Venus Gillette ProSkin MoistureRich


For noen måneder siden kom Gillette Venus ut med to nye barberhøvler, ProSkin – En for sensitiv hud og en for tørr hud. Jeg har nå testet den for tørr hud en periode og er klar for å dele mine meninger om denne nye barberhøvelen.

Som jeg har sagt tidligere har jeg alltid brukt Venus sine barberhøvler og er fornøyd med dem. Jeg er ingen ekspert på barberhøvler, men dømmer dem etter hvor godt dem fjerner hår på kortest mulig tid uten å irritere huden – Noe mer en det trenger vi vel ikke fra en barberhøvel ?

Jeg bryr meg lite om en barberhøvel gir fukt eller ikke, for jeg bruker uansett en bodylotion som gir fukt etterpå – Hvor mye fukt kan en barberhøvel egentlig gi?

Les også: Venus Gillette ProSkin Sensitive

Venus ProSkin MoistureRich er en barberhøvel hvor bladene har to geleputer på hver side – Geleputene er det som skal gi fukt til huden og glid under barbering. Jeg syns disse «geleputene» ene og alene ikke gir huden fukt dersom du har veldig tørr hud, men de «smører» huden og gjør slik at huden ikke blir tørrere etter barbering. Geleputene er beriket med en blanding av 3 ulike typer body butters.

Det jeg liker best med disse putene er lukten – De lukter sommer, altså kokos og solkrem fra syden. Jeg har prøvd noen blad fra Venus før som har slike puter og er egentlig ikke fan av dem, for med tiden minsker dem jo og blir tørre og ser guffne ut med masse hår i. Så jeg foretrekker helst barberblad uten de geleputene – men det er meg, mulig dere andre liker slikt bedre.

Et barberblad har 3 små blad/kniver som gir en tett barbering effektivt – Slik jeg liker det. Du trenger ikke kjøpe nytt handtak for å bruke barberbladene til ProSkin, fordi alle barberbladene passer til alle håndtakene.

Jeg syns denne barberhøvelen er god, den barberer tett og effektivt, men som sagt er jeg ikke så fan av slike geleputer da de blir litt ekle med tiden (rester av hår o.l.). Så jeg foretrekker den til Sensitiv hud eller noen av de andre bladene som ikke har slike geleputer. Utenom dette er MoistureRich en god barberhøvel som gjør det den skal.

Pris:
175,- for barberhøvel, blad og en knagg til å henge høvelen på i dusjen.
163,- for en pakke med 3 barberblad.
… Fåes også billig hos Feelunique. 

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset.

7 kommentarer om “Venus Gillette ProSkin MoistureRich”

 1. Har gått over til Gilette sine engangshøvler, syntes de varer lenger, og er billigere enn Venus bladene. Hadde den lilla me de såpe»putene» når den kom ut, men likte ikke de jeg heller, og putene forsvant jo med en gang..

  Svar
 2. Eg like best vanlig Venus, syns dei med gel e så ekkle å ha i dusjen, ligge bare der og samle sjit og bakteria

  Svar
 3. Heihei!
  Jeg er på jakt etter en matt øyenskygge i bruntoner, har sett på en fra Chanel (Chanel Eyeshadow duo 37 Sable Emouvant) vil du anbefalt den? Har før prøvd en fra dior men den var aaalt for mye glitter i! HJELP 🙂 🙂

  Svar
 4. Jeg liker faktisk denne til å bruke på rask barbering over leggene og under armene. Men jeg synes de blir dyre i lengden da putene ikke varer mange gangene.. :/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.