Sommerfavoritter: Del 3 – What´s in my Beach Bag & Summer music

Dette er del 3 av «Sommerfavoritter»tagen min, og denne gangen slår jeg 2 utfordringer sammen. Jeg føler at musikklista fint passer inn i Beach-bag utfordringen siden jeg alltid har musikk med meg til stranden..

For alle som vil delta kan lese dette innlegget hvor hele tagen står, for det er flere utfordringer enn disse i dette innlegget. Dere kan lage ett innlegg med alle utfordringene i eller dele de opp i flere deler slik som jeg gjør. Send med link til deres bidrag, for jeg elsker å lese slike innlegg!

Nå har det faktisk vært drittvær her på Stord omtrent hele sommeren, så det har ikke vert så mye soling og bading på stranden – Heldigvis har mormor badebasseng med 30 varmegrader i som jeg bruker  2-3 ganger i uken denne sommeren, og har da hatt med meg mye av det samme jeg ville hatt med meg på stranden.

☀What´s in my Beach Bag ☀Solbriller // Håndkle // Bikini //  Biotherm Solaire SPF 30 (kropp) // Biotherm Sun Vivo SPF 30 (ansikt) // Goldwell Sun Reflects Leave-In Protect Spray  // MAC  Tinted Lip Conditioner SPF 15 // Lesestoff // Vannflaske //  Iphone med Spotify // Mini høytaler til Iphonen // Frukt //

 

☀ Min spilleliste / sommersanger ☀

1. Paul Simon – You Can Call Me Al
2. Nik Kershaw – I Wont Let The Sun Go Down
3. Jason Mraz – I´m Yours 
4. Bruce Springsteen – Hungry Heart ♥
5. Postgirobygget – Idyll ( såklart! )
…. Dette er sommersanger i mine ører  😉

 

Q: Hva har du i Beach bagen din? 
– Har du noen sommersanger å dele med oss? 

 

7 kommentarer om “Sommerfavoritter: Del 3 – What´s in my Beach Bag & Summer music”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.