Omtale: Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30

Nå som det er vår og vi nærmere oss sommer er det på tide å ta frem foundationen med lettere konsistens. Tinted moisturisers og BB creams er veldig populære å bruke rundt denne årstiden, men jeg foretrekker litt mer dekkevne, men allikevel ikke full dekkevne – og da er denne fra Shiseido perfekt !

Dette er en lett, flytende foundation som har en tynn konsistens. Når man tenker på lett og tynn konsistens så tror man ofte at de har lite dekkevne, men denne har liten til medium dekkevne og du kan legge flere lag for mer dekk. Jeg har slutta å bruke de tykke og tunge foundationene som MAC Studio Fix Fluid og lignende fordi jeg føler jeg liker best slike lette foundations som ser naturlig ut, men som likevel dekker og jevner ut huden.

Les også: Chanel Vitalumiere Aqua Foundation

Denne foundationen fra Shiseido har solfaktor 30 – noe som både er positivt og negativt. Det positive er jo selfølgelig at den har solfaktor og beskytter mot sol, men bruk ekstra solkrem dersom du skal sole deg. Det negative er at sminke med SPF, spesielt høy SPF, gjør huden din hvit på bilder. Så skal du i brullyp, konfirmasjon eller andre anledninger hvor det blir tatt mye foto, spesielt med blitz, så bør du unngå å bruke makeup med SPF i.

Jeg ser på denne foundationen som en perfekt hverdags- og sommerfoundation. Du kan også bruke den til fest, men bare ha det med SPF og foto i bakhode når du skal ut..

Som sagt den er perfekt å bruke om sommeren fordi den har SPF, men også fordi den er vannfast – Skulle du få vann på deg eller svette så sitter denne foundationen godt. Sliter du med at foundationen «smelter» av i løpet av dagen bør du gi denne en sjans.

Når du kjøper denne foundationen får du med en liten plastikkeske som oppbevarer en svamp, ganske kjekk å ha med i veska siden boksen beskytter svampen slik at den ikke smitter av på ting du har i veska. Selv foretrekker jeg å påføre denne foundationen med en flat og skrå foundationbørste – samme børsten jeg bruker til å påføre Chanel Vitalumiere Aqua, siden konsistens er veldig likt på desse foundationene.

Foundationen lukter ikke like godt som Chanel Vitalumiere Aqua, som har en rose lignende duft. Denne fra Shiseido har ikke så sterk parfymert duft og lukter litt mer som en solkrem. Lukten varer ikke lenge, du vil kun merke den når du påfører og så er lukta borte. Jeg liker lukta, den minner meg om stranden og sommeren, men Chanel sin foundation lukter mer «lukseriøst».

Den gir deg en veldig naturlig finish som ikke er helt matt, men ikke shimmrende heller. Som sagt du kan legge flere lag for å få mer dekkevne og uansett hvor mangen lag du legger så ser det naturlig ut. Det synes ikke at du har en foundation på fordi den blender seg så fint inn i huden.


Farge: SP40

Jeg digger denne foundationen, den er en billigere variant av Chanel Vitalumiere Aqua og den er også enklere å få tak i på nett. Man får en perfekt hud uten at den ser og føles sminket ut. Uten tvil den perfekte hverdags- og sommerfoundationen som jeg anbefaler på det sterkeste. Denne deler første plassen med Chanel Vitalumiere Aqua !


Pris:

Ca. 255kr hos Feelunique
Fåes også i diverse parfymeri som selger Shiseido.


Karakter:
6 av 6

 


Bruker du kodeord: MALLO2012 får du 2,5% rabatt hos Feelunique.

20 kommentarer om “Omtale: Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30”

 1. Jeg er voldsomt nysgjerrig på denne foundationen, det vet du jo. Bruker du SP40 som farge? I følge Temptalias Foundation Matrix skal jeg sannsynligvis bruke SP50, men jeg er litt redd for å gjøre et bomkjøp. Det er så slitsomt med disse fargene! Jeg får vel kanskje bite i det sure eple, og gjøre et forsøk på å bestille den.

  Forresten, jeg linket til et av de gamle innleggene dine i siste blogginnlegg. Håper det er greit! 🙂 Ha en strååålende sommerdag videre, og kos deg så mye med «Jack». 😉 <3

  Svar
  • Ja, Sp40 va perfekt match til meg ( NC20 ).
   Dei har litt teite farger – men om du har mulighet kan du jo teste fargene på et parfymeri for å vær sikker 🙂

   Tusen takk for det 😀
   Kose deg du også !

   Svar
 2. Hmm… Da må jeg spørre litt igjen 😉 Jeg har en del røde merker og arr, og trenger derfor GOD dekkevne. Vil jeg kunne «bygge opp» denne til at den dekker godt nok, tror du? Bruker for tiden mineralfoundation, og synes ikke de jeg har testet dekker spesielt godt. Ikke i det hele tatt egentlig… – Enda andre er fornøyd leser jeg… (Muligens jeg gjør noe feil, jeg veit ikke jeg) Eventuelt – hvilken foundation anbefaler du til hud som trenger god dekkevne pga arr?

  Svar
  • Tja, det kommer helt an på hvor synlige arrene er i huden din. Men det går jo an å bruke en concealer dersom noen skulle synes gjennom. Jeg har ujenvheter og slik som dekkes fint av denne foundationen. Vil du ha full dekkevne anbefaler jeg de litt tykkere foundationene – Som MAC studio Fix fluid, NARS sheer glow o.l.

   Svar
 3. Har hørt en del positivt om denne på youtube (blant annet FleurdeForce har anmeldt den), så jeg var allerede nysgjerrig. Nå er jeg enda mer nysgjerrig. Høres ut som den kan være perfekt til sommeren. 🙂

  Svar
 4. Jeg har skikkelig lyst til å teste ut denne! Tror jeg må sjekke den ut på morgendagens shoppingtur! Takk for en kjempebra omtale, Malin! 🙂 Den nye bloggen din har blitt SÅ fin! <3

  Svar
  • Tusen takk for det 🙂
   Nei, har ikkje lest om nåken som har fått det. Har sjøl ikkje reagert med urenheter og den slags når eg bruka denna.
   Men kan oppdatera dersom da sku dukka opp nåke 🙂

   Svar
 5. Veldig i tvil om jeg skal prøve meg på denne når Chanelen er tom, eller om jeg skal fortsette med den jeg har. Visste faktisk ikke at man ble bleik på bilder av solfaktor! Vet du om noen gode tinted moisturisers med spf og litt god dekkevne? Bruker BR20 i Chanel Vitalumier Aqua! Og har du prøvd Shiseido sin fuktighetskrem med faktor 50? Er på let etter en solkrem for ansikt som faktisk er mulig å ha under foundation uten at det ser klissete ut 🙂

  Svar
 6. Var virkelig innstilt på å kjøpe denne på dagens shoppingtur, men den var virkelig ikke lett å finne. Kicks har visst sluttet å føre Shiseido – og de andre parfymene jeg var innom hadde ikke hørt om den en gang :p Tror jeg får prøve igjen om noen uker. Tør ikke å bestille fra nett ettersom at jeg vil ha riktig farge.

  Svar
 7. Du vet ikke tilfeldigvis om andre nettbutikker som seller Shiseido? Kjøpte min hos strawberrynet, som for det første sendte meg en sp40 i en sp20 eske (bestilte sp20 fordi jeg ser ut som et rødmussent lik), sp40 er akkurat litt for mørk, så skulle hatt sp30 eller 20. Men feelunique seller jo ikkje de lysere enn sp40 🙁 Og for det andre så refunderte ikke strawberrynet momsen heller, selv om jeg sendte inn kvittering og fikk svar om at di skulle behandle det.. Har og sjekket noen av parfymeriene som fører shiseido, men ingen fører denne 🙁

  Svar
 8. Hvilken har størst dekkevne av denne og Chanel sin mener du? Bruker NARS Sheer glow atm, og er utrolig førnøyd med dekkeven! Har urein hud med ujevn farge, så liker å jevne ut fargen i ansiktet også. Kunne tenkt meg en foundation med god dekkevne som fjerner røde områder + ikke gjør meg tørr i huden. Har sensitiv hud, men har lyst å prøve enten denne eller Chanel sin : -)

  Forresten, når jeg bruker Nars Sheer glow, kommer porene under øynene til syne, vet du hva dette skyldes? Bruker en god mengde med fuktighetskrem under…

  Svar
  • Jeg syns de har lik dekkevne. Jeg klarer ikke velg hvilken som har mest… Men obs, dei begge har mindre dekkevne enn NARS SG:) Men med en concealer på urenheter så vil de dekke godt, men ujevnheter i huden/røde områder dekker foundationen 🙂

   Det med porer kan vær pga. NARS SG ska ha «lysreflekterende-partikler» i seg som skal gi huden glød. Og glød/lysreflk. kan fremheve porer slik som en highlighter kan gjøre 🙂 Med en god primer under og mattende pudder over de plassene du har masse porer så vil de minske litt 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.