Omtale: GloMinerals gloCream Eye Liner – Ebony

Jeg kjøpte for en stund siden en ny eyeliner, ikke fordi jeg trengte en, men for å fylle opp «200kr grensa» når jeg skulle bestille en annen ting fra samme nettside – Jeg tror jeg sliter med en weird tvangstanke når jeg skal handle fra nettbutikker.

Jeg kjøpte altså denne kremeyelineren fra GloMinerals i fargen Ebony, som skal i følge merket selv være en matt, sort farge som er trygg for sensitive øyner. Denne har fått mye skryt fra forskjellige bloggere og jeg har hatt store forventninger til denne – Desverre er den ikke fantastisk som de fleste skal ha det til…

Jeg syns den ikke er så pigmentert som f.eks Bobbi Brown Long-Wear Gel Liner eller MAC Fluidlines er og den sitter ikke like bra på. Holdbarheten på denne eyelineren er svært dårlig, den forsvinner helt eller blir en lys gråfarge senere på dagen. Mens med MAC eller Bobbi Brown holder fargen seg mye bedre i løpet av dagen (se bilder under).

Som du kan se på bildet over er den verken intens eller matt – Sammenlignet med Bobbi Brown ser du en klar forskjell. Bobbi Brown tørker fortere på huden enn gloMinerals, men etter en stund vil gloMinerals tørke til en matt, men ikke fult så intens sort farge som BB.

Men en ting skal denne eyelineren ha, den er veldig enkel å påføre – mye enklere enn de to andre nevnte eyelinerene. Den er også veldig grei å bruke dersom du ønsker en smoky eyeliner i stedenfor en intens svart og markert eyeliner. Den holder seg våt på huden litt lengre og gir deg derfor litt tid til å duse ut eyelineren og rette på den hvis du har påført den feil.

Produktet glir lett på uten å lage hakkete og ujevne linjer, det er fordi produktet er så kremete og ikke tørr og klumpete – Selv på bar hud eller over øyenskygger.

Eyelineren ligger oppi en flat og rund boks med lokk – noe som er positivt fordi den tar liten plass, men jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk til dette etuiet. Jeg føler at slike etuier ikke holder luften ute like godt som slike vanlige krukker med lokk – men produktet har ikke tørket ut enda…

Hvis vi ser bort ifra holdbarheten er gloMinerals gloCream Eyeliner langt i fra et dårlig produkt, men bedre enn min favoritt (Bobbi Brown) er den desverre ikke. Den er veldig grei å bruke dersom du vil ha en svak eyeliner, gjerne litt duset ut, men vil du ha en markert og intens eyeliner anbefaler jeg heller Bobbi Brown eller MAC.

Perfekt til nybegynnere siden den er så enkel å påføre..

Pris:
113,- hos BeautyBridge.
… Bruker du kodeord first5 vil du få 5% rabatt på din første bestilling. 

Karakter:
3 av 6

 

 

16 kommentarer om “Omtale: GloMinerals gloCream Eye Liner – Ebony”

 1. Ser ikke ut som at den fortjener 4/6 spør du meg 😉 Bruker Makeup Mekka sin gelliner for tiden, og den er mye bedre enn denne ihvertfall!

  Svar
  • Ja, den var veldig tricky å gi karakter til – Vurderte lenge 3 av 6, men siden den er så enkel å påføre og man har god tid til å rette på ting, fortjente den en liten pluss. Men jeg endte opp, etter litt om og men, nå med en 3.

   Svar
 2. Ser ikke i nærheten så god ut som den fra Bobbi Brown. Så flott anmeldelse uanett 🙂 Tror nokk ikke jeg kommer til å teste den.

  Svar
 3. Det der var veldig rart. Min så ikke sånn der ut i det hele tatt og satt hele dagen like godt som da jeg påførte den.Den tørket med en gang og var ikke så «våt» som den ser ut på bildene dine. Men jeg ser de har skiftet etui, har du gjort om på ingrediensene? Det ser ikke ut som samme produkt engang. Veldig merkelig. For meg er glo minerals helt lik bobbi brown sin bare lettere å påføre.

  Svar
  • Ja, det er fult mulig de har endret formulaen samtidig som de endret etuiet :/ I såfall er det veldig kjipt, for jeg digger hvor enkelt den er å påføre, men skulle ønske holdbarheten var litt bedre 🙂

   Svar
 4. Wow, den så skikkelig dårlig ut. Jeg hadde nok ikke orket å brukt den en gang selv om den er enkel å påføre. Holdbarheten var jo fryktelig. Jeg liker derimot Inglot sin gelliner veldig godt for tiden, den er knallsvart, kremete og har god holdbarhet. 🙂

  Svar
 5. Kjøpte denne selv for jeg hadde hørt mye bra om den. Fikk samme etui som du, ikke slik som Heidi’s.
  Min var heller ikke særlig pigmentert. Veldig merkelig:/ kjøpte min på blivakker.no.

  Svar
 6. Har jo hørt mye rart om blivakker.no – hadde vært morsomt å visst om Heidi kjøpte sin et annet sted…? 🙂

  Svar
 7. Ehm.. MAC sin fluidline er jo 100ganger bedre en BB, jeg hadde min mac i 16 timer, den var like bra..
  BB sin så jo veldi dårli ut etter bare 5 timer.. ?

  Svar
  • Syns BB og MAC er veldig like, men jeg liker BB hakket bedre – Jeg har veldig oljete øyenlokk så alt forsvinner på meg veldig fort dersom jeg legger det på bar hud slik som her ( uten primer eller pudder under) 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.