treatment
En fuktgivende hårkur som gir godt med pleie til porøst og tørt hår. Håret blir silkemykt, mindre tørt og frizzy, samt glansfult og flokefritt. Absolutt et must-have dersom du sliter med tørre tupper eller frizzy hår. Se full omtale her.

Pris: 120,- hos Feelunique

 

Caudalie Beauty Elixir
Dette er en fuktspray med forfriskende mynte duft og naturlige essensielle oljer. Denne bruker jeg hver gang jeg sitter lenge med pcen, men har også brukt den når jeg sitter ute og det er varmt og jeg trenger en forfriskende «dusj». Liker du fuktsprayer anbefaler jeg deg til å prøve denne. Se full omtale her.

Pris: 85,- hos Feelunique.

 

MAC Florida Kremblush
Denne kremblushen til MAC er fra Shop/Cook kolleksjonen og er blitt brukt hver gang jeg har sminket meg denne siste måneden. En nydelig rosa farge om gir en naturlig blushende effekt i kinnene. Jeg liker best kremprodukter i ansiktet spesielt om våren/sommeren. De gir en så fin glød som ser mye mer naturlig ut enn en pudderblush.

Pris: 239,- hos Britique

 

Urban Decay NAKED 2
Ikke noe sjokk at denne er med i månedens favoritter – Denne øyeskyggepaletten har jeg også brukt hver gang jeg har sminket meg den siste måneden. Jeg har brukt mest de skimmrende gull fargene for å lage en bronzet-summer-look og jeg bare digger denne paletten. Her kan du lese full omtale med flere bilder og 20% rabattkode.

Pris: 348,- hos bl.a BeautyBay.

 

Versace Crystal Noir
Ikke akkurat en typisk frisk sommerduft, men den er allikevel noe jeg forbinder med sommer – Den lukter nemlig kokos!
Denne har en nydelig tropisk, kokosduft og er perfekt å bruke på sene sommerkvelder. Ikke altfor søt og kvalmende, men litt voksen/sofistikert. Det står ikke at en av notene er kokos, men den har en kokos/tropisk lignende duft for det.
Den er veldig sterk/drøy i bruk, en «sprut» med denne og du vil lukte godt lenge!

Pris: 320,- hos Cheapsmells.

 

Ha en fin-fin søndag, jenter!
-Si gjerne i fra om dere likte den nye typen «månedens favoritter» eller om dere liker den gamle. 

 

 

9 kommentarer om “Månedens skjønnhetsfavoritter: Mai 2012”

  1. hvor mye koster den vita lukmier(?) foundationen din? 🙂 Og hvilken farge har du den i, og hvilken bruker du i mac sine foundationer?

    Svar
  2. Jeg elsket denne måten å gjøre favoritter på, håper du fortsetter med det. 🙂 Ønsker meg både Naked 2, Caudalie elixiren og Shiseido-foundationen! 🙂

    Svar
  3. Liker du St.Tropez Bronzing Lotion bedre enn mousse’n? 🙂 skal teste ut en av dem, men usikker på hvem jeg skal prøve!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.