Justin Bieber Someday perfume


Jeg har lenge vert nysgjerrig på Justin Biebers parfyme «Someday», og da jeg fant parfymen hans i Purse Size slo jeg til og kjøpte den.  Jeg må si jeg er positivt overrasket ettersom det er få «kjendisparfymer» som faktisk lukter godt…

… Ikke bare lukter parfymen «Someday» godt, men all fortjenesten går til en god sak da Justin Bieber er én av samarbeidspartnerene til GBB (Give Back Brands).

Parfymen har en søt, musky, vaniljeduft og kan minne litt om Juicy Couture Viva la Juicy parfymen. Juicy Couture er mer floral og voksen, mens Someday har en mer søt godteri duft og er på en måte en yngre versjon av Viva La Juicy – Dei er ikke helt like, men i samme sjanger om jeg kan si det slik.

Denne parfymen har JB satt sammen slik han selv liker at en jente skal lukte – Fresh, flirty and playfull. Og kan tenke meg det er mange jenter som har denne i samlingen sin bare pga. det  *Psst, jeg er ikke én av dem* 😉

Notene er: 
Juicy mandarin, pear, wild berries, fresh jasmine, creamy flowers, vanilla and soft musk.

Jeg syns ikke denne parfymen er noe fresh, den er mer søt, «varm» og tung og passer derfor best til kvelden – Jeg ville ikke brukt denne på jobb eller skolen da den kan bli litt for «sterk» og tung. Jeg syns også at det ikke er en vår og sommer duft, men mer en parfyme jeg kommer til å bruke om høsten og vinteren.

Fra 30ml og opp får du med en søt liten charms som du kan henge på nøklene dine eller på et smykke. JB Someday finnes også i en Limited Edition versjon som har rød flakong og som lukter litt annerledes – Fåes her.


Pris:

Fra 80,- hos LifeandLock

 

10 kommentarer om “Justin Bieber Someday perfume”

 1. Jeg prøvde den, men var definitivt ikke noen stor fan av den. Den luktet alt for mye blomsternoter for min personlige smak! Men det er nok mange som har den bare pga det er Justin Bieber og, ja! 🙂

  Svar
 2. Jeg kjøpte den til niesa mi til jul. Hun «elsker» JB…..men så syns jeg den luktet så godt at jeg måtte kjøpe den jeg og…

  Samboeren min liker den veldig godt 😉

  Svar
 3. Verdens nydeligste kjendisparfyme er Taylor Swift’s Wonderstruck! Åhh, den altså <3 Wonderstruck, the beginning of something magical, hihi <3

  Svar
 4. Kan du anbefale en parfyme til skolebruk? En som ikke lukter for sterkt, men alikevel lukter godt. En frisk lukt:-) takker på fårhånd :):)

  Svar
 5. den parfymen er veldig nydelig men jeg har lyst på den jeg har bare
  en liten flaske men den er FANTASTK 🙂 :):):)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.