Video: Hvordan man farger bryn og vipper hjemme

IMG_9849Jeg elsker å farge bryn og vipper på kundene mine for det gjør en så stor forskjell. I dag tenkte jeg å vise hvordan jeg farger bryn/vipper og har fått min kjære mor til å sitte modell.

Å farge vippene på seg selv er litt tricky, der får jeg alltid noen andre til å hjelpe meg, men å farge bryn på seg selv er veldig enkelt og noe du fint kan gjøre selv. I denne videoen viser jeg hvordan jeg gjør det når jeg farge vipper og bryn.

Produktene jeg bruker er fra Refectocil og kan fåes hos bl.a Bangerhead, eBay og . Jeg bruker Refectocil for de har så mange forskjellige farger og nyanser som jeg kan blande sammen og lage mine egne dersom nødvendig. Det som overrasker meg mest med disse produktene er at de er så billige til tross for den gode kvaliteten og at de bl.a brukes i diverse salonger.

På vippene bruker jeg 2.0 Blåsort, jeg syns denne er finest og gir en mer intens farge. På bryna bruker jeg 3.1 lysebrun med litt 1.1 Grå i – Hu ville ikke ha så mørke bryn, bare gjøre de litt fyldigere, derfor gikk jeg ikke for 3.0 dark brown (den jeg bruker på meg selv).

Dersom dere vil ha en video på hvordan jeg napper, former og fyller inn bryna mine er det bare å si ifra. Kommenter gjerne hvilken video dere vil ha neste gang 🙂

Ha en superfin søndag dere, husk å delta i giveawayen jeg har på bloggen og vinn masse flotte premier fra bl.a Urban Decay, Lorac, Benefit og mye mer ♥

10 kommentarer om “Video: Hvordan man farger bryn og vipper hjemme”

  1. Super video! Ønsker en video på hvordan du napper bryna, til en annen gang, siden du har så flotte bryn.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.