YSL Leppeprodukter


For drøyt 2 uker siden bestilte jeg noen leppeprodukter fra YSL – Feelunique har jo fått inn dette merket så jeg måtte jo bare bestille noen nye skatter derfra. For let´s face it, alle jenter bør une seg litt lukseriøse produkter i blant.

YSL sine leppestifter er helt nydelige, de ser så lukseriøse ut med det flotte, tunge etuiet. Ikke bare ser de flotte ut, men de er kjempegode på leppene og de har mangen flotte farger å velge mellom. Jeg elsker #1 Nude Beige som jeg har hatt en stund nå, men når jeg såg Feelunique hadde fått inn produkter fra dette merket tenkte jeg at det var på tide å utvide YSL leppekolleksjonen min.


#27 – Rose Paris // #12 Corail Fauve

Første bestilling kjøpte jeg to rosa/korall fargede produkter – Som dere sikkert vet så elsker jeg korallfarger på leppene, og det var desse to fargene som passet hverandre best, Rouge Pur Couture Vernis à lévres #12 Corail Fauve og Rouge Volupté Lipstick #27 Rose Paris.  Jeg venter også på #30 Faubuorg Peach skal havne i postkassen min om noen dager.

Andre leppestifter som frister litt og skal kjøpes senere er #15 Extreme Coral og #07 Lingerie Pink. Det er også noen andre fine lipstains som frister litt, og det er #16 Fuchsia og #15 Rose Venyl, men først må jeg vente på lønna mi 🙂

Lipstains koster ca. 211,- fåes hos Feelunique
Leppestiftene koster ca. 221,- fåes hos Feelunique

Når jeg brukte kodeord MALLO2012 ved checkout fikk jeg rabatt på produktene og slapp derfor unna toll/moms.  I tillegg så refunderer Feelunique toll/moms dersom du må betale dette – Les mer om refund av toll og moms her.

 

Ha en fin mandag videre, jenter!
– Har dere noen YSL produkter å anbefale? 

10 kommentarer om “YSL Leppeprodukter”

 1. Jeg har hatt et par leppestifter fra YSL før, følte liksom ikke at jeg fikk de noe fine for de var veldig uttørrende på leppene mine og»samlet» seg på en måte i striper.. kan hende de har ny formula da eller? Eller så kan det jo være med disse som med mange andre merker at kvaliteten varierer fra farge til farge.

  Svar
 2. Jeg har akkurat samme leppestift i nr. 27, den er utrooolig fin! (Og jeg hadde den faktisk på akkurat nå, når jeg leste innlegget!) Jeg elsker den iallefall 🙂

  Svar
 3. Jeg vurderer veldig å kjøpe meg en Rouge Volupté Lipstick! De er ganske dyre da – og så er det et par Mac-leppestifter jeg også har lyst på… vi får se hva det ender på!

  Og så bra at du kom med en swatch til Rose Paris! Jeg så på fargen i dag på YSL sine sider, men greide ikke å finne en descent swatch på nett. Pen var den!

  Svar
 4. de e såååå fine de leppestiftene:) leppestainen som e alt i ett med leppestift og gloss og har eg drid lyst på:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.