Omtale: Sigma Flat Angled F88 & P88


Som mange av dere sikkert vet så kom Sigma ut i forje måned med to nye børster i deres SIGMAX/Precision kolleksjon – F88 og P88. Jeg er en stor fan av deres SIGMAX børster og var derfor veldig spent på disse to nye børstene. 

Jeg bruker SIGMAX ansiktsbørstene til påføring av foundationer i alle mulige konsistenser, men mest til flytende foundation siden det er det jeg bruker til vanlig, og jeg er storfornøyd med børstene. Jeg bruker mest børsten F80, men har den siste tiden brukt F88 så mye som mulig for å teste børsten skikkelig. Jeg har også prøvd å bruke børsten når jeg sminker kunder for å se hvordan den er å bruke på andres hud.

F88 er en stor ansiktsbørste som har en flat, men skrå tupp – Den er en blanding av børstene F80 og F84. Den har en kompakt bust som gjør at den blender produktene godt og at man kan bruke foundationer som er litt tyngre å jobbe med, som f.eks kremfoundationer. Du kan bruke denne børsten til andre produkter enn foundation også –  kremblush, kremhighlightere, krembronzere og lignende.

P88 er en mindre versjon av F88, denne passer til f.eks concealer, highlighter eller til å legge kontur ved nesen – jeg bruker den mest til concealer under øynene og liker at den er skrå for da kommer man godt til i øyekroken med tuppen på børsten. Tuppen på børsten er også super å bruke når du skal legge concealer rundt nesevingen og andre «kronglete» plasser.

Når jeg bruker børstene på meg selv syns jeg de er veldig gode, jeg elsker at de er kompakte og har den skråe tuppen slik at jeg kommer til rundt nesen og andre plasser med både den store og den lille børsten – men til bruk på andre syns jeg disse børstene ikke er så gode. Dette har ikke noe med kvaliteten på børsten eller andres hudtype, men rett og slett på grunn av måten man står på når man jobber med andre. Når man legger sminke på kunder så står man som oftest over kunden, og når man da bruker en børste som har en skrå bust kan det bli litt «vondt» å jobbe med – Da foretrekker jeg heller en børste som er helt flat. Men dette er min meining, mulig du syns det motsatte.

Med disse børstene kan du bruke «buffe» metoden til å påføre produkter med, men jeg liker best «male» og «stippeling» metoden når jeg bruker F88 børsten. Siden den børsten har en skrå tupp har tuppen litt lengre hår enn resten og kan da virke mindre kompakt enn resten av børsten. Hvis du lurer på hva jeg mener med buffe- og male metoder kan du lese dette innlegget hvor jeg har skrevet om de forskjellige måtene du kan påføre foundation med.

Børstene verken røyter eller farger av i, under og/eller etter vask – jeg syns Sigma har blitt mye bedre på dette, selvom det ikke har vert et stort problem tidligere. Men før hendte det at noen få hår her og der falt av, men på disse børstene har jeg ikke sett noe til røyting… enda.

Jeg er veldig fornøyd med disse børstene, men jeg syns ikke F88 slår F80 – den er fortsatt favoritten til foundation påføring. Det jeg liker F88 til er å påføre blush og kontur når jeg bruker Chanel krembronzeren min. P88 er favoritt til concealer under øynene og nesevingen, men på urenheter liker jeg best børsten P86.

Pris:
F88 – $16 hos SigmaBeauty
P88 – $14 hos SigmaBeauty
… Bruker du kodeord SAVE2012 får du 10% rabatt

Karakter:
F88 – 5 av 6
P88 – 6 av 6


Produktet er sponset

7 kommentarer om “Omtale: Sigma Flat Angled F88 & P88”

  1. Jeg bruker bare en kost fra bare minerals til pudder, bruker ikkje flytende foundation 🙂
    Men til concealer kunne jeg godt hatt den ene

    Svar
  2. Hvor lenge gjelder denne rabattkoden? 🙂
    Har gått og ventet på en ny en nå før jeg legger inn bestiling, greit å benytte seg av de tilbudene man kan 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.