Omtale: Rimmel Sexy Curves Mascara


Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan teste litt billigere mascaraer, «drugstore merker». Så for litt siden kjøpte jeg inn noen Rimmel mascaraer, og denne var én av de jeg kjøpte inn. Grunnen for at jeg kjøpte denne mascaraen var pga. den fancye børsten. Men er den god ?

Rimmel er et veldig populært merke i England – De har noen produkter som får mye skryt rundtom, men jeg føler jeg har hørt lite om mascaraene deres. Denne mascaraen lover å gi deg «fuller looking lashes» og en fin krøll på vippene, samtidig som den skal styrke vippene (bullshit!).

Det som fikk meg til å kjøpe denne mascaraen var ikke pga. den skulle gi noe krøll, fordi det har jeg nok av, men på grunn av den fancye børsten som har tre klumper med tagger på. En spennende børste som jeg bare måtte prøve!

Selve børsten hadde sikkert vert god den hvis den bare hadde hatt litt lengre tagger som kunne separere vippene bedre. Vippene klumpet seg sammen og ble slik «edderkoppvipper». Jeg måtte bruke en ren mascarabørste og gre igjennom vippene etterpå for å separere dem. Ikke minst så føler jeg at all mascaraen havner fremme på børsten slik at man må tørke av det overflødige, mens resten av børsten hadde veldig lite mascara på seg.

I tillegg så virker mascarabørsten veldig hard samtidig som den var veldig vinglete. Taggene var veldig stive og harde mens hodet på børsten var veldig bøyelig – Jeg ville heller hatt det omvendt.

Denne mascaraen er rett og slett fæl –  Den drysser en del, og i stedenfor å løfte vippene så følte jeg at den tynget de, slik at de ikke beholdt den naturlige krøllen som jeg alt har. Jeg prøvde først uten å krølle vippene med vippetang, og så prøvde jeg med vippetang –  og jeg syns ikke denne mascaraen ble noe bra verken med eller uten vippetang.

Jeg måtte jobbe lenge for å få et greit resultat. Jeg følte vippene såg korte og sammenklistret ut – ikke lange å fine slik de gjør med f.eks L`Oreal 4D mascaraen eller BareMinerals Flawless Def. mascaraen. Heldigvis så kostet ikke denne mascaraen så mye og det er vel det eneste positive jeg kan si om denne mascaraen.

Pris:
ca. 80kr hos Feelunique

Karakter:
1 av 6

 

11 kommentarer om “Omtale: Rimmel Sexy Curves Mascara”

 1. Godt den ikke kostet så mye da! Synes det er få mascaraer som virkelig holder det de lover! Litt offtopic, men du har så fantastiske fine øyebryn! 😀

  Svar
 2. Teit med skuffende produkter, trøsten er at det var ganske billig. Anmeldte nettopp et skuffende produkt selv på bloggen min. Blir litt irritert av dårlige produkter altså 😛

  Svar
 3. Takk for du sjekker sånne mascarar, så man vet litt mer hvilken man skal velge og ikke hvis man må kjøpe en billig mascara fra butikken. Jeg bruker som oftest litt ekstra penger på mascara for jeg sliter med at de «drugstore merkene» smitter av farge over og under øyet mitt. Så hvis jeg bruker mascara fra #drugstore merke» ser jeg ut som et spøkelse for blir så svart under øyene.

  Forresten må bare si jeg elsker øyenbryna dine, de er utrolig fine!

  Svar
 4. Jeg bruker denne maskaraen ofte! spesielt i intensblack, føler jeg slipper å bruke for mye, å til meg ser vippene fyldige å veldig lange ut! så jeg er fornøyd med denne jeg 🙂 er sikkert litt forskjellig fra person til person å !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.