Venus Gillette Proskin Sensitive


Som dere kanskje husker så brukte jeg Philips Lumea en periode, før jeg brukte den brukte jeg alltid Venus sine barberhøvler. For litt siden fikk jeg en pakke med to nye Venus barberhøvler, og har den siste tiden brukt ProSkin Sensitiv. Den har vert en stor favoritt og bl.a blitt nevnt i en månedens favoritter.

Jeg tenker egentlig aldri over at barberhøvler er forskjellige, jeg har alltid hatt den mørkeblå barberhøvelen og kjøpt de Venus Embrace barberbladene fordi det er det eneste di har på Ica Maxi. Men som sagt aldri tenkt over at de har forskjellige «egenskaper».

Proskin Sensitive skal gi en tett barbering uten å irritere huden. Har du sensitiv hud i armhulene, på bena o.l. så er denne barbehøvelen noe for deg. Sliter du med tørr hud er Venus ProSkin MoistureRich den du bør bruke. ProSkin serien kommer også med et nytt barberskum, Satin Care Pure and Delicate, som ikke inneholder parfyme eller fargestoffer for å gi en skånsom barbering og silkemykt resultat.

Barberbladet til ProSkin Sensitiv kommer med 5 blader som gir tett barbering og en beskyttende fuktighetsremse som hjelper på å minske irritasjon. Ved litt vann så vil denne fuktighetsremsen skumme litt og gi huden fukt.

ProSkin Sensitive kommer med en liten beholder med sugekopper, slik at du kan henge den opp i dusjen. Inni beholderen kan du oppbevare to pakker med barberblad og barberhøvellen henger utenpå beholderen.

Som sagt jeg er ikke ekspert på barberhøvler, jeg har brukt Venus sine barberhøvler i alle år og vert fornøyd – Og jeg er veldig fornøyd med denne også. Nå sliter jeg ikke med sensitiv hud, så jeg vet ikke om den er skånsom, men den etterlater ikke min hud irritert eller sår. Den gir en tett barbering og leggene føles myke etterpå.


Omtale på barberskummet og MoistureRich høvelen kommer senere i egne innlegg.

Pris:
175,- for høvel, blad og beholder i norske dagligvarebutikker
163,- en pakke med 3 barberblad i norske dagligvarebutikker
..Fåes også hos Feelunique.

Produktet er sponset.

5 kommentarer om “Venus Gillette Proskin Sensitive”

  1. Fint innlegg! Er vel egentlig ikke så nøye med slike egenskaper osv selv.. Så lenge den gjør jobben er vel jeg nøyd 🙂

    Svar
  2. Jeg liker veldig godt den nye shave gel’en, pure and delicate. Mild og god 🙂 Synd slike barberblader er så dyre i Norge, veldig overpriset etter min mening!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.