Omtale: KMS Moist Repair Therapy Treatment


KMS Moist Repair serien er for alle som trenger intensiv pleie og fuktighet til håret. Produktene inneholder Aloe Vera og Vanilje som hjelper med å regulere fuktighetsbalansen og pleier skadet hår – Denne hårkuren skal gjøre det etter bare 5 minutter.

Denne hårkuren skal gi håret masse fuktighet og samtidig som den styrker og pleier det. Hårkuren kommer i en tube på 125ml med skrukork som jeg brukte en stund på å finne ut av – Jeg skrudde og skrudde og følte korken aldri kom av, men så skal man skru og under korken er det et hull som «åpner seg» og du kan da klemme ut produktet.

Konsistensen er veldig tykk og er litt tungt å presse ut dette lille hullet. Dette er en veldig konsentrert fuktighetskur som man skal i følge KMS merke forskjell etter bare én gang. Jeg merket faktisk at håret ble veldig mykt og ikke så flokete etter jeg hadde dusjet. Men jeg merket ikke noe på de tørre tuppene mine før jeg hadde brukt den noen ganger. Den gjør håret mindre crunchy og tørt etter noen gangers bruk. Jeg kan si jeg liker denne fuktkuren mye bedre enn Joico K-PAK sin fuktighetskur ( ikke proteinkuren).

Den har en veldig god duft som lukter litt søtt og frisk på en gang – Den lukter litt vanilje med hint av noe annet friskt noe. Lukten henger litt i håret etter dusj, noe jeg liker veldig godt.

Man skal ha denne kuren i etter shampoo, i 3-5 minutter, men du kan ha den i lenger dersom du ønsker det. Så skal den skylles ut og avslutt med en balsam.

Som sagt så gir den håret fuktighet etter noen gangers bruk, ikke etter bare én gang. Håret blir veldig glansfult og mykt samt flokefritt etter hver gang jeg bruker denne. Den er ikke tyngende på håret og etterlater det luftig og lett.

En ny favoritt innen fuktgivende hårkur !

Pris:
ca. 120,- hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

 

7 kommentarer om “Omtale: KMS Moist Repair Therapy Treatment”

 1. Hvordan syns du den er imotsetning til Joico fuktighetskuren? Håret mitt var alltid flokefritt når jeg brukte den, men når jeg gikk tom har jeg floker HELE tiden! Kanskje jeg må prøve denne? 🙂

  Svar
  • Jeg liker den mye bedre enn joico sin.. Syns ikke joico sin var noe særlig bra jeg.. Denne er nye mer tykkere og konsentrert 🙂

   Denne og Macadamia Deep repair masken er to veldig gode fuktkurer

   Svar
 2. – for åpningen for min del… Men igrunn ikke så nøye da den uansett står i dusjen da 🙂 Har en stylingkrem med samme mekanisme, og synes det er så irr at det alltid er så gris. hehe… må alltid tørke av etterpå liksom, før jeg setter den fra meg på hylla.

  Svar
 3. Ser at den er utsolgt på feelunique for øyeblikket. Lite tips – denne finnes også på strawberrynet.com til rundt 100 kr 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.