Taylor Swift Wonderstruck Perfume


I det siste har jeg vert nysgjerrig på flere kjendisparfymer, nylig omtalte jeg Justin Bieber Someday, og i dag kommer det omtale på  Taylor Swifts Wonderstruck – Denne er høyt elsket blant mange på youtube, men også blant norske bloggere.

Jeg liker veldig godt flakongen på Wonderstruck – Rund, lilla, duochromet flakong med hengene charms fra korken. Charmsen følger kun med på 50ml-100ml flaskene, så kjøper du en 30ml vil du ikke få charms med. Charmsen kan ikke tas av slik man kan gjøre med Justin Bieber Someday charmsen ( nøkkelring ).

Les også: Justin Bieber Someday perfume. 

Parfymen skal ha noter som bl.a epleblomst, grønn te, bringebær, fersken, musk – for å se alle notene kan du trykke her. Wonderstruck lukter litt søtt og friskt i starten, litt frukt og bær, så utover dagen blir den litt tyngre. Jeg syns den minner meg litt om Justin Bieber parfymen, de er ikke helt like, men i samme sjanger.

Dette er den første parfymen jeg har prøvd til nå som faktisk har gitt meg hodeverk, noe som er litt synd for parfymen har en god duft. Men jeg har funnet ut at hvis jeg sprayer parfymen bare på håndleddet og dytter den på halsen i stedenfor å spraye direkte på halsen så gir den meg ikke hodeverk. Så pass på å ikke bruke mye dersom du lett får hodeverk av parfymer.

Parfymen passer alle aldrer og til både dag og kveld. Den er for meg ikke en sommerduft, men en duft jeg lett kan bruke om høsten/vinteren. Om sommeren liker jeg veldig godt dufter som Escada, dufter som ikke blir tyngre senere på dagen, men som holder seg frisk og lett hele tiden.

Absolutt en parfyme å anbefale dersom du liker søte «fruit and floral» dufter, Taylor Swift eller dersom du liker å kjøpe parfymer med fine flakonger – Det var flakongen som fikk meg til å kjøpe denne parfymen, men ekstra pluss var det jo at parfymen faktisk luktet godt. Anbefales ikke dersom du lett får hodeverk av altfor søte/tunge dufter.

Du finner «Wonderstruck» billig på nett, men fåes også i butikker som Cubus, parfymelle og lignende. Da jeg kjøpte min på nettet fikk jeg med en stor lilla weekend bag – men denne kampanjen er nå over.

 

Pris:
Fra 157,- hos Feelunique.
….Bruker du kodeord MALLO2012 får du rabatt på parfymen. 

8 kommentarer om “Taylor Swift Wonderstruck Perfume”

 1. Jeg er også veldig nysgjerrig på kjendis parfymer! 🙂 Har hatt lyst til å kjøpe Selena Gomez sin parfyme en stund, siden jeg har hørt så veldig mye bra om den på YouTube og lest artikler om den, men jeg kan ikke finne den noe sted… Du vet ikke om et sted hvor jeg kan få kjøpt den på nett der de shipper til Norge?

  Svar
 2. Åh, den parfymen har jeg hatt lyst på lenge!

  Taylor Swift er en av mine favorittartister og denne parfymen er bare helt vakker å se på..
  Ikke akkurat feil at den er lilla heller, det er min favorittfarge!<3

  Svar
 3. Flasken er bare lekker, skjønner godt at du falt for fristelsen bare på grunn av den. Jeg kommer helt sikkert til å skaffe meg denne etterhvert 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.