Omtale: Urban Decay NAKED 2 palette + 20% rabatt


Lenge har jeg tenkt at jeg ikke trenger NAKED 2 paletten til Urban Decay, fordi jeg har jo den første NAKED paletten. Jeg måtte til slutt bare kjøpe paletten og jeg angrer ikke – Men fortsatt har jeg ikke helt bestemt meg for hvilken av de to palettene jeg liker best.

Jeg ble egentlig ikke overrasket over at NAKED 2 paletten har god kvalitet og har fine øyenskygger – For Urban Decay sine øyenskygger er jo veldig bra, og de har like god kvalitet som den Originale NAKED paletten. Så det er ingenting negativt å si om kvaliteten og fargene til denne paletten.

NAKED 2 paletten inneholder mer kalde, taupefarger enn den originale NAKED paletten. Jeg bruker mer varme farger når jeg sminker meg, men etter jeg fikk NAKED 2 paletten har jeg begynta å bruke kalde farger også.

NAKED 2 paletten har 12 øyenskygger – 5 av dem er helt nye, mens resten er farger som allerede finnes i Urban Decay sitt sortiment. Paletten inneholder både matte og shimmrende farger, og går fra lys highlightfarge til mørk sort farge. Med paletten får du en mini lipgloss i fargen NAKED og en double sided makeupbrush, der ene siden er en blendebørste og andre en vanlig øyenskyggebørste ( begge med syntetisk bust).

Øyenskyggene er pudderkonsistens, men ikke så tørre – De har på en måte litt kremete konsistens selvom det er pudder. De er godt pigmenterte og er enkle å blende ut. De med glitter kan drysse litt, så det kan vær litt lurt å legge foundation etter du har sminket øynene.

Børsten som følger med er helt grei, men nå kjøpte jeg ikke paletten for børsten sin del så jeg bryr meg ikke så mye om den. Jeg kunne faktisk ønske det var en slik double ended eyeliner i stedet, slik som den Originale NAKED paletten først kom ut med. Børsten er god, men jeg bruker den ikke så mye.


Lipglossen som følger med er en veldig fin rosa farge med mye shine/gloss i seg. Konsistensen er litt seig og klissete, men sitter fint på leppene. Denne lipglossen passer til både hverdags og fest – Den kan brukes til smoky eyes og mer fargesprek sminkelooks. Fargen synes ikke så mye på leppene, men man får en fin glossy finish.

NAKED VS NAKED 2

Hvilken av palettene er best? Hva anbefaler du? Dette er et spørsmål jeg har fått en del i det siste. For å vær helt ærlig så vet jeg ikke hvilken av palettene jeg liker best. Innerst inne tror jeg at jeg holder en knapp på NAKED, men det er noe med NAKED 2 som jeg også liker veldig godt. Jeg klarer ikke å velge hvem som har finest farger, men det er andre ting med palettet som er bedre på den ene enn den andre.

Det jeg liker best med NAKED er tilbehøret vi fikk der, altså eyelinerene og Primer Portion – Jeg skulle ønske vi fikk eyeliner i stedenfor sminkebørsten i NAKED 2 paletten. Jeg liker derimot etuiet til NAKED 2 paletten bedre fordi den er lettere å holde ren. NAKED 2 sin palette er laget av metall, mens originale har slik velour stoff som suger til seg støv og sminke.

Som sagt er dette en kjempebra palette, den har alle de nøytrale fargene du trenger. Den kan brukes av alle, uansett undertone, selvom paletten inneholder kalde farger. Kvaliteten på øyenskyggene er gode, de er godt pigmenterte og sitter godt og lenge på huden. Jeg har ingenting å trekke på denne paletten, den fortjener all den hypen den har fått – Men jeg kan fortsatt ikke velge hvilken jeg liker best..

Pris:
£36 hos HQHair.
Få 20% rabatt ved bruk at koden CELEBRATE 

£37 hos BeautyBay


Karakter:
6 av 6 

13 kommentarer om “Omtale: Urban Decay NAKED 2 palette + 20% rabatt”

 1. Endelig er den kommet på tilbud!! JIPPI!!
  Innlegget ditt fikk meg til å klikke meg inn på HQHair for å kjøpe. Den er i midlertid utsolgt derfra 🙁
  Krysser fingrene for at tilbudet fortsatt gjelder når de har fått den inn igjen….

  Svar
 2. Hei 🙂
  Kan noen fortelle meg om en «dupe» av fargen YDK fra Naked 2 palette? Helst fra MAC…

  Svar
 3. Vet du om noen butikker (ikke på nett) som selger Urban Decay?
  Jeg tenkte å se etter disse på neste utenlandstur, greit å slippe moms og fortolling sånn sett 😀

  Svar
   • Oki! Takk for svar 🙂 Var i London sist, men ble syk hele turen, så orket ingenting 🙁
    Neste tur går gjennom Tyskland og Sveits, antakelig ikke like stor sjanse da, haha, men kaaanskje..

    Svar
 4. Jeg har denne – og elsker den! Bruker den nesten hver dag.

  Hadde virkelig problemer med å bestemme meg for enten 1 eller 2. Endte på 2 – en og alene pga innpakkningen.

  Svar
 5. Tok en stund før jeg greide å bestemme meg for hvem av disse jeg skulle kjøpe, men hadde lignende farger fra Naked 2 fra før av, så kjøpte Naked, som jeg liker veldig godt 🙂

  Svar
 6. Kjøpte den orginale NAKED paletten for noen månder siden, og ble ganske skuffet når jeg fant ut at de hadde byttet ut eyelineren med en øyenskyggebørste. Jeg er ikke stor fan av børsten, å skulle mye heller ønsket at de hadde fortsatt å ha eyelineren med istedenfor. Men paletten er fantastisk! Bruker den nesten hver dag 😀

  Svar
 7. Jeg har begge palettene og med en tids bruk kan jeg bare slå fast at jeg strekker meg mye mer etter versjon 2.

  Skyggene i versjon 1 har mer glitter i seg (som gjerne drysser ned på ansiktet under påføring). Bortsett fra det er kvaliteten på begge palettene gjennomgående god 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.