Wella Color Fresh Silver Semi-Permanent Colour 8/81

IMG_8296
Har du lyst, stripet eller helbleket hår og føler det er veldig gyllent og varmt kan du bruke lillashampoer, men du kan også tone det med en semi-permanent som vil vare litt lenger og som oftest har mer effekt. Jeg har det siste halvåret lysnet håret fra nesten svart til blondt og nærmer meg sluttfasen og ønsker å få en kaldere farge og har nå brukt denne fra Wella.

Wella Color Fresh Silver Semi-Permanent Colour, pjuuh, er en toner som skal tilføre håret kalde toner, denne fåes i 6 ulike nyanser (3 hos Feelunique), og jeg har brukt «8/81 – Ash Pearl» som demper gul/oransje toner i håret og får det til å bli en  kaldere «violet/silver» farge. Du får også Wella i vanlige farger som brunt, sort, rødbrunt og lignende – de heter bare Wella Color Fresh.

Siden dette er en Semi-Permanent inneholder den ikke de skadelige stoffene ammoniakk og peroxide, så den vil ikke slite og tørke ut håret. En flaske inneholder 75ml som er i utgangspunktet nok til 2 bruk, kommer litt an på mengden hår. En behandling varer opp til 6 vask, og for å bevare fargen litt lenger kan du bruke lillashampoo/-kur mellom hver behandling.

Den har en deilig lukt jeg ikke helt klarer å beskrive, men er en typisk frisørprodukt-duft. En slik flaske holdt til én og en halv behandling til mitt hår – Jeg merket resultat etter første behandling *thumbs up!*

Her er før og etter bilde etter én behandling:

IMG_8291 copy

Produktet kan fåes i diverse frisørsalonger, men mye billigere på nett.

Jeg er veldig fornøyd med denne og kommer fortsatt til å kjøpe meg slike og unne meg en «kaldvask» i ny og ne. Håret mitt skal stripes én gang til for å få bort oransje nyanser og senere skal frisøren min legge inn litt kalde, mørkere striper for å få litt mer «spill» i håret.

IMG_8298

Anbefaler dette produktet til alle typer blondiner som ønsker et kaldere og mindre gult hår – Absolutt et must have for meg nå! ♥

Pris:
Fåes her til 80,- 
(Gratis frakt + 10% rabatt ved bruk av kodeord 10BEAUTYFUZZ)

 

26 kommentarer om “Wella Color Fresh Silver Semi-Permanent Colour 8/81”

 1. Oooh, takk for tips om at feelunique har denne!
  Har brukt en slik før, men mener da at jeg fikk den som var helt lilla.. Så ikke den store forskjellen, så skal teste den du har brukt! Gleder meg, for nå er håret alt for gult :S

  Svar
 2. Hei!

  Kan vi få se flere bilder av håret ditt? 🙂 Er mørkebrun/brun selv og vil tilbake slik eg kom til verden (blond :P)
  Kanskje du kunne gjort et innlegg av det? 🙂

  Svar
 3. Denne har jeg hørt om tidligere, men ikke testet. Nå fikk jeg lyst til å teste den ut!

  «Jeg skjønner ikke hvorfor den linken kom med i kommentaren?» Det var et sånn avhukingsfelt som var avhuket? Hehe

  Svar
 4. Fikk lyst til å prøve denne siden jeg har lyse striper som har gulnet litt, har lest litt om den og ser da at mange bruker den for å få sølvfarget \ lilla hår så er litt redd for at håret mitt skal bli det, men det er kanskje bare om man har den i for lenge? Vil bare ha bort gulskjæret 🙂

  Svar
 5. Fungerer denne på naturlig blondt hår? Før(når jeg farget håret mørkt) opplevde jeg at farger satt veldig godt i håret mitt(dette var permanent farge), den ble på en måte aldri blass eller utvasket. Risikerer jeg det med denne? Har lyst til å prøve kaldere toner i håret mitt, men ikke hvis jeg risikerer at jeg blir sittende igjen med ettervekst med rødsljær i.
  Må også si at jeg liker nettsiden din utrolig godt, og det er ikke første gang jeg er innom!

  Svar
 6. Jeg har bestilt meg denne fra Feelunique nå, da jeg har hørt mye
  bra om denne. Men hvordan bruker du den? Det står flere steder
  når folk har skrevet omtale om denne at de anbefaler at man bare
  bruker den i 3 minutter i stedet for å følge bruksanvisningen,
  da resultatet blir bedre. Hvordan gjør du det?

  Svar
  • Jeg vasker håret med shampoo, klemmer håret tørt med et håndkle så påfører jeg toneren. Jeg lar den virke i 20 minutter, noen ganger 30… jo lengre jo mer effekt har den 🙂

   Pleier som oftest å dele håret inn i 4 deler og så påføre i passéer for å få det jevnt fordelt 🙂

   Svar
 7. Oi, bruker du den så lenge som 20 min.
  Merkelig at andre anbefaler å bare bruke den i 3 min, og ikke så lenge som 5 min.
  Veldig spent på å prøve denne, men usikker på om jeg tør å ha den i så lenge som
  20 min. Gleder meg til den kommer i posten, 4 uker til neste frisørtime, og gulfargen
  er ganske tydelig etter sommerferien.

  Svar
  • Har du veldig platinablondt hår ( type hvitt ) så er det kanskje ikke lurt å ha det i så lenge. Jeg har stripet hår som ikke er platina der det er forskjellige nyanser og kan derfor ha det lenge i 🙂 «Faren» hvis du har det lenge i er at det blir for «grått» 🙂

   Svar
 8. Så bra, jeg har også stripet hår, som har gått fra helt mørke brunt til lyst over
  det siste året, så da kan jeg helt sikkert gjøre som deg, å ha den i ca 20 min.
  Kom i posten i går og gleder meg til å prøve den og
  Redken Extreme Strength Builder plus, da den visstnok skal være bedre enn den vanlige Strength Builder fra Redken 🙂

  Svar
 9. Tenkte jeg skulle gi en tilbakemelding på denne. Jeg har prøvd den to ganger nå.
  Første gangen gikk det fint, brukte den i 5 minutter, fjernet litt av det gule
  men ikke nok syns jeg. Regnet med at det var fordi jeg ikke brukte den så lenge
  som opp til 20 min. Tenkte jeg skulle forsøke en gang til. Brukte den da i 13 min.
  Og HJELP,sitter nå med LILLA hår, ikke grått, men en lilla farge, ser jo ut som
  jeg har farget det lilla. Ikke gøy 🙁

  Svar
  • Oj! Har du veldig platina eller blondt hår? Da bør du ikke bruke denne veldig lenge, men det går ut altså, men for å få det ut raskere kan du prøve å bruke en god proteinkur, dei stjeler en del farge og kan gjøre hår «brassy». Vet noen bruker head & shoulders og lar den være litt i, for den e ganske sterk og «stjeler» farge 🙂

   Svar
 10. Nei jeg har faktisk ganske gyllent hår. Er orginalt like mørk som deg tror jeg.
  Mørke-mørke-brun, og har tatt lyse striper i mange omganger over ca 6 mnd for å
  få det lyst. Er nå ganske lik deg i lysfarge på bilder du har lagt ut.
  Skal prøve tipset om proteinkur. Har til nå vasket det to ganger pr dag i flere
  dager og ingenting av det lilla har lysnet. Hjelpes meg. Egentlig ganske komisk.
  Samboer bruker head & shoulders, skal jammen prøve den også 🙂

  Svar
  • Hmm, det var rart:p jeg kan ha min lenge i, hender jeg har den i 30 min og håret mitt blir ikke lilla 🙂 bare veldig kaldt, litt hint av grå, men ikke mye 🙂 er håret ditt mye skadet / porøst? Da kan det også ta til seg mye farge 🙂 ja, prøv det – så håper jeg det hjelper 🙂

   Svar
 11. Jeg har jo brukt den før, uten å bli lilla, så syns det var rart selv.
  Og trodde jo at hvis den ble i for lenge skulle det bli mer grått enn lilla.
  Men det går jo vekk før el siden, så er jo ingen krise, selv om det føltes
  ut som en krise første gangen jeg så i speilet.

  Nei håret mitt er ikke så veldig skadet. Jeg har jo bleket/stripet det i flere
  omganger over en lang periode for å få det lyst. Men jeg har hår som pleier å
  tåle det meste, og lot det hvile mellom hver striping for å lysne det mest
  mulig skånsomt. Og jeg er veldig flink med hårkurer, både protein og fukt.
  Det rare med det er at jeg nettopp har vært og klippet bort alt det «slitte»
  så hvis det hadde noe å si for om fargen ble lilla så burde jeg jo mest
  sannsynlig blitt mer lilla sist jeg brukte den. Nå for tiden striper jeg bare
  ettervekst da jeg har fått den lyse fargen jeg ønsker, om enn litt for gul,
  derfor toner.

  Svar
 12. Kan man bruke denne til mørkere hår også? Har opprinnelig helt ravnsvart hår som alltid blir oransje/brassy ved lysning. Veldig stygt, og Superirriterende når målet er kald brunfarge. Eller må jeg bruke en av de andre fargene fra samme serie tror du?

  Svar
  • Jo mer slitt/porøst håret er jo bedre fungerer den.
   Lillasjampo og tonere kan ha effekt på mørkt hår ved å gjør det kaldere ja, men gir logisk nok ikke like mye effekt som i lyst hår 🙂 Jeg kan ikke garantere at denne vil fungere, men du kan jo prøve – enten denne eller noen av de andre fargene

   Svar
 13. Hei, virker supert. Har ett spørsmål ang.nyanser 8/81 som du bruker her. Finnes det noen informasjon om hvilken man bør bruke? Jeg har selv mørkblondt hår – der tuppene er lysere pga solen. Jeg farger ikke håret, det er naturlig per idag. Ønsker at det kunne vært litt kaldere i tuppene – men er da dette ett produkt for meg (siden håret mitt ikke er direkte blondt) og hvilken nyanse bør jeg velge? Er også redd for lilla hår osv. Er ikke sikker på om dette er en ‘åpent for alle spørsmål’ side – men jeg prøver☺️ //Ida

  Svar
  • Hei 🙂
   Som nevnt tidligere vil disse produktene fungere best på hår som er farget/kjemisk behandlet, da er håret mer porøst. Men den kan gi en effekt på ubehandlet hår også, bare ikke like bra.

   8/81 vil nok ikke bli lilla på deg hvis du er mørkeblond, jeg er platina noen plasser og blir ikke lilla. Tror nok 8/81 er den du bør prøve om du ønsker kaldere/ask hår.

   Et annet produkt jeg også vil anbefale er lillasjampoen fra fudge (dersom du ikke går for wella sin toner).
   Da har du såpass masse produkt at du kan holde håret kaldt lengre og du kan prøve deg frem (antall minutter du har i og antall vasker ect.) for å få den kalde tonen du ønsker.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.