Glossybox: Oktober – Desember 2014

IMG_9859Som mange av dere vet hadde jeg en bloggpause grunnet eksamen og siste innspurt av studiet. Derfor kommer Glossybox oktober til desember i ett og samme innlegg – og jeg må si at jeg har vert meget fornøyd de med de siste boksene!

Jeg er så gira over at Makeup Store har samarbeid med Glossybox – i tre bokser på rad har vi fått fullsize produkter fra MakeupStore som gjør Glossyboxene mye mer verdt. I tillegg har vi fått gavekort på 250kr fra Bangerhead som jeg har brukt på Anastasia contour paletten (som også har 20% rabatt på).

Her er hva som var i Oktoberboksen – Pop art:

IMG_9860 IMG_9861

I denne boksen fikk du en stilig blush fra So Susan – denne blushen skal visst tilpasse seg din hudtone og derfor passer til alle. Så fikk man cybershadow fra MakeupStore, noe jeg er kjempeglad for! MakeupStore sine øyenskygger er knallbra og merket er en av mine favorittmerker innen sminke. Fikk nok en gang en neglelakk fra Nails inc. En eyeliner fra Lollipops Paris og en foaming dusj gele fra Rituals i duften Yogi Flower.

Jeg er veldig fornøyd med denne boksen, som sagt ekstra pluss for MakeupStore! Tommel opp!

 

Her er hva som var i boksen fra November:

IMG_9856

IMG_9857

IMG_9858

Også en boks med mye «godt» i – I denne boksen får du bl.a gavekort på Bangerhead på 250,- og for den kjøpte jeg en god del knask fordi dei også har salg nå. Så fikk vi Bangerhead sin tørrshampoo, denne testet jeg litt ut i dag og virker ganske bra (men full omtale kommer for seg selv når jeg har testet den mer). Så enda et MakeupStore produkt *glis*, denne gangen en lipgloss i en knæsj lilla farge, men tar du litt på fingen og påfører forsiktig blir det en nydelig farge. Så fikk vi min favoritt håndkrem fra L´Occitane og et brynprodukt som desverre er litt mørk for meg.

Denne boksen er jeg mest fornøyd med fordi man får 250kr man kan handle for, en fin lipgloss fra MUS og en god tørrsjampoo. Parfymeprøven har jeg ikke luktet på enda, men uansett så får denne boksen en «tommel opp» fra meg.

 

Og til slutt hva som var i boksen for Desember måned :

IMG_9862

IMG_9863

IMG_9864Så den siste boksen… Jeg likte utseende på boksen, denne er fin å ha ting i og ha ståendes framme på f.eks sminkebordet ect. Men ikke så fornøyd med innholdet denne gang. Den får skryt for MakeupStore produkt, men jeg er ikke så interessert i neglelakker, og spesielt ikke rød. Burt´s Bees leppebalmen lukter godt og ska bli interessant å prøve og Seche Vite top Coat er ekstrem god. Så inneholdt den også et fint sølvglitter fra BelláPierre og kanskje verdens mest brukte hårspray fra L´Oreal.

Ikke like fornøyd med denne boksen, men det er smak og behag – for dere som elsker negleprodukter er nok denne boksen super for dere, men jeg liker best sminke, hår- og hudpleie.. Tommel ned !

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

 

Q: Hvilken boks likte du best? 🙂

 

 

2 kommentarer om “Glossybox: Oktober – Desember 2014”

  1. Jeg sluttet å abonnere på glossybox i tidlig i fjor, for jeg var så skuffet over produktene. Men må innrømme at jeg vurderer å gjenoppta abonnementet nå.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.