BeautyFuzz Giveaway: Vinn gavekort, Urban Decay, Lorac og mye mer * AVSLUTTET*

IMG_9852
Julaften er endelig her og jeg vil derfor kjøre en julegiveaway hvor dere får muligheten til å vinne to premiepakker som jeg håper dere vil like – En som jeg har satt sammen av forskjellige produkter og en med gavekort fra min favoritt nettbutikk!

Jeg var nylig i New York, og da jeg var innom Macy´s og kjøpte meg litt sminke kom jeg over den splitter nye paletten til Urban Decay, On The Run paletten. Den hadde release bare dagen før, så selvsagt måtte jeg kjøpe den og tenkte dette ville være en fin  premie i julegiveawayen. Jeg var også på jakt etter Lorac Pro palettene, men de hadde kun Skinny palettene så da ble det en slik også. Feelunique bidrar også med et gavekort på £50 (psst.. Etter jul kommer det et stort julesalg på Feelunique! ).

Så her blir det 2 vinnere og reglene er enkle. Under kan du se hva som er i de forskjellige premiepakkene og hva du må gjøre for å delta…

IMG_9852

IMG_9854

Premiepakke 1.
Urban Decay On The Run Palette,  Makeup For Ever Face & Body Foundation #1, Urban Decay B7 spray , Maybelline mascara, L`Oreal Caresse Lipgloss, Lorac Skinny palette, Benefit They´re real mascara, Revlon lip stain, Cover Girl Clump Crusher mascara, Juicy Couture parfyme, Sally Hansen Airbrush Leg.

IMG_9853

Premiepakke 2.
Gavekort á £50 fra Feelunique

 

Regler for å delta – Gjør én eller flere av disse oppgavene under:

1. Lik facebooksiden min  – 1 lodd
2. Del instagrambildet mitt på Instagram og tag det med @beautyfuzz og #beautyfuzzgiveaway – 2 lodd !
3. Del linken til denne giveawayen på facebookveggen din, bruk taggen  #beautyfuzzgiveaway – 1 lodd
4. Skriv en kommentar på bloggen om hvor du fant bloggen min og hvor lenge du har følgt den. Husk å skriv epostadressen din – 1 lodd.

Jo flere av disse oppgavene du gjør jo større sjanse har du å vinne. Bruk hashtaggene så jeg kan se om du deltar eller ikke på Facebook/Instagram, men skriv en kommentar på bloggen (nr.4) slik at jeg får epostadressen din  – følg meg gjerne på instagram (@beautyfuzz), jeg følger tilbake.

 

Giveawayen avsluttes 9.januar 2015, dere kan delta én gang per dag.
God jul og lykke til ! 🙂

 

81 kommentarer om “BeautyFuzz Giveaway: Vinn gavekort, Urban Decay, Lorac og mye mer * AVSLUTTET*”

 1. Hurra! Er jeg første til å legge igjen kommentar?
  Har likt facebooksiden, og har delt linken. Kan ikke se at du har lagt ut noe på instagram enda, men det kommer vel 😉
  Jeg husker ikke hvor jeg fant bloggen din, men da jeg først fant den leste jeg mye og lenge. Vet den lå åpen i nettleseren en god uke i strekk 😉 Må ha vært i fjor at jeg oppdaget verdenen av beautyblogger og youtubere!
  Følger deg på instagram, og bruker å like bildene dine, kanskje spesielt hundebildene.. (Da jeg også er en «crazy dogmum»;))
  Skal faktisk ta inn en beardis på helgepass en langhelg i januar 😉 hihi!
  Hilsen Katrine (@mskath88 på insta)

  GOD JUL 😀

  5 lodd

  Svar
 2. Ah, endelig! Har ventet på denne bloggposten lenge! Jeg kan ikke huske når jeg fant bloggen din, men har lest den en god stund nå. Du var den første beautybloggen jeg leste. Jeg ser nå på forskjellige beautyguruer på youtube, men leser fortsatt jevnlig bloggen din!!:)
  Agjerdsbakk@gmail.com

  1 Lodd

  Svar
 3. Jeg begynte å følge bloggen din for mange år siden, ei god stund før du byttet fra mallo88-bloggen. Følger fortsatt med 😉
  Hvordan jeg fant bloggen husker jeg ikke helt, men jeg trur det var gjennom ei venninne.

  1 Lodd

  Svar
 4. (sofievengeance på insta)
  Har likt siden på fb og delt på instagram.
  Jeg fant bloggen din for en god stund siden da jeg letet etter en review på noe, og har sjekket bloggen jevnlig siden da 🙂

  Svar
 5. Jeg har fulgt bloggen din en god stund. Fra når du hadde mallo88. Men er dessverre ikke den som kommenterer mest, men elsker å lese om sminke og se på alle de fine sminke tingene og »lookene». Skrev en epost til deg i høst faktisk om en mac foundation og svaret var til veldig god hjelp og foundation jeg kjøpte var perfekt 🙂
  Håper du får en riktig fin jul, romjul og nyttårsaften 😀
  oda_albertine@hotmail.com

  5 lodd

  Svar
 6. Jeg har følget deg i en god stund, siden du hadde den andre bloggen, mallo88. etter du byttet begynte jeg å følge deg på facebook, å har lest din blogg etter det 😀 hvordan jeg fant den første bloggen var når jeg søkte på et produktomtale å din blogg poppet opp 😀

  Svar
 7. Fant bloggen din etter iherdige søk om norske sminketutorials og tips =)
  Tror jeg kanskje har følgt deg i 3 år i alle fall.

  Svar
 8. Har fulgt bloggen din lenge nå så vanskelig å huske! Men tror eg fant deg gjennom en annen blogg 🙂

  1 lodd

  Svar
 9. Jeg har likt facebooksiden din og delt denne giveawayen på facebookveggen min. Jeg
  Jeg delt instagrambildet ditt på Instagram (mitt navn: @zapiskispodpoduszki) Og jeg har fulgt bloggen din en god stund, men husker ikke hvor lenge.
  Jeg husker at jeg var på en jakt etter en interessant blogg om kosmetikk og skjønnheten for å praktisere sin norske og jeg fant deg 🙂
  God Jul! 🙂

  5 Lodd

  Svar
 10. Jeg har likt facebooksiden din ganske lenge nå 🙂 Resten av punktene satser jeg på å huske å ordne i morgen, for nå er jeg rett og slett utslitt, og det er bare noen få timer til jeg skal på jobb :p
  Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, jeg husker ikke helt hvor lenge, men det er i alle fall en god stund. Om jeg ikke tar heeeelt feil, så tror jeg kanskje jeg kom over den inne på heidiforumet. Men det kan være at jeg tar helt feil der altså :p
  Håper du har en kjempefin jul! 😀

  Svar
 11. Å, så gøy med konkurranse, og som alltid kjempebra premie! 😀 Jeg kunne gjerne tenkt meg å dele link til konkurransen på facebook/instagram, men hvordan blir det når man har lukket profil, innlegget kommer vel ikke opp når man tagger da? Jeg har hvertfall delt innlegget til konkurransen med vennene mine på Facebook 🙂

  Jeg har fulgt bloggen din over flere år (bare aldri kommentert noe særlig, ooops…), husker blant annet at bloggnavnet ditt var mallo88 den gang 🙂 Synes du har blitt kjempeflink med bilder og design over årene, og kvaliteten på innleggene er som alltid kjempebra 😀 Akkurat hvor jeg fant den husker jeg ikke, men jeg tror det kan ha vært fordi du kommenterte på et innlegg hos en annen blogger eller noe sånt 🙂

  2 Lodd

  Svar
 12. Jeg har fulgt bloggen din i et par år nå. Husker ikke helt hvordan jeg fant fram til den, men satt nok bare og googlet 🙂

  1 Lodd

  Svar
 13. Jeg liker facebooksiden din! 🙂 For en fantastisk blogg du har, har fulgt den nå i snart et halvt år. Syns det er utrolig gøy med sminke, men at det er trist norske nettbutikker og butikker ikke tar/får inn de merkene som faktsisk er bruktbart. Men med hjelp av din blogg er det lett å finne utenlandske nettbutikker som sender til Norge for en billig penge. Har fått mye hjelp av bloggen din! 🙂

  2 Lodd

  Svar
 14. Jeg har fulgt bloggen ganske lenge nå, huske ikke når eller hvordan jeg fant den.. Synes du gir masse gode tips og er en flott inspirasjon!
  Liker facebook siden din, delt på insta og kommenterer 😉

  Ha en god jul og et godt nytt år!

  4 Lodd

  Svar
 15. Har allerede likt facebooksiden din! Jeg tror jeg har fulgt bloggen din i 2 år nå? Jeg husker dessverre ikke hvordan jeg kom over den, men jeg likte den med en gang! <3

  2 Lodd

  Svar
 16. Har likt facebooksiden din og delt link på facebook 😉 Om jeg husker rett, fant jeg bloggen din når jeg søkte på Mac priser på din forrige blogg. Der var det linket til denne bloggen! Jeg har fulgt den fast i mange uker nå, har lagret en egen snarvei på pcen min haha. Før det fulgte jeg med på bloggen din i ny og ne, før jeg ble skikkelig interessert i sminke 😉

  mariabe@live.no <3

  3 Lodd

  Svar
 17. 2 lodd 🙂 Følger bloggen på facebook og fulgt bloggen din i mange år. Husker faktisk ikke helt hvor lenge, men tror rundt fire-fem år? 🙂

  Svar
 18. 1 lodd, jeg har fulgt bloggen din i ett par år. Jeg syns du har mange bra tips å komme med. Fant den når jeg søkte på hudpleieblogger da jeg har litt dilla på hudpleie.
  Ønsker deg og dine en riktig God Jul & ett Godt Nyttår 🙂

  Svar
 19. Har fulgt deg side jeg så deg på topplista på blogg.no, da du var «Mallo88» 🙂 Elsker bloggen din, en av de beste beautybloggene. Jeg har følgt deg på instagram og repostet bilde.

  3 Lodd

  Svar
 20. Liker facebook siden din :-). Heter Stine Camilla Øen på facebook.
  Jeg fant bloggen din når jeg selv blogget og lette etter skjønnhetsbloggere. Har fulgt deg i mange år 🙂
  Ønsker deg en fortsatt god jul og et godt nyttår 🙂

  2 lodd

  Svar
 21. Hei 🙂
  Jeg vil ønske deg en vell overstått jul , å en riktig fin Rom Jul 🙂
  Jeg har delt på Facebook med mine venner, og med tagggen, jeg har også gjort det samme
  på Instagram, å jeg både liker og følger deg på Fb og Insta 🙂

  Oj når tid jeg fant bloggen din, det er lenge lenge lenge siden det, vist ikke jeg tar feil så var det da du holdt på og starte den opp 🙂 Jeg husker ikke hvilke år det var jeg fant den men tror det var i 2012.. (nå er jeg ikke sikker som du skjønner, men det er lenge siden.
  Å siden da har jeg vært innom i ny og ne og kikket. 🙂
  Synes bloggen er kjempe flott—-

  Jeg vil fortsette og følge deg 🙂
  Håper du har hatt en fin jul og at Rom Julen din vil bli like flott.
  Å så ønsker jeg deg i samme slengen en Godt Nyttår. 🙂

  Hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  5 Lodd

  Svar
 22. Hei, jeg har skrevet en kommentar tidligere og der stod det 2 lodd. Men nå delte jeg innlegget på Facebook men vet ikke om det kommer med som lodd for meg fordi nå gjorde jeg det på telefonen. Det ordner seg sikkert, men tenkte å si ifra! Utrolig fine premier, kunne virkelig tenkt meg alle nå som jeg jobber mye med å forstørre kolleksjonen min! 🙂

  2 Lodd

  Svar
 23. For en fin konkurranse, så snill du er 🙂 Jeg aner ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, så lenge jeg kan huske :p Siden jeg begynte å blogge om skjønnhet selv så iallefall 4-5 år, og det var slik jeg kom over din. Det er ikke så mange blogger jeg leser lenger men tar meg alltid tid til å kikke innom din.
  Ha en fortsatt god jul og et godt nytt år 🙂
  Lisa

  3 Lodd

  Svar
 24. Må jo selvfølgelig prøve seg på en så fantastisk giveaway konkurranse 😀

  Datt over bloggen din når min interesse for makeup virkelig blomstret og jeg googlet forskjellige merker + selvfølgelig swatches og tutorials. Det er nå 3 og et halvt år siden ^^ detter alltid tilbake hit pga omtalene dine, rådene i forhold til merket mac, og var vel takket være det at jeg oppdaget at mine første mac skygger var fake. Så nå er det vel bare å smøre seg med tålmodighet og krysse fingre samtidig fremover vel 😉

  1 Lodd

  Svar
 25. Oi, svaret mitt ble veldig amputert… prøver på nytt uten alle emoji-tegnene.

  Så mange flotte gaver, jeg vil også prøve lykken.
  Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, men jeg henger med fra den gamle bloggen. Jeg fant deg på YouTube når jeg søkte etter makeup tutorials, også da så jeg at du hadde blogg og har fulgt deg siden.

  Jeg liker Facebook siden din, og har delt giveaway’en på Facebook og Instagram. Så jeg har 5 lodd.

  God jul!

  Svar
 26. Jeg har fulgt deg i 2-3 år. Fant bloggen din da jeg googlet et produkt jeg tenkte på å kjøpe. Ha en fortsatt fin romjul 🙂

  1 Lodd

  Svar
 27. Je fant blogger din for lenge siden, mener å huske jeg søkte på en primer og fant et innlegg du hadde skrevet om produktet! Jeg følger/liker deg også på Facebook.
  2 Lodd

  Svar
 28. Jeg fant deg gjennom en produktomtale du hadde skrevet her på bloggen din, etter det har jeg fulgt deg, og er fortsatt den eneste beauty-bloggen jeg følger med på.

  Jeg har likt siden din og endelig fått laget meg bruker på instagram slik at jeg får delt bildet der også, håper det går bra! :)Instagrammen min er @selmasunde, glemte å skrive det på min forrige post.
  Selmakarine@hotmail.no

  4 lodd.

  Svar
 29. Fantastisk konkurranse ! Kjempefine produkter som jeg har kjempelyst å prøve. Begynte å følge bloggen din da jeg fikk intresse for sminke i 15-16 års alderen så det blir vel ca 4 år 🙂 mange gode tips om netthandel og annent spennende 🙂 hilsen Pia

  1 Lodd

  Svar
 30. Hei! Har likt facebooksiden, delt på instagram og kommenterer her nå;) har fulgt bloggen din i flere år, og synes du alltid har noe nytt å spennende i innleggene;) håper du har hatt en fin jul så langt, og gratulerer så mye med forlovelsen!;)

  4 Lodd

  Svar
 31. jeg er innom bloggen din jevnlig, det har jeg vært det siste året. Seriøse norske sminkebloggere er sjelden vare.
  4 lodd, delt konk på insta + likt på face ☺️

  Svar
 32. Jeg husker faktisk ikke hvor jeg fant den, men det er sååå lenge siden! Har fulgt deg fra ganske lenge før du byttet navn 🙂 Liker facebooksiden din også!
  2 Lodd

  Svar
 33. Hei 🙂 har fulgt bloggen din helt siden den het mallo88. Du har alltid så bra kvalitet og interessante innlegg!! Hadde vært supert å vunnet en premie 🙂 takk for gode hår-, hud – og make-up tips 😀
  Gjort nr 1. For lenge siden.

  2 lodd 🙂

  Svar
 34. Jeg kom over bloggen din for en goood stund siden bed en tilfeldighet og bar siden fulgt den, masse god tips og lommeboken er kanskje ikke alltid like fornøyd

  1 Lodd

  Svar
 35. Jeg liker facebooksiden din og kommenterer her så det gir vel to lodd:)
  Bloggen din fant jeg for flere år siden, husker ikke helt når det var og hvordan jeg kom over den, men kjenner jeg meg selv rett så satt jeg vel og googlet reviews på ett eller annet skjønnhetsprodukt og havnet på bloggen din:) og der har jeg blitt:)

  2 Lodd

  Svar
 36. Jeg kom over din blogg når jeg googlet Mac og ysl volupte for kjempe lenge siden. Er titt og ofte innom å får noen smekre tips:) mvh Sminkesnokeren P.S takk for tips og råd gjennom årene 🙂 2 lodd

  Svar
 37. Jeg fant bloggen din for ca to år siden, lette etter informasjon om et produkt og snublet inn her. Sjekker innom iblant 🙂 2 lodd, likte deg på fb fra før 🙂

  Svar
 38. Da har jeg gjort alt, så da ender jeg på 5 lodd ^^
  Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen, men jeg er nokså sikker på at jeg søkte på et eller annet produkt, og gikk inn her for å se omtale av det. Dette var før du byttet navn, så jeg lurer på om det kan være fire år nå?
  Super konkurranse! 🙂

  5 Lodd

  Svar
 39. Likt og delt:) å melder meg på med fem lodd:)

  har fulgt bloggen din i over et år og fant den da jeg lå hjemme med kyssesyken og søkte etter sminkesider da jeg hadde sett hele youtube feeden min

  5 Lodd

  Svar
 40. Jeg har likt facebook siden din, følger deg på instagram og delte bildet, lagt det utpå facebook siden min 🙂
  Jeg har fulgt bloggen din siden du startet, og er fast følger 🙂

  5 lodd 🙂

  Svar
 41. Da har jeg delt og gjort det som står ovenfor så har 5 lodd til sammen. Ligger både på facebook og instagram.

  Hvor jeg fant bloggen din var det via blogg.no, leser en del blogger som handler om sminke, innkjøp osv. så da kom jeg over din og fant ut at jeg ville melde meg på. Elsker sminke å samler på alt av sminke så ville ikke gå glipp av en slik mulighet ! 😀

  Hvor lenge jeg har fulgt den så er jeg ikke sikker, er innom de fleste bloggene på blogg.no som handler sminke siden det er en stor hobby for meg ! :))

  5 Lodd

  Svar
 42. Jeg fant bloggen din via blogg.no og har ikke følgt den så lenge, men jeg liker godte bloggen din og jeg kommer nokk til å følge den videre

  1 Lodd

  Svar
 43. jeg er med:) 5 lodd på meg! husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men tror det var via nettet når jeg søkte etter konkurranser :)er helt ny leser på bloggen din, men så langt ser den veldig bra ut 🙂

  5 lodd

  Svar
 44. Liker fb siden din og følger bloggen. Aner ikke hvor lenge jeg har fulgt den, men noen år minst! Tror jeg tilfeldig kom over den i den tiden jeg begynte å bli intresert i sminke og skjønnhet.

  2 lodd

  Svar
 45. Åh, sikler på premiene her! Har fulgt deg frem og tilbake i flere år, siden før du byttet plattform. Googler alltid mallo88 for å finne deg 😉 Har likt siden på facebook, følger på insta og kommer til å reposte bildet på IG flere ganger frem til fristen, woop krysser fingrene for meg selv 😀

  2 Lodd

  Svar
 46. Helt fantastiske premier i år! 🙂
  Har likt facebooksiden for lenge siden og poster denne kommentaren.
  God Jul til deg og dine 🙂

  2 Lodd

  Svar
 47. Fant bloggen din i 2011 da jeg skulle kjøpe meg sigma koster. Husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen, men jeg eegner mwd at jeg googlet det.

  1 Lodd

  Svar
 48. Jeg har likt facebook siden din, og kommentert her 🙂 Jeg fant bloggen din først da den het mallo88.blogg.no, og fulgt den siden. Grunnen for jeg fant den var pga jeg søkte på sminketips på google og da kom bloggen din opp. En veldig bra blogg som jeg liker veldig, veldig godt!

  2 Lodd

  Svar
 49. Oi… Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, men har fulgt deg i flere år. Husker at jeg var skeptisk da du byttet over til «beautyfuzz», men synes fortsatt bloggen er riktig bra! Takk for mange gode tips i årene som har gått!!
  (Liker selvsagt Facebooksiden din)

  2 Lodd

  Svar
 50. Jeg fant bloggen din da den het mallo88.blogg.no og har vært en fast følger siden da. Søkte vel på google da jeg fant bloggen. Ble helt hekta da jeg fant en norsk blogg om sminke, da det er veldig få fra Norge som blogger om sminke og skjønnhet.
  Har allerede likt facebook siden din. 🙂

  2 Lodd

  Svar
 51. Har delt på både facebook og Instagram nå, og likt siden din! Fant ut av bloggen din og instagrammen din for egentlig en liten stund siden, men hadde glemt av det helt til jeg så du kommenterte i sminke-elskere gruppa på facebook hva instagrammen din var, og jeg bare elsket den, så jeg måtte sjekke bloggen din også! Og jeg liker den utrolig godt allerede! 😀 <3

  5 lodd

  Svar
 52. Likt Facebook side, delt instagram og delt linken til giveaway på Facebook, men å huske kommentering her gjorde man ikke så da gjør man dt nå ^^!

  Datt over bloggen din når min interesse for Mac cosmetics begynte å komme og siden har jeg fulgt deg, fra den gamle til den nye. Super side for anbefalinger og tutorials og jeg kommer alltid tilbake ^^

  5 Lodd

  Svar
 53. Jeg fant deg gjennom en produktomtale du hadde skrevet her på bloggen din, etter det har jeg fulgt deg, og er fortsatt den eneste beauty-bloggen jeg følger med på.

  Jeg har likt siden din og endelig fått laget meg bruker på instagram slik at jeg får delt bildet der også, håper det går bra! :)Instagrammen min er @selmasunde.
  Selmakarine@hotmail.no

  4 lodd.

  Svar
 54. Herlighet for ein premie! Håååååper jeg vinner pakke nr 1:D <3

  Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men har vertfall fulgt deg leeenge! Tror jeg fant bloggen din når jeg låg hjemme på sofaen 24/7 når jeg var gravid:P Så det vil si 4-5 år siden jeg kom over bloggen:)

  Eg har;
  – Likt facebooksiden din
  – Repostet instgrambildet (jannickeer er navnet mitt der):)
  – Kommentert her på bloggen
  Så da har jeg

  4 lodd:D

  Svar
 55. jeg begynte å følge deg når du hadde den gamle bloggen, er innom jevnlig for å se om noe nytt har kommet på bloggen 🙂 Du er utrolig flink

  5 Lodd

  Svar
 56. Har likt facebook siden din.
  Fant bloggen din når eg leste lisa lilleseth sin blogg så har følgt deg i 2-3 år.

  Liker bloggen din veldig godt, mye spennende og lese.

  2 Lodd

  Svar
 57. Helt ærlig så er jeg ikke helt sikker på når og hvor lenge jeg har fulgt deg men er ihvertfal flere år. Du har en kjempe inspirerende blogg 🙂 følger deg allerede på instagram 🙂
  Takk for at du lar oss lesere få muligheten til å vinne en så fantastisk konkurranse <3

  5 lodd

  Svar
 58. Husker helt ærlig ikke helt for lenge jeg har fulgt bloggen din, men tror det er i tre år elns. Tror nemmeligjeg fant deg på den tiden hvor jeg leste blogger hele tiden. Jeg har ikke like mye tid til å lese blogger nå, men siden jeg liker facebooksiden din får jeg med meg når det postes noe nytt og trykker stadig vekk innom. Fortsett med det du holder på med, siden jeg vet at du i hvert fall har hjulpet meg masse når det kommer til sminke!

  2lodd

  Svar
 59. Kom over bloggen din via google, der jeg googlet sminkeblogger Norge. Tror det var for ca. 3 år siden. Er gjevnlig innom for å lese nye innlegg! Tusen takk for at du tester produkter, slik at jeg slipper å gjøre bomkjøp:)

  2 lodd

  Svar
 60. Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, men jeg husker at jeg syntes at du hadde så fantastiske bilder( de er meget skarpe og fine ) og jeg startet nett med sminke. Syntes at bloggen din var en stor inspirasjon, derfor har det blitt ofte at jeg har tatt turen innom 😉 som sagt så kan jeg ikke huske hvordan jeg fant den eller når.

  XXX Oda Margrete

  1 Lodd

  Svar
 61. liker fb-siden din fra før av :)))
  Fant bloggen din for flere år siden, ca 3år siden, husker faktisk ikke helt hvordan, tror det var gjennom blogg.no om jeg ikke tar feil. Siden har jeg følgt bloggen da jeg får så mange gode tips og inspirasjon her:)

  2 Lodd

  Svar
 62. Jeg har likt facebook siden din, og kommentert her 🙂 Jeg fant bloggen din først da den het mallo88.blogg.no, og fulgt den siden. Grunnen for jeg fant den var pga jeg søkte på sminketips på google og da kom bloggen din opp. En veldig bra blogg som jeg liker veldig, veldig godt!

  2 Lodd

  Svar
 63. Godt nytt år og god bedring,
  Spennende med konkurranse! oppdaget bloggen din så lenge siden at jeg ikke husker hvordan, men tror det var gjennom blogglovin, som kom med forslag, og har likt FB siden din i en lang stund, er selv ny på instagram, men jeg kommer meg, og følger deg 🙂

  2 lodd

  Svar
 64. Fulgt deg på Facebook lenge, og har delt bilde på instagram (@sminkekosten). Har fulgt bloggen i noen år tror jeg, fra da den het mallo88. Husker ikke hvordan jeg fant den, men gjetter meg til at jeg fant den på forsiden til blogg.no den gang da… 🙂 Kjempehyggelig at du arrangerer slike ting for leserne dine 🙂

  4 Lodd

  Svar
 65. For en fantastisk fin konkurranse, jeg krysser fingrene! Har fulgt bloggen din leenge før du byttet domene. Akkurat når jeg fant den husker jeg ikke, men er nok snakk om noen år siden. Syns du alltid har oversiktlige og interessante innlegg i tillegg til gode bilder. Du er utrolig dyktig, så jeg er fast følger for å si det sånn! Hadde vært såå ubeskrivelig flott for en fattig student å vinne litt sminke, spesielt da jeg vet den garantert er bra da du har valgt ut alt. Veldig hyggelig gjort av deg å gi bort så flotte produkter og gavekort i tillegg, vinnerne kommer nok til å bli superfornøyd =)

  God bedring til deg =)

  1 Lodd

  Svar
 66. Jeg begynte å lese på bloggen din du hadde før, mallo88. Første gang jeg fant deg var da du skrev ned priser på mac cosmetics, har følgt deg siden

  1 Lodd

  Svar
 67. Heisann 🙂

  ☆ Har lest bloggen din en god stund og liker den godt. Facebooksiden liker jeg også allerede ☆
  Ønsker veldig å vinne premiepakke nr. 1
  Ønsker deg en riktig GOD HELG!

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

  2 Lodd

  Svar
 68. Ååh, håper jeg ikke er for sent ute! 🙂

  Bloggen din har jeg lest nå i noen år, tror det var rundt den tiden jeg selv startet å blogge om sminke selv, så 2010/211 (?)..Ikke helt god husk på året. Men fulgt bloggen i noen år 🙂

  Jeg har likt FB siden sin, og publisert på Instagram 🙂

  martine_kristine5@hotmail.com

  4 Lodd

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.